یكصد میلیون دلار برای تولید 2 واكسن در كشور اختصاص یافت

یكصد میلیون دلار برای تولید 2 واكسن در كشور اختصاص یافت مین فود: زنجان -رئیس انستیتو پاستور ایران اظهار داشت: با موافقت مقام معظم رهبری و تصویب مجلس شورای اسلامی، یكصد میلیون دلار از محل صندوق ذخیره ارزی در بودجه سال جاری برای تولید زیر ساخت های لازم تولید 2 واكسن ضروری كشور اختصاص یافت.


دكتر علیرضا بیگلری روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در زنجان اضافه كرد: بر این اساس و با بودجه اعلام شده 2 واكسن پنومنوك ( عامل عفونت های تنفسی) و واكسن روتا ویروس (اسهال كودكان) طبق زمان بندی در نظر گرفته شده توسط محققان و پژوهشگران انستیتو پاستور ایران تولید خواهد شد.
وی اظهار نمود: تولید واكسن مورد نیاز كشور، تاكید سیاستگذاران ارشد نظام در خصوص تولید ملی آنها در دستور كاراین موسسه قرار گرفته كه طی برنامه سه تا پنج ساله به سرانجام خواهد رسید.
بیگلری تصریح كرد: هم اكنون محققان و پژوهشگران برجسته انستیتو پاستور ایران در حوزه های مختلف خدمات تشخیصی، آموزشی، پژوهشی و تولیدی فعالیت می نمایند و تلاش دارند رسالت ملی خویش را با تولید واكسن های مورد نیاز، سهمی در خوداتكایی كشور و منطقه داشته باشند.
وی بیان كرد: ساخت واكسن به علت فرآیندهای طولانی مدت آن در بازه زمانی كوتاه امكان پذیر نیست و به مطالعات، تحقیقات و آزمایش های زیادی نیاز دارد.
این مسئول ادامه داد: تولید واكسن هاری مورد نیاز كشور هم توسط محققان این مركز از حدود سه سال قبل به صورت جدی در شروع شده كه پیش بینی می گردد تا 2 سال آینده وارد بازار شود.
وی اظهار نمود: واكسن هاری یك نمونه تولید كامل ملی به حساب می آید و این مورد مبین آن است كه دانشمندان جوان و نخبه ایرانی بدون كمك گرفتن از خارج در زمینه بهره گیری تكنولوژی های پیچیده برای تولید انواع واكسن ها توانمندی لازم را دارند.
این مسئول ادامه داد: این موسسه توانسته با مجموعه تولیدات همچون كیت های تشخیصی با اهمیت بعنوان نمونه در بیماری تب مالت سهم بسزایی در تولید ملی، خود كفایی كشور داشته باشند و مسیر روبه رشد خویش را ادامه دهد.
رئیس انستیتو پاستور ایران افزود: این مركز در یك قرن گذشته فعالیت های چشمگیری داشته و در سلامت كشور نقش آفرین بوده كه كنترل همه گیر طاعون، تولید واكسن 'ب ث ژ' و تولید داروهای بایولوژیك همچون دستاوردهای مهم به حساب می آید.
بیگلری اضافه كرد: این مركز در عمر فعالیت خود 50 نوع محصول به بازار سلامت كشور عرضه نموده كه این مهم مبین ظرفیت های این موسسه برای پیشبرد برنامه های خود علاوه بر خدمات تشخیصی، در زمنیه های تولید، آموزش و پژوهش است.
وی یادآوری كرد: هم اكنون در این مركز 250 دانشجو در مقطع دكترای تخصصی مشغول آموزش هستند كه سنگ بنای توسعه خدمات در حوزه سلامت كشور را برای سال های آینده بنیان می گذارند.
به گفته این مسئول، هم اكنون 14 آزمایشگاه انستیتو پاستور ایران بعنوان آزمایشگاه مرجع ملی یا همكار مرجع در زمینه های مختلف با مركز مدیریت بیماری های وزات بهداشت، درمان و آموزش پزشكی و سازمان بهداشت جهانی (who) همكاری می كنند.
به گزارش مین فود به نقل از ایرنا، انستیتو پاستور ایران موسسه ای تحقیقاتی تولیدی و آموزشی است كه با هدف بهداشت و سلامت جامعه در سال 1299 تاسیس شد.
7320/8068


1397/03/07
14:00:29
5.0 از 5
4664
تگهای خبر: بیماری , خدمات , سلامت
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۴
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است