30 درصد غذای ایرانیها ضایعات می شود مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت؛ به گزارش مین فود مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، اظهار داشت: حدود 30 درصد مواد غذایی مصرفی در كشور تبدیل به ضایعات می شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، زهرا عبدالهی، اضافه کرد: طبق گزارش FAO در سال ۲۰۲۰ بیش از ۲ میلیارد نفر در جهان به غذای ایمن، سالم، مغذی و کافی دسترسی منظم ندارند. وی با اشاره به اینکه ضایعات مواد غذایی هر ساله حدود ۱.۳ میلیارد تن بر آورد شده است، افزود: این ضایعات معادل یک سوم کل مواد غذایی تولید شده برای مصرف انسان است و معادل غذای ۲ میلیارد نفر در هر سال شمرده می شود. عبدالهی اشاره کرد: در کشور ما نیز ضایعات غذایی در حدود ۳۰ درصد تخمین زده شده است. وی اشاره کرد: اطلاع رسانی و برنامه های آموزشی با هدف فرهنگسازی الگوی صحیح مصرف غذایی به ویژه در شرایط فعلی بحران کووید ۱۹ می تواند نقش مؤثری در اصلاح الگوی غذایی بمنظور پیشگیری و کنترل بیماری کووید ۱۹ داشته باشد. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، گفت: به مناسبت روز جهانی غذا که مصادف با ۲۴ مهر است مانند هر سال اقدامات نمادین در جهت آموزش و اطلاع رسانی برپا می شود و امسال نیز باتوجه به شرایط کرونا اقدامات اطلاع رسانی بوسیله رسانه های جمعی با شعار "همه با هم برای تغذیه سالم در شرایط اپیدمی کرونا" مورد تاکید است. منبع: مین فود 1399/07/26 15:06:31 5.0 از 5 1354 تگهای خبر: برنامه , بهداشت , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بازدید وزیر بهداشت از بیست و دومین نمایشگاه بین المللی محیط زیست تغذیه مناسب راهکاری مؤثر برای کاهش اثرات آلودگی هوا غذاهای آبکی در ایام آلودگی هوا به وفور مصرف شود بدهی سنگین به صنایع دارویی و تجهیزات پزشکی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم استفاده از طب سنتی خواست عمومی جامعه است نقش تغذیه در جلوگیری از یبوست پربحث ترین ها بازدید وزیر بهداشت از بیست و دومین نمایشگاه بین المللی محیط زیست تغذیه مناسب راهکاری مؤثر برای کاهش اثرات آلودگی هوا غذاهای آبکی در ایام آلودگی هوا به وفور مصرف شود بهترین طراحی دکور مغازه و یا فروشگاه جدیدترین ها بازدید وزیر بهداشت از بیست و دومین نمایشگاه بین المللی محیط زیست تغذیه مناسب راهکاری مؤثر برای کاهش اثرات آلودگی هوا غذاهای آبکی در ایام آلودگی هوا به وفور مصرف شود بهترین طراحی دکور مغازه و یا فروشگاه مشکلات رایج گیربکس اتوماتیک ام وی ام X33 بدهی سنگین به صنایع دارویی و تجهیزات پزشکی با رژیم غذایی دردهای مزمن را کاهش دهید ۲۲ نوع سرطان در اثر چاقی افزایش پیدا می کند شماره بیمارستان دامپزشکی شبانه روزی در تهران مراقب روغن بدنتان باشید تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی