به گزارش مین فود به نقل از مهر، با صنعتی شدن جوامع و تغییر سبک زندگی، گرایش مردم به سمت مصرف غغذاهای آماده و فست فودها، گرایش بیشتری پیدا کرده اند و جامعه ما هم از این قاعده مستثنی نیست. به جهت اینکه طعم سوسیس و کالباس مطبوع تر شده و مدت زمان نگهداری آنها افزایش یابد، به آنها نیترات و نیتریت اضافه می کنند. این مواد با آنکه سبب کاهش فعالیت باکتری ها در گوشت های فرآورده شده می شوند اما موقع سرخ شدن نیترات به نیتریت تبدیل می شود. نیتریت هم بعد از ترکیب شدن با آمین های ثانویه مواد خطرناکی به نام نیتروزامین را تولید می کند که ماده ای خطرناک و سرطان زا است. همچنین، وجود چربی های اشباع و ترانس در پیتزا، خطر بیماریهای قلبی و عروقی و سرطان ها را بیشتر می کند. از طرف دیگر، پنیر پیتزا نیز دارای کالری فراوانی است که موجب افزایش حجم زیادی از کالری در بدن می شود. نکته مهم تر، خوردن نوشابه همراه پیتزا هم می تواند موجب افزایش کالری، قندخون و…، شود که در نهایت؛ افراط در خوردن پیتزا، می تواند ما را درگیر سرطان، بیماریهای قلبی و عروقی، دیابت و…، کند. سفارش کارشناسان تغذیه و پزشکان این است که تا حد امکان، کمتر پیتزا بخورید.
منبع: minfood.ir