بیماری های ناشی از مصرف گوشت های فرآوری شده را بشناسید محققان اعلام كرده اند؛ مین فود: شماری از مطالعات اثبات نموده اند كه بین مصرف گوشت فرآوری شده با برخی بیماری ها نظیر سرطان، بیماری دوقطبی و فشارخون بالا ارتباط نزدیكی وجود دارد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان اخطار می دهند اگر می خواهید از این بیماری ها دور بمانید مصرف غذاهای فرآوری شده را متوقف نمایید. گوشت های فرآوری شده شامل هات داگ، همبرگر، سوسیس و كالباس هستند. این گوشت ها به طریقی آماده می شوند كه طعم و مزه شان با استفاده از نمك، خشك كردن و دودی كردن حفظ می گردد. مصرف این نوع مواد خوراكی باعث افزایش ریسك مبتلا شدن به برخی بیماری ها و مشكلات سلامت می گردد كه در ادامه به آنها اشاره می شود: سرطان كلوركتال (انتهای روده بزرگ) موسسه سرطان سازمان بهداشت جهانی، گوشت های فرآوری شده را در رده مواد سرطان زا طبقه بندی كرده است. طبق اعلام این سازمان، مصرف روزانه ۵۰ گرم گوشت فرآوری شده (كمتر از دو برش كالباس) ریسك مبتلا شدن به سرطان كلوركتال را تا ۱۸ درصد بالا می برد. محققان عنوان می كنند نیتریت و نیترات افزوده شده در طول فرآوری گوشت بعنوان نگهدارنده عامل بروز این سرطان است چراكه این تركیبات می توانند به مواد شیمیایی سرطان زا در بدن تبدیل شوند. بیماری قلبی تحقیقات علمی نشان داده است بین آلرژن موجود در گوشت قرمز نظیر كالباس و همبرگر و تشكیل چربی های مسدودكننده عروق قلبی رابطه وجود دارد كه باعث افزایش ریسك حملات قلبی و سكته می گردد. چربی های اشباع شده در این گوشت ها هم عامل اصلی بیماری قلبی هستند. كاهش تعداد اسپرم گوشت های فرآوری شده باعث تحریك سلول های چربی در بدن در تبدیل تستوسترون به استرادیول (كه شبیه استروژن است) شده و در نتیجه به تولید اسپرم صدمه می رسانند. بنابراین مردانی كه به صورت مرتب گوشت فرآوری شده مصرف می كنند در مقایسه با مردانی كه به ندرت از این نوع گوشت ها استفاده می نمایند، تعداد اسپرم كمتری دارند. بیماری كبدی گوشت های فرآوری شده حاوی میزان بالا نمك است كه منجر به احتباس مایعات در بدن می گردد. در نتیجه بدن دچار تورم شده و بیماری كبدی تولید می گردد. بلوغ دیرهنگام محققان ایرلندی دریافتند مصرف بیش از حد نمك كه معمولا در گوشت فرآوری شده یافت می شود، امكان دارد منجر به بلوغ دیرهنگام شود كه می تواند سبب بروز مشكلات رفتاری، استرس و كاهش قدرت باروری شود. فشارخون بالا و دیابت فسفات موجود در گوشت های فرآوری شده می توانند عامل فشارخون بالا و بیماری قلبی باشند. میزان بیش از اندازه زیاد فسفات باعث تولید هورمونی موسوم به FGF۲۳ در استخوان ها می گردد كه به قلب فشار آورده و می تواند منجر به فشارخون بالا شود. سدیم اضافی در گوشت های فرآوری شده تاثیر منفی بر میزان قندخون هم دارند كه می تواند منجر به دیابت شود. 1397/06/29 14:44:44 5.0 از 5 4593 تگهای خبر: بیمار , بیماری , چربی , خوراكی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط حال ناخوش مراکز الزامی درمان اعتیاد در چرخه ای معیوب شیراز میزبان شانزدهمین کنگره قلب خاورمیانه می شود فشار خون را با سفارش های طب ایرانی کنترل کنید کاهش خطر بیماری های قلبی با روشی ساده نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل وام پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم متاهل ها کمتر افسرده می شوند پربحث ترین ها حال ناخوش مراکز الزامی درمان اعتیاد در چرخه ای معیوب شیراز میزبان شانزدهمین کنگره قلب خاورمیانه می شود معرفی بهترین خودروهای چینی در بازار ایران فشار خون را با سفارش های طب ایرانی کنترل کنید جدیدترین ها حال ناخوش مراکز الزامی درمان اعتیاد در چرخه ای معیوب شیراز میزبان شانزدهمین کنگره قلب خاورمیانه می شود معرفی بهترین خودروهای چینی در بازار ایران فشار خون را با سفارش های طب ایرانی کنترل کنید کاهش خطر بیماری های قلبی با روشی ساده نقش حفاظتی چای و قهوه در مقابل سرطان ها فروشگاه اینترنتی هدایای تبلیغاتی سنا در تبریز افتتاح مرکز جامع سرطان آیت الله هاشمی رفسنجانی بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران حاملگی ویروس جدید چینی چیست و آیا در ایران هم هست؟ تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی