سوءتغذیه 24 تا 28 درصد بیماران بستری در بیمارستان ها رئیس انجمن تغذیه ایران مطرح كرد به گزارش مین فود رئیس انجمن تغذیه ایران اظهار داشت: در ایران 24 تا 28 درصد بیمارانی كه در بیمارستان ها بستری هستند گرفتار سوءتغذیه هستند كه باید به این نكته در شرایط بحران كرونا دقت نماییم. به گزارش مین فود به نقل از مهر، جلال الدین میرزای رزاز، ظهر جمعه در نشست خبری ویدئو كنفرانسی با خبرنگاران، اظهار نمود: مباحث تغذیه ای را با شیوع ویروس كرونا در كشور مستمر به اطلاع مردم رسانده ایم، اصول تغذیه در هر كشوری مبنای روند خوب زندگی است. با شیوع ویروس كرونا با فارغ التحصیلان رشته تغذیه در تمامی مراكز درمانی ارائه خدمت كردیم و در درمان بیماران كار گروهی را آغاز كردیم. وی ادامه داد: در بحران كرونا و در بیماران بستری یك متخصص بیهوشی یا عفونی و…، نمی تواند تمامی كارهای یك بیمار را انجام دهد بلكه همه باید در كنار هم برای یك مریض خدمت رسانی كنند. سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور اظهار داشت: ما تراز شروع بحران تیم های مختلفی را تشكیل دادیم و با رعایت نكات تغذیه ای كوشیدیم دستورالعمل غذایی را برای مردم ارائه دهیم تا و این دستورالعمل هم بلافاصله هم ترجمه شد و در اختیار سازمان بهداشت جهانی قرار گرفت. رئیس انجمن تغذیه ایران افزود: در شرایط عادی بیمارانی كه در بیمارستان ها در جهان بستری می شوند درصدی از آنها گرفتار سوءتغذیه هستند، در ایران ۲۴ تا ۲۸ درصد بیمارانی كه در بیمارستان ها بستری هستند گرفتار سوءتغذیه هستند كه باید به این نكته در شرایط بحران كرونا دقت نماییم. میرزای رزاز اظهار داشت: به اندازه كافی فارغ التحصیل برای ارائه خدمت به هموطنان داریم و كمبودی در زمینه متخصص برای این دوران نداریم. وی افزود: اگر یك برنامه غذایی خوب داشته باشیم حدود ۸۰ درصد نیازهای بدن كامل می شود و نیازی به تهیه و خوردن مكمل ها نیست. میرزای رزاز اظهار داشت: اپلیكیشن تاك با حضور ۱۰۰ نفر از اعضای تیم آی تی و فارغ التحصیلان تغذیه ای تهیه شده است، در این اپلیكیشن اصول تغذیه سالم، نقش تغذیه در كرونا و موارد دیگر تغذیه ای كه برای افراد در این دوران لازم است آورده است. رئیس انجمن تغذیه ایران اظهار داشت: در اپلیكیشن تاك در مورد باورهای غلط تغذیه ای كه این روزها در جامعه اعلام می شود توضیحات و دستورالعمل هایی اعلام شده است كه مردم می توانند مطالعه كنند. شعار ما در این اپلیكیشن این است كه با تغذیه ای سالم از بحران كرونا آسان تر عبور نماییم. سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور در مورد ایمنی غذایی اظهار داشت: در ایمنی غذایی در شرایط عادی یكسری مواد است كه برای ضدعفونی كردن سبزیجات به فروش می رسد ولی الان كمبود این مواد را داریم و بهترین راه برای ضدعفونی كردن سركه و نمك است. رئیس انجمن تغذیه ایران افزود: در دو دهه گذشته از فارغ التحصیلان رشته تغذیه بر بالین بیمار كمتر استفاده شده است و به دنبال این هستیم كه حضور متخصصان تغذیه ای بیشتر شود، بحث تغذیه در بیماران كرونایی بسیار تأثیرگذار است چونكه بر طول مدت درمان بیمار تأثیر دارد. میرزای رزاز اظهار داشت: یك دستورالعمل تغذیه ای برای بیماران كرونایی تهیه شده است كه در همان اپلیكیشن تاك قرار دارد و افراد می توانند آنرا مطالعه كنند. وی افزود: تهیه سبدهای حمایتی غذایی را دستور كار داریم تا به اقشاری كه نیاز دارند سبد غذایی داده شود نه پول نقد تا بتوان اگر این اقشار سوءتغذیه دارند با آن سبد غذایی رفع سوءتغذیه شود. سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور با اشاره به ارائه دمنوش های تبلیغاتی كه تأثیری برای درمان كرونا دارد اظهار داشت: این دمنوش ها طب جایگزینی برای درمان نیست. 1399/01/12 15:02:14 5.0 از 5 3303 تگهای خبر: ایمنی , برنامه , بیمار , بیمارستان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط اعلام جزییات تامین شیرخشک در تعطیلات نوروزی پرسش رایج روزه داران افطاری و شام با هم خورده شود؟ سنین 4 تا 29 سال بیشترین فوت شدگان تصادفات تأمین شیرخشک آلرژیک با انتخابهای جایگزین نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل وام کارواش برتولینی کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه دستور فوری به مقامات بهداشتی آمریکا برای توقف همکاری با سازمان جهانی بهداشت تأثیر گیاهان دارویی در ارتقای سلامتی و بهبود کیفیت زندگی در کشور انضباط مالی و پرداخت بموقع مطالبات پرسنلی راهبردهای جدید حوزه سلامت پربحث ترین ها اعلام جزییات تامین شیرخشک در تعطیلات نوروزی راهنمای تغذیه رمضان افطار تا سحر چه بخوریم؟ در وعده سحری یک وعده صبحانه کامل مصرف کنید آموزش زبان های خارجی به روش رضا زمانی جدیدترین ها اعلام جزییات تامین شیرخشک در تعطیلات نوروزی راهنمای تغذیه رمضان افطار تا سحر چه بخوریم؟ در وعده سحری یک وعده صبحانه کامل مصرف کنید آموزش زبان های خارجی به روش رضا زمانی پرسش رایج روزه داران افطاری و شام با هم خورده شود؟ سنین 4 تا 29 سال بیشترین فوت شدگان تصادفات تأمین شیرخشک آلرژیک با انتخابهای جایگزین درخواست مدیر دوبلاژ تلویزیون از وزیر بهداشت The Art of Documentation Reimagined by Fake-Sample مهم ترین رویدادهای اجتماعی جهان در هفته ای که گذشت تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی