تأثیر شیرخام در حفظ باكتری های مقاوم به آنتی بیوتیك یافته های پژوهشی نشان می دهد؛ به گزارش مین فود یك مطالعه جدید نشان داده است كه گذاشتن شیر خام در دمای محیط می تواند ژن های ضدمیكروبی آنرا آزاد كند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، به قول محققان دانشگاه کالیفرنیا، باکتری های دارای ژن های مقاوم به آنتی میکروب می توانند باعث انتقال آنها به سایر باکتری ها شده و در نتیجه مقاومت باکتریایی را گسترش دهند. «جین شین لیو»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «اگر می خواهید شیر خام و پاستوریزه نشده بنوشید آنرا در یخچال نگه دارید تا خطر گسترش باکتری های دارای ژن های مقاوم به آنتی بیوتیک به حداقل برسد.» بسیاری از افراد معتقدند شیرخام به علت داشتن پروبیوتیک ها سالم تر هستند اما محققان به این نتیجه نرسیده اند. لیو در ادامه می افزاید: «ما به وجود مقادیر زیاد باکتری های مفید در نمونه های شیرخام دست نیافتیم و اگر شیرخام در دمای محیط نگهداری شود در مقایسه با شیر پاستوریزه شده دارای ژن های مقاوم آنتی میکروبی به مراتب بیشتری است.» باکتری های حاوی ژن های مقاوم به آنتی میکروب می توانند تبدیل به سوپرباگ ها شوند که بسیار برای سلامت خطرناک هستند. منبع: minfood.ir 1399/04/26 23:42:56 5.0 از 5 2635 تگهای خبر: سلامت , شیر این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ارتباط کم خوابی کودکان با احتمال اعتیاد به الکل و مواد مخدر در بزرگسالی ماجرای فروش پنیرهای لاکچری با شیر الاغ سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی سویا برای مغز کودکان مفیدست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج فیش حج گلخانه پربیننده ترین ها نظارت ۱۵۷ تیم بهداشتی بر مواد غذایی در مرزهای غربی در روزهای اربعین حسینی ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران مدیرعامل جدید بنیاد برکت و مشاور رییس ستاد اجرائی فرمان امام منصوب شدند در اجرای اسناد بالادستی برمبنای نظر کارشناسان و مبتنی بر امکانات کشور عمل می کنیم پربحث ترین ها نوشابه گازدار چگونه سبب افزایش اشتها می شود تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان پاییز فصل انتشار ویروس های پاراآنفلوآنزای انسانی ورزش موثر بر سلامت روده جدیدترین ها نوشابه گازدار چگونه سبب افزایش اشتها می شود تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان پاییز فصل انتشار ویروس های پاراآنفلوآنزای انسانی ورزش موثر بر سلامت روده رجوع ی ۲۳۷ اهداکننده به انتقال خون اصفهان در ۲۸ صفر کدام رژیم غذایی احتمال مبتلا شدن به کووید ۱۹ را کاهش می دهد FDA آمریکا به دنبال کاهش بیشتر میزان نمک در غذا در اجرای اسناد بالادستی برمبنای نظر کارشناسان و مبتنی بر امکانات کشور عمل می کنیم مبتلایان به میگرن این نوع پنیر را مصرف نکنند هیچ موردی از آبله میمونی در کشور تایید نشده است تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی