بازدید كارشناسان غذا و دارو از كارخانه تولید كیك و كلوچه به دنبال وجود كیك های آلوده به قرص صورت گرفت؛ به گزارش مین فود پیرو موارد شكایتی در مورد برخی كیك های مشكوك، كارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی ایران، از كارخانجات تولید كیك و كلوچه بازدید نمودند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، پیرو موارد شكایتی واصله پیرامون وجود قرص در انواع كیك، كلوچه و ویفر، كارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی ایران به همراه كارشناسان شبكه بهداشت و درمان شهر قدس، جهت بررسی صحت و سقم موضوع، از كارخانه تولید این محصولات بازدید نمودند. در این بازدید خطوط تولید، انبار مواد اولیه و انبار محصول نهایی مورد بررسی قرار گرفت. طبق بررسی های صورت گرفته مشخص شد با عنایت به نظارت مستمر مسئول فنی از خط تولید، وجود دوربین های امنیتی، پیوسته بودن خط تولید، وجود مخلوط كن در ابتدای خط تولید و فرایند حرارتی فرها جهت پخت كیك كه ۲۵۰ تا ۳۰۰ درجه سانتیگراد است، در طول فرایند كلی پخت امكان اضافه شدن قرص و بعضاً سالم ماندن قرص در كارخانه تولیدی غیر امكان دارد. 1398/10/08 11:02:08 5.0 از 5 4493 تگهای خبر: پزشك , دارو , درمان , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط رجوع ی ۲۳۷ اهداکننده به انتقال خون اصفهان در ۲۸ صفر در اجرای اسناد بالادستی برمبنای نظر کارشناسان و مبتنی بر امکانات کشور عمل می کنیم مبتلایان به میگرن این نوع پنیر را مصرف نکنند داروساز حلقه ای مهم در سلامت کشور نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج فیش حج گلخانه پربیننده ترین ها نظارت ۱۵۷ تیم بهداشتی بر مواد غذایی در مرزهای غربی در روزهای اربعین حسینی ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران مدیرعامل جدید بنیاد برکت و مشاور رییس ستاد اجرائی فرمان امام منصوب شدند در اجرای اسناد بالادستی برمبنای نظر کارشناسان و مبتنی بر امکانات کشور عمل می کنیم پربحث ترین ها نوشابه گازدار چگونه سبب افزایش اشتها می شود تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان پاییز فصل انتشار ویروس های پاراآنفلوآنزای انسانی ورزش موثر بر سلامت روده جدیدترین ها نوشابه گازدار چگونه سبب افزایش اشتها می شود تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان پاییز فصل انتشار ویروس های پاراآنفلوآنزای انسانی ورزش موثر بر سلامت روده رجوع ی ۲۳۷ اهداکننده به انتقال خون اصفهان در ۲۸ صفر کدام رژیم غذایی احتمال مبتلا شدن به کووید ۱۹ را کاهش می دهد FDA آمریکا به دنبال کاهش بیشتر میزان نمک در غذا در اجرای اسناد بالادستی برمبنای نظر کارشناسان و مبتنی بر امکانات کشور عمل می کنیم مبتلایان به میگرن این نوع پنیر را مصرف نکنند هیچ موردی از آبله میمونی در کشور تایید نشده است تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی