تاثیر مصرف روغن زیتون در جلوگیری از مبتلا شدن به دیابت

محققان می گویند؛

تاثیر مصرف روغن زیتون در جلوگیری از مبتلا شدن به دیابت به گزارش مین فود فواید سلامت زیتون و محصولات طبیعی مرتبط نظیر روغن زیتون از مدت ها قبل در قالب رژیم غذایی مدیترانه ای شناخته شده اند.



به گزارش مین فود به نقل از مهر، دانشمندان تركیبی را در روغن زیتون شناسایی كرده اند كه امكان دارد با كمك به بدن برای ترشح انسولین بیشتر، از مبتلا شدن به دیابت پیشگیری كند و مسیری در جهت شیوه های كم هزینه مقابله با این بیماری تولید كند.
محققان دانشگاه ایالتی ویرجینیا آمریكا دریافته اند كه تركیب اولئوروپین موجود در زیتون به ترشح انسولین بیشتر كمك می كند؛ انسولین مولكول سیگنالده مركزی بدن است كه متابولیسم را كنترل می كند.
تركیب مشابه مولكول سیگنالده دیگر موسوم به آمیلین را حذف می كند؛ آمیلین مولكولی است كه در بیماری دیابت نوع۲ بیش از حد تولید می گردد و توده های مضری را تشكیل می دهد. در این دو شیوه متمایز، اولئوروپین به جلوگیری از شروع بیماری كمك می نماید.
"بن سو"، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این كشف می تواند به بهبود فهم ما از مبنای علمی فواید سلامت محصولات زیتون و توسعه استراتژی های جدید و كم هزینه مقابله با دیابت نوع۲ و چاقی در رابطه با آن كمك نماید.»

1397/09/19
15:05:13
5.0 از 5
4842
تگهای خبر: بیمار , بیماری , چاقی , رژیم غذایی
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۴
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است