نقش حفاظتی چای و قهوه در مقابل سرطان ها مین فود: بگفته پژوهشگران، قهوه صبحگاهی یا چای پس از ظهر ممکنست از شما در مقابل سرطان محافظت کند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، بررسی شواهد جدید نشان میدهد که مصرف قهوه و چای با کاهش خطر ابتلاء به سرطان های دهان، گلو و سر و گردن مرتبط می باشد. «یوان چین امی لی»، محقق ارشد و اپیدمیولوژیست دانشگاه یوتا، اظهار داشت: «حتی قهوه بدون کافئین نیز تأثیر مثبتی دارد.» به گفته پژوهشگران، سرطان سر و گردن هفتمین سرطان شایع در سرتاسر جهان است که تنها در سال ۲۰۲۰ حدود ۷۴۵۰۰۰ مورد جدید و ۳۶۴۰۰۰ مرگ و میر داشته است. برای این مطالعه، پژوهشگران داده های ۱۴ مطالعه قبلی را که شامل بالاتر از ۹۵۰۰ فرد دچار سرطان سر و گردن و نزدیک به ۱۶۰۰۰ فرد سالم بود، جمع آوری کردند. آنها دریافتند افرادی که بالاتر از چهار فنجان قهوه در روز می نوشند، در مقایسه با افرادی که قهوه نمی نوشند: • احتمال ابتلاء به سرطان سر و گردن ۱۷ درصد کمتر است • ۳۰ درصد احتمال ابتلاء به سرطان دهان کمتر است • احتمال سرطان گلو ۲۲ درصد کمتر است محققان دریافتند نوشیدن سه تا چهار فنجان قهوه در روز با کاهش ۴۱ درصدی خطر ابتلاء به سرطان هیپوفارنکس، نوعی سرطان که در آخر گلو رخ می دهد، مرتبط می باشد. نوشیدن چای احتمال ابتلاء به این سرطان را تا ۲۹ درصد کاست. و به نظر نمی رسد که کافئین تنها محرک این خطرات کم شده باشد چونکه نتایج نشان میدهد نوشیدن قهوه بدون کافئین با ۲۵ درصد کاهش خطر ابتلاء به سرطان دهان مرتبط می باشد. محققان اضافه کردند که مطالعات قبلی نشان داده است که نوشیدن قهوه فعالیت بیولوژیکی را که می تواند سبب بروز سرطان شود، سرکوب می کند. محققان دریافتند نوشیدن یک فنجان چای یا کمتر در روز خطر ابتلاء به سرطان سر و گردن را تا ۹ درصد کم می کند. با این حال، این مقاله بیان می کند که بالاتر از ۱ فنجان چای در روز با ۳۸ درصد بیشتر احتمال ابتلاء به سرطان گلو مرتبط می باشد. این خطر بالا رفته ممکنست ناشی از عامل تحریک کننده ریفلاکس اسید ناشی از چای در افراد باشد. ریفلاکس با خطر بالاتر سرطان گلو مرتبط می باشد. لی اظهار داشت: «این یافته ها نیاز به داده های بیشتر و مطالعات بیشتر در مورد تأثیر قهوه و چای بر کاهش خطر سرطان را تأیید می کند.» 1403/10/22 10:45:00 5.0 از 5 262 تگهای خبر: سرطان , قهوه , كافئین این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط افزایش مبتلایان به سرطان ریه در غیرسیگاریها در جهان نقطه دود در روغن های سرخ کردنی چیست؟ وجود ۲۰۰ ماده شیمیایی در رابطه با سرطان سینه در بسته بندی مواد غذایی علایم انواع سرطان ریه نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۵ دوستان مین فود انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل وام کارواش برتولینی کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها دستور فوری به مقامات بهداشتی آمریکا برای توقف همکاری با سازمان جهانی بهداشت دانه ای کوچک اما معجزه ای بزرگ برای سلامتی میوه ای با خواص ضد سرطان انضباط مالی و پرداخت بموقع مطالبات پرسنلی راهبردهای جدید حوزه سلامت پربحث ترین ها رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند رژیم مدیترانه ای راز طول عمر و سلامت ثبت 509 فوتی در جاده ها از 25 اسفند 1403 تاکنون یک میلیون بازرسی نوروزی خط قرمز وزارت بهداشت برای سلامت مسافران جدیدترین ها رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند رژیم مدیترانه ای راز طول عمر و سلامت ثبت 509 فوتی در جاده ها از 25 اسفند 1403 تاکنون یک میلیون بازرسی نوروزی خط قرمز وزارت بهداشت برای سلامت مسافران چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ مصرف غذاهای سنگین پیش از رانندگی می تواند خطرآفرین باشد افزایش مبتلایان به سرطان ریه در غیرسیگاریها در جهان با این ادویه متناسب اندام می رسید با این غذاها افطار را آغاز نکنید آمریکا با یکی از بزرگترین موارد شیوع سرخک در دهه گذشته روبروست تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی