لارو درمانی مهر آخر قطع عضو

لارو درمانی مهر آخر قطع عضو مین فود: همدان- تلاش پزشكان همدانی و استفاده از علم حشره شناسی زمینه ای شد تا با كمك لارو مگس ها كابوس تلخ قطع عضو افرادی كه زخم های مزمن و دیابتی دارند، به آخر راه برسد.


به گزارش مین فود به نقل از ایرنا، لارو درمانی یا «ماگوت تراپی» روشی برای درمان زخم های مزمن همچون زخم بیماران دیابتی است كه در این روش از لارو مگس استفاده می گردد. در همین زمینه برخی پزشكان معتقدند كه خداوند لارو را مامور به خوردن بافت های متعفن و آلوده كرده است تا با این روش زخم بیمار بهبود یافته و لارو به حشره تبدیل گردد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشكی همدان در این باره روز پنجشنبه به خبرنگار ایرنا تصریح كرد: یكی از شیوه های متداول برای درمان زخم های مزمن و عفونی استفاده از انواع آنتی بیوتیك ها است.
محمدرضا عبادیان اضافه كرد: حتی در صورت درمان این زخم ها با استفاده از استفاده از آنتی بیوتیك ها، استفاده متداول از این قرص ها آثار منفی بر بدن بیمار می گذارد.
وی افزود: با این وجود عفونت زخم مانع از رسیدن آنتی بیوتیك ها به مكان صدمه دیده می شود؛ چون كه عروق و شریان های ریز به خاطر بسته شدن نمی توانند خون رسانی كنند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشكی همدان اظهار داشت: در لارو درمانی، عمل جراحی و استفاده از آنتی بیوتیك ها كنار گذاشته می گردد و لارو به صورت مستقیم روی زخم می نشیند و تنها بافت مرده را می خورد و با این كار عروق بسته باز شده و خون رسانی به بافت از سر گرفته می گردد.
عبادیان با اشاره به اینكه تدام این روند، خون رسانی به بافت را آسان می كند اضافه كرد: لارو درمانی باعث تقویت بافت های مرده و شاداب شدن آنها می گردد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشكی همدان یادآوری كرد: پژوهش هایی درباره لاور درانی در استان های تهران و شیراز انجام شده و همدان سومین استانی به حساب می آید كه این روش درمانی را عملی كرده است.
وی اظهار داشت: مجموعه دانشگاه علوم پزشكی همدان تمام توان علمی خویش را به این نوع درمان معطوف كرده است تا جایی كه تیمی از حشره شناسی، انگل شناسی و گروه عفونی و جراحی همدان، روند لارو درمانی را بررسی می كنند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشكی همدان افزود: علاوه بر كار درمان بیماران، مرحله به مرحله بر روی بیماران آزمایش های لازم صورت می گیرد و شرح حال آنها به صورت مستمر ثبت می گردد.
عبادیان تصریح كرد: چنانچه مرحله آزمایشی جداسازی بافت های عفونی و مرده از بدن بیمار آخر یابد، لارو درمانی به طور گسترده در دیگر بیمارستان ها صورت می پذیرد.
وی تصریح كرد: بنا داریم بعد از آخر مطالعات علمی، مسائل درمانی، روانی و دیگر مسائل لارو درمانی را به صورت یك كار پژوهشی و علمی در مجامع دانشگاهی عرضه كرده و این شیوه درمان را ابتدا در استان سپس در كشور توسعه دهیم.
وی یادآوری كرد: با عنایت به اینكه بیماری های عفونی تاثیر منفی بر روی بدن دارد و احتمال پیشروی عفونت و مرگ بیمار می رود، در مواجهه با زخم های عفونی، بیشتر مواقع پزشكان ارتوپد مجبور به قطع عضو بیمار می شوند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشكی همدان بیان كرد: تجربه های به دست آمده گویای این است كه عمل جراحی و بریدن بافت های مرده و عفونی هم عاملی برای خونریزی های مكرر و بی نتیجه بودن عمل جراحی شده است.
عبادیان با اشاره به اینكه پیشتر قطع عضو بخصوص پا، تنها چاره درمان بیمار دیابتی بود، اظهار داشت: با استفاده از روش لارو درمانی دیگر شاهد قطع عضو بیماران نخواهیم بود.
وی درباره هزینه درمان هم توضیح داد: تنها بخشی از لارو درمانی زیر پوشش بیمه قرار دارد اما خرید 'لارو' زیر پوشش سازمان های بیمه گر نیست و امیدواریم تهیه 'لارو'نیز زیر پوشش بیمه قرار بگیرد؛ چراكه در این صورت هزینه درمان دیابت به شدت كاسته می شود.

** انجام اولین عمل لارو درمانی در همدان
موسس مركز لارو درمانی در همدان هم به ایرنا اظهار داشت: نخستین عمل لارو درمانی بر روی یك مرد 50 ساله شامگاه چهارشنبه انجام شد.
آرش جعفری اضافه كرد: این فرد بعد از گذشت هشت ماه مبادرت به طی فرایند درمان كرده كه تاخیر در این كار باعث صدمه جدی به انگشتان پای او شده است.
وی افزود: با این وجود تعدادی لارو بر روی 2 انگشت صدمه دیده این بیمار میانسال قرار گرفت تا شاهد ترمیم بافت های مرده باشیم.
موسس مركز لارو درمانی در همدان تصریح كرد: اگر این فرد به موقع برای درمان رجوع می كرد هم اینك با لارو درمانی در كمتر از یكماه زخم هایش بهبود می یافت.
جعفری بیان كرد: وضعیت انگشتان این فرد به گونه ای بود كه وی كاندید قطع عضو بود همینطور چند پزشك قطع عضو را برای رهایی از این بیماری برای او تجویز كرده بودند.
وی اظهار داشت: زخم های عفونی بیشتر بر روی پا ظاهر شده و در موارد خاص شاهد عفونت در دست های اینگونه بیماران هم هستیم.
موسس مركز لارو درمانی در همدان اضافه كرد: انجمن دیابت و بیمارستان ها مقرر است بیماران نیازمند به لارو درمانی را به این موسسه معرفی كنند اما تابحال این اقدام صورت نگرفته است.
جعفری افزود: در هر مرحله لارو درمانی، لاروها به مدت 24 تا 48 ساعت، بستگی به عمق و شدت زخم بر روی محل مورد نظر قرار می گیرد.
وی افزود: در زخمی با ابعاد یك در یك سانتیمتر و با عمق یك سانتیمتر، استفاده از 10 عدد لارو تجویز می گردد و با بیشتر شدن سطح زخم میزان لارو مورد استفاده هم افزایش می یابد.
موسس مركز لارو درمانی در همدان بیان كرد: لاروهای مورد نیاز در دانشگاه ملایر تهیه شده و در اختیار برخی داروخانه ها قرار می گیرد.
جعفری افزود: قیمت هر بسته 50 عددی لارو 500 هزار ریال است اما برای كاهش هزینه درمان بیمار، با این هزینه بسته 100 عددی در اختیار وی قرار می گیرد.
وی اضافه كرد: این هزینه خرید لارو حتی به اندازه وجهی كه بیمار پیشتر برای پانسمان و شستو محل زخم، خرید گاز استریل و سرم تراپی پرداخت می كرد، نیست.
موسس مركز لارو درمانی در همدان افزود: لارو درمانی برای اولین بار در غرب كشور با حمایت های معاونت درمان دانشگاه علوم پزشكی در همدان انجام شد.
جعفری از بیماران مبتلا به دیابت خواست تا بدون اتلاف وقت و تاخیر در فرایند درمان به سرعت برای لارو درمانی اقدام كنند؛ چراكه تاخیر در این زمینه احتمال بی نتیجه بودن درمان و قطع شدن عضو را بیشتر می كند.
وی افزود: لارو درمانی سه روز در هفته در كلینیك مهدیه شهر همدان انجام و بیماران از ساعت 16 پذیرش می شوند.
7526/2090


1397/04/21
19:50:42
5.0 از 5
4773
تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , درمان
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۵
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است