ارتباط بین غذاهای فرآوری شده و بالا رفتن خطر مبتلا شدن به اوتیسم مطالعات نشان می دهد؛ به گزارش مین فود محققان عنوان می كنند بین غذای مصرفی توسط زن آبستن و تاثیرات آن بر مغز درحال رشد جنین ارتباط وجود دارد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، نتایج مطالعه اخیر نشان داده است احتمالاً غذاهای فراوری شده كلید افزایش موارد مبتلا شدن به اوتیسم هستند. تیم تحقیق از دانشكده پزشكی برنت آمریكا دریافتند زمانیكه سلول های بنیادی عصبی در معرض میزان بالا اسید موجود در غذاهای فرآوری شده قرار می گیرند، تغییرات مولكولی روی می دهد. دانشمندان متوجه شدند میزان بالا PPA (اسید پروپیونیك) كه برای افزایش طول عمر غذاهای بسته بندی شده و پیشگیری از ایجاد كپك در نان و پنیر فرآوری شده استفاده می شود، رشد نورون ها را در مغز جنین می كاهد. «ناصر صالح»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «مطالعات نشان داده اند میزان بالا PPA در نمونه مدفوع كودكان مبتلا به اوتیسم و میكروبیوم روده در كودكان اوتیسمی متفاوت می باشد.» محققان دریافتند در نتیجه قرارگیری سلول های بنیادی عصبی در معرض میزان بالا PPA، نورون ها كاهش یافته و مسیهای نورونی به تمام نقاط بدن آسیب می بینند كه همین مسئله باعث اختلال در توانایی برقراری ارتباط مغز شده و رفتارهای نظیر عدم توانایی در تعامل با دیگران و مشكلات حركتی كه عمدتاً در كودكان مبتلا به اوتیسم مشاهده می شود، بروز می كند. 1398/04/06 11:18:20 5.0 از 5 4879 تگهای خبر: بسته بندی , پزشك , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط شیرخشک در داروخانه ها بدون محدودیت توزیع می شود ایران نتوانسته از ظرفیت بازار حلال استفاده کند کدام روغن های خوراکی برای پخت و پز مناسب می باشد کلید سلامت روده ها نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل وام پربیننده ترین ها لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم دستور فوری به مقامات بهداشتی آمریکا برای توقف همکاری با سازمان جهانی بهداشت واکنش وزارت بهداشت به ادعای روغن کنترل چربی خون! پربحث ترین ها شیرخشک در داروخانه ها بدون محدودیت توزیع می شود ویتامین ها عاملی موثر در تقویت سیستم ایمنی بدن کودکان اشکال محیط زیست به ساخت مرکز فرآوری انتقال خون در شهر پرند ایران نتوانسته از ظرفیت بازار حلال استفاده کند جدیدترین ها شیرخشک در داروخانه ها بدون محدودیت توزیع می شود ویتامین ها عاملی موثر در تقویت سیستم ایمنی بدن کودکان اشکال محیط زیست به ساخت مرکز فرآوری انتقال خون در شهر پرند ایران نتوانسته از ظرفیت بازار حلال استفاده کند کدام روغن های خوراکی برای پخت و پز مناسب می باشد دیابت نوع دو را چطور کنترل کنیم؟ ثبت و ارسال فاکتورها با نرم افزار واسط سامانه مودیان کلید سلامت روده ها دستور فوری به مقامات بهداشتی آمریکا برای توقف همکاری با سازمان جهانی بهداشت نحوه جستجوی داروهای کمیاب و شیرخشک در داروخانه ها تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی