ارتباط مصرف غذاهای فوق فراوری شده با چاقی شکم و ران مین فود: تحقیقات جدید نشان داده است که خوردن خیلی از غذاهای فوق فراوری شده با افزایش چربی در ران ها مرتبط می باشد که به نوبه خود موجب افزایش احتمال آرتروز در زانوها می شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، دکتر «زهرا آکایا»، محقق ارشد از دانشگاه کالیفرنیا، اظهار داشت: «در یک جمعیت بالغ در معرض خطر اما بدون آرتروز زانو یا لگن، مصرف غذاهای فوق فراوری شده با افزایش چربی در عضلات ران مرتبط می باشد.» غذاهای فوق فراوری شده بیشتر از مواد استخراج شده از غذاهای کامل مانند چربی های اشباع شده، نشاسته و قندهای افزودنی تهیه می شوند. آنها همینطور حاوی بسیاری از مواد افزودنی هستند تا آنها را خوشمزه تر و جذاب تر کنند. انواع این نوع غذاها شامل کالاهای پخته شده بسته بندی شده، غلات قند، و محصولات آماده برای خوردن یا آماده برای گرم کردن است. به گفته محققان، مدتهاست که مشخص شده است سلامت عضله ران در رشد آرتروز در زانو نقش دارد. ایجاد چربی در داخل ران با احتمال بیشتر آرتریت زانو مرتبط می باشد. به گفته آکایا، «کاهش عضلات ران به صورت بالقوه با شروع و پیشرفت استئوآرتریت زانو همراه می باشد. در تصاویر MRI، این کاهش می تواند بعنوان دژنراسیون چرب عضلات تلقی شود، جایی که رگه های چربی جایگزین الیاف عضلانی می شوند.» تیم پژوهش از تصویربرداری پزشکی برای سنجش سطح چربی در ران های ۶۶۶ نفر استفاده نمود. شرکت کنندگان به صورت متوسط ۶۰ سال سن داشتند و هنگام ورود به مطالعه دچار استئوآرتریت نبودند. به طور متوسط، حدود ۴۰٪ از رژیم های غذایی شرکت کنندگان از غذاهای بسیار فراوری شده تشکیل شده بودند. محققان دریافتند با افزایش میزان مصرف مواد غذایی فوق فراوری شده، میزان چربی عضلانی در ران ها هم افزایش خواهد یافت. این رابطه بدون توجه به این که فرد چاق بوده است، چه مقدار کالری در روز مصرف می کرده، و چقدر ورزش می کرده است وجود داشت. آکایا تصریح کرد: «استئوآرتریت یک مساله سلامت جهانی و پرهزینه است. این بیماری بزرگترین عامل در هزینه های مراقبت های بهداشتی در ارتباط با بیماری های غیر سرطان در سراسر دنیا است.» تیم او گفت تغییرات شیوه زندگی همچون کاهش مصرف غذاهای فوق فراوری شده می تواند به پیشگیری از این بیماری ناتوان کننده کمک نماید. 1403/10/05 12:36:05 5.0 از 5 242 تگهای خبر: بسته بندی , بهداشت , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ویتامین ها عاملی موثر در تقویت سیستم ایمنی بدن کودکان ایران نتوانسته از ظرفیت بازار حلال استفاده کند کدام روغن های خوراکی برای پخت و پز مناسب می باشد دیابت نوع دو را چطور کنترل کنیم؟ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل وام پربیننده ترین ها لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم دستور فوری به مقامات بهداشتی آمریکا برای توقف همکاری با سازمان جهانی بهداشت واکنش وزارت بهداشت به ادعای روغن کنترل چربی خون! پربحث ترین ها شیرخشک در داروخانه ها بدون محدودیت توزیع می شود ویتامین ها عاملی موثر در تقویت سیستم ایمنی بدن کودکان اشکال محیط زیست به ساخت مرکز فرآوری انتقال خون در شهر پرند ایران نتوانسته از ظرفیت بازار حلال استفاده کند جدیدترین ها شیرخشک در داروخانه ها بدون محدودیت توزیع می شود ویتامین ها عاملی موثر در تقویت سیستم ایمنی بدن کودکان اشکال محیط زیست به ساخت مرکز فرآوری انتقال خون در شهر پرند ایران نتوانسته از ظرفیت بازار حلال استفاده کند کدام روغن های خوراکی برای پخت و پز مناسب می باشد دیابت نوع دو را چطور کنترل کنیم؟ ثبت و ارسال فاکتورها با نرم افزار واسط سامانه مودیان کلید سلامت روده ها دستور فوری به مقامات بهداشتی آمریکا برای توقف همکاری با سازمان جهانی بهداشت نحوه جستجوی داروهای کمیاب و شیرخشک در داروخانه ها تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی