شرایط مصرف مكمل ها برای زنان حامله در ایام كرونایی به گزارش مین فود عضو تیم تخصصی مركز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مكرر ابن سینا توضیحاتی درباب مصرف مكمل ها در ایام كرونایی برای زنان حامله ارائه كرد و اظهار داشت: مصرف تمامی مكمل ها باید با صلاحدید پزشك متخصص و برمبنای نیاز فرد صورت گیرد. دکتر آتوسا کریمی در گفتگو با ایسنا، در مورد مصرف مکمل ها در خانم های آبستن در شرایط کرونایی، اظهار داشت: این که مصرف ویتامین ها می تواند درمان کننده یا پیشگیری کننده از بیماری کرونا باشد به اثبات نرسیده، اما مصرف دوز درست آن می تواند سبب حفظ سلامتی بدن بخصوص در دوران حاملگی شود. در این دوران ویتامین ها باید با دوز مجاز و با عنایت به تشخیص و تجویز متخصص مصرف شود. بعنوان مثال خانمی که حاملگی دوقلویی دارد امکان دارد نیازمند مصرف میزان بیشتری از مکمل آهن نسبت به خانمی باشد که حاملگی تک قلویی را تجربه می کند. وی در مورد میزان مجاز مصرف ویتامین D، اظهار نمود: میزان این ویتامین قبل از حاملگی و یا در اوایل دوره حاملگی اندازه گیری می شود و بر مبنای سطح ویتامین D موجود در سرم خون فرد، دوز مجاز ویتامین D برای او تجویز می شود. همینطور در صورت تماس بخشی از پوست با نور آفتاب هم می تواند تأمین کننده ویتامین D باشد. وی با اشاره به اینکه برخی ویتامین ها محلول در چربی و برخی محلول در آب هستند، خاطرنشان کرد: ویتامین های B و C محلول در آب هستند و اگر بیشتر از مقدار مجاز در بدن وجود داشته باشد، میزان اضافی از راه کلیه ها دفع می شود. ویتامین های محلول در چربی هم شامل ویتامین E، D و A هستند که اگر فردی بیشتر از دوز مورد نیازش استفاده نماید در بدن باقی مانده و سبب مسمومیت و عوارض جدی خواهند شد که این مورد شامل حال افراد غیر آبستن هم خواهد شد. این جراح و فلوشیپ زنان، زایمان و ناباروری در مورد مصرف اسید فولیک و میزان مصرف آن، افزود: اسید فولیک هم محلول در آب است و اضافی آن از بدن دفع می شود، ولی دلیلی ندارد که خانم های آبستن این تصور را داشته باشند که اسید فولیک می تواند در جلوگیری از مبتلا شدن به کرونا موثر باشد که بخواهند آنرا بیشتر از نیاز استفاده کنند. وی درباره مصرف ویتامین C هم بیان نمود: برخی مقالات اشاره می کنند که این ویتامین می تواند در کنار داروهای دیگر کمک کننده به درمان کرونا باشد، اما نکته مهم آن است که مصرف آن هم باید باصلاحدید پزشک صورت گیرد، چونکه اگر مصرف آن در خانم های آبستن از حد مجاز فراتر رود می تواند خطرناک باشد. این نکته هم نباید فراموش شود که ویتامین C در بعضی مواد غذایی مانند مرکبات وجود دارد. منبع: مین فود 1399/02/18 13:24:21 5.0 از 5 2708 تگهای خبر: آب , بیمار , بیماری , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ویتامین ها عاملی موثر در تقویت سیستم ایمنی بدن کودکان ایران نتوانسته از ظرفیت بازار حلال استفاده کند کدام روغن های خوراکی برای پخت و پز مناسب می باشد دیابت نوع دو را چطور کنترل کنیم؟ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل وام پربیننده ترین ها لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم دستور فوری به مقامات بهداشتی آمریکا برای توقف همکاری با سازمان جهانی بهداشت واکنش وزارت بهداشت به ادعای روغن کنترل چربی خون! پربحث ترین ها شیرخشک در داروخانه ها بدون محدودیت توزیع می شود ویتامین ها عاملی موثر در تقویت سیستم ایمنی بدن کودکان اشکال محیط زیست به ساخت مرکز فرآوری انتقال خون در شهر پرند ایران نتوانسته از ظرفیت بازار حلال استفاده کند جدیدترین ها شیرخشک در داروخانه ها بدون محدودیت توزیع می شود ویتامین ها عاملی موثر در تقویت سیستم ایمنی بدن کودکان اشکال محیط زیست به ساخت مرکز فرآوری انتقال خون در شهر پرند ایران نتوانسته از ظرفیت بازار حلال استفاده کند کدام روغن های خوراکی برای پخت و پز مناسب می باشد دیابت نوع دو را چطور کنترل کنیم؟ ثبت و ارسال فاکتورها با نرم افزار واسط سامانه مودیان کلید سلامت روده ها دستور فوری به مقامات بهداشتی آمریکا برای توقف همکاری با سازمان جهانی بهداشت نحوه جستجوی داروهای کمیاب و شیرخشک در داروخانه ها تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی