با بشقاب غذایی سالم به وزن ایده آل می رسید متخصص تغذیه عنوان كرد؛ به گزارش مین فود، یک متخصص تغذیه اظهار داشت: کره روغن حیوانی و خامه به سبب این که حاوی چربی اشباع و ترانس هستند، یک دفعه در هفته، مصرف شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، شیما جزایری، در گفتگو با رادیو سلامت با اعلان اینکه بشقاب غذایی یکی از راهنماهای تغذیه های سالم می باشد، اضافه کرد: در این رژیم غذایی افراد بشقاب غذایی را به دو بخش تقسیم می کنند. یک قسمت (یک نیمه) را سبزی و میوه همچون کاهو، قارچ، کلم، گوجه فرنگی، سبزی خوردن، هویج و…، می ریزند که البته باید مقدار سبزی از میوه بیشتر باشد. وی افزود: غلات کامل شامل نان کامل، نان جو و برنج قهوه ای باید یک چهارم از بشقاب را پر کند و یک چهارم بعدی را نیز باید از پروتئین ها از قبیل گوشت سفید، قرمز و ماهی ها پر شود. این دکتری تخصصی تغذیه درباب مصرف مایعات در بشقاب غذایی سالم بیان کرد: در این رژیم، مصرف آب، چای کمرنگ، قهوه البته به شرطی که فرد مشکل گوارشی و رفلاکس معده نداشته باشد، سفارش می شود؛ و دو واحد لبنیات شامل یک لیوان شیر و یک لیوان ماست هم باید استفاده گردد وی با اعلان اینکه در رژیم غذایی «بشقاب غذایی سالم»، نوع کربوهیدرات از مقدار آن مهم تر است، اضافه کرد: در این رژیم غذایی از کربوهیدرات های مفید از قبیل غلات کامل استفاده می شود. بدین جهت مصرف قند و شکر، شیرینی جات، افزودنی ها و نوشابه در رژیم بشقاب غذایی سالم سفارش نمی شوند. جزایری درباره ی بشقاب غذایی افراد مبتلا به دیابت افزود: بشقاب غذایی بیماران دیابتی، هم حدودا شبیه بشقاب غذایی اشخاص دیگر است، فقط در افراد دیابتی، سبزی های نشاسته ای را از بقیه سبزی ها جدا می نماییم. سیب زمینی، کدوحلوایی، ذرت و باقلا سبز را برای آنها در دسته، مواد پروتئینی طبقه بندی می شوند. در حالتی که پنیر برای افراد عادی در گروه لبنیات قرار دارد. وی ادامه داد: رژیم افراد مبتلا به بیماریهای قلبی، شبیه عموم مردم است. منتهی مصرف قند و شکر خیلی کم تر خواهد بود. این دکتری تخصصی تغذیه در پاسخ به این پرسش که در رژیم غذایی نوجوانان مصرف لبنیات چه تفاوتی با بزرگسالان دارد، اظهار داشت: بزرگسالان روزانه دو واحد و نوجوانان سه واحد لبنیات باید در روز مصرف کنند. وی اظهارکرد: در کنار بشقاب غذایی، ظرف روغن سالم به میزان متعادل وجود دارد. این روغن شامل روغن زیتون، کلزا (کانولا)، کنجد و گاهی روغن آفتابگردان و سویا است. منبع: minfood.ir 1402/10/03 08:08:02 5.0 از 5 390 تگهای خبر: آب , بیمار , بیماری , تغذیه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم رژیم های غذایی آنلاین قابل اعتماد هستند؟ ویدیو مشکلات گوارشی را با خوردن این میوه ها بهبود دهید نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر هشدار روند کاهشی مراجعه تهرانی ها برای اهدای خون استفاده از طب سنتی خواست عمومی جامعه است نقش تغذیه در جلوگیری از یبوست پربحث ترین ها ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم رژیم های غذایی آنلاین قابل اعتماد هستند؟ ردیابی مواد غذایی قاچاق در بازار دشوار است ویدیو جدیدترین ها ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم رژیم های غذایی آنلاین قابل اعتماد هستند؟ ردیابی مواد غذایی قاچاق در بازار دشوار است ویدیو تولید انبوه مارک لباس و جیبیتز مشکلات گوارشی را با خوردن این میوه ها بهبود دهید سرد مزاج ها در فصل سرما چه غذاهایی مصرف کنند؟ ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی توزیع مستمر شیرخشک در بازار تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی