مصرف اندک کربوهیدرات برای مبتلایان به دیابت نوع 1 مفید می باشد محققان سوئدی می گویند؛ به گزارش مین فود، تحقیقات جدید نشان داده است که رژیم غذایی کم کربوهیدرات به افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ کمک می نماید تا قند خون خویش را کنترل کنند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، «سوفیا استرن ایزاکسون»، محقق ارشد این مطالعه و متخصص تغذیه در دانشگاه گوتنبرگ سوئد، می گوید: «این مطالعه نشان داده است که یک رژیم غذایی کم کربوهیدرات متوسط سطح قند خون را می کاهد و بیماران می توانند قند خون خویش را در محدوده هدف نگه دارند، که در کاهش خطر صدمه اعضای بدن برای افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ مفید می باشد.» در دیابت نوع ۱، لوزالمعده انسولین کمی تولید می کند یا اصلاً انسولین تولید نمی کند تا قند خون بتواند بعنوان انرژی وارد سلول ها شود. بدون انسولین، قند خون افزایش خواهد یافت و می تواند سبب صدمه جدی به اندام ها شود. محققان خاطرنشان کردند که برای ایمنی، هر فردی که دیابت نوع ۱ دارد و تغییرات عمده در مصرف کربوهیدرات را در نظر می گیرد، ابتدا باید با عرضه دهنده مراقبت های بهداشتی خود مشورت کند. این مورد بخصوص برای کودکان مبتلا به دیابت نوع ۱ صادق است. برای این مطالعه، محققان به صورت تصادفی ۲۵ مرد و ۲۵ زن مبتلا به دیابت نوع ۱ (میانگین سن: ۴۸ سال) را به یک رژیم غذایی سنتی با کسب ۵۰ درصد انرژی از کربوهیدرات ها یا یک رژیم غذایی کم کربوهیدرات متوسط با کسب ۳۰ درصد انرژی از کربوهیدرات ها اختصاص دادند. همه آنها سطح قند خونشان بالا بود و از سرنگ انسولین یا پمپ انسولین استفاده می کردند. یک دستگاه پایش مداوم قند خون برای ثبت سطح قند خون حداقل هر ۱۵ دقیقه در طول ۱۶ هفته استفاده شد. هر دو رژیم دارای سطوح سالم چربی و کربوهیدرات و شامل سبزیجات، کربوهیدرات های غنی از فیبر، چربی های غیراشباع، آجیل، دانه ها و حبوبات بودند. محققان دریافتند که میزان قند خون برای افرادی که از رژیم غذایی کم کربوهیدرات پیروی می کنند، نسبت به یک رژیم غذایی سنتی با کربوهیدرات بالاتر، به مدت طولانی تری در محدوده هدف کنترل قندخون قرار دارد. همچنین، زمان افزایش قند خون در روز ۸۵ دقیقه کاهش پیدا کرد. ایزاکسون در بیانیه خبری دانشگاه اظهار داشت: «رژیم غذایی کم کربوهیدرات متوسط می تواند گزینه درمانی خوبی برای بزرگسالان مبتلا به دیابت نوع ۱ با سطح گلوکز بالا باشد. با این وجود، مهم می باشد که رژیم غذایی سالم باشد، با تمرکز ویژه بر کیفیت چربی و کربوهیدرات، و میزان کربوهیدرات ها بسیار کم نباشد.» منبع: مین فود 1402/10/12 09:03:04 5.0 از 5 347 تگهای خبر: ایمنی , بهداشت , بیمار , تغذیه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم رژیم های غذایی آنلاین قابل اعتماد هستند؟ ویدیو مشکلات گوارشی را با خوردن این میوه ها بهبود دهید نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر هشدار روند کاهشی مراجعه تهرانی ها برای اهدای خون استفاده از طب سنتی خواست عمومی جامعه است نقش تغذیه در جلوگیری از یبوست پربحث ترین ها ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم رژیم های غذایی آنلاین قابل اعتماد هستند؟ ردیابی مواد غذایی قاچاق در بازار دشوار است ویدیو جدیدترین ها ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم رژیم های غذایی آنلاین قابل اعتماد هستند؟ ردیابی مواد غذایی قاچاق در بازار دشوار است ویدیو تولید انبوه مارک لباس و جیبیتز مشکلات گوارشی را با خوردن این میوه ها بهبود دهید سرد مزاج ها در فصل سرما چه غذاهایی مصرف کنند؟ ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی توزیع مستمر شیرخشک در بازار تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی