نان و غلات روزانه مصرف شود توصیه های تغذیه ای در روزهای كرونایی؛ مین فود: مدیر گروه تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشكی تهران، در رابطه با تغذیه روزهای كرونائی و نیازهای بدن، نكاتی را متذكر شد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، احمدرضا درستی، با عنوان این مطلب که بین تغذیه و کرونا یک ارتباط دو طرفه وجود دارد، اظهار داشت: کسانی که تغذیه خوبی ندارند و گرفتار سوءتغذیه شده و ایمنی بدن آنها کاهش پیدا کرده است، بیشتر در معرض خطر ابتلاء به کرونا هستند. وی ادامه داد: شستن دست ها و صورت و نوشیدن آب کافی و تغذیه مناسب در دوران کرونا، به سلامت و ایمنی بدن ما کمک می نماید. مدیر گروه تغذیه جامعه دانشکده تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، اشاره کرد: افراد باید بین ۶ تا ۱۱ واحد (هر واحد ۳۰ گرم) در روز از گروه نان و غلات و مواد نشاسته ای مصرف کنند. وی افزود: خوردن سبزی ها و میوه های زمستانی موجب می شود که ویتامین C مورد نیاز بدن تامین شود. درستی با عنوان این مطلب که یکی از عوامل ایمنی در جریان کرونا، کمبود ویتامین D در بدن است، اظهار داشت: قرار دادن ماهی در برنامه غذایی و تابش نور مستقیم آفتاب به بدن می تواند ویتامین D مورد نیاز بدن را تامین کند. منبع: minfood.ir 1399/08/28 13:57:25 5.0 از 5 1112 تگهای خبر: آب , ایمنی , برنامه , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان پاییز فصل انتشار ویروس های پاراآنفلوآنزای انسانی ورزش موثر بر سلامت روده رجوع ی ۲۳۷ اهداکننده به انتقال خون اصفهان در ۲۸ صفر نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج فیش حج گلخانه پربیننده ترین ها نظارت ۱۵۷ تیم بهداشتی بر مواد غذایی در مرزهای غربی در روزهای اربعین حسینی ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران مدیرعامل جدید بنیاد برکت و مشاور رییس ستاد اجرائی فرمان امام منصوب شدند در اجرای اسناد بالادستی برمبنای نظر کارشناسان و مبتنی بر امکانات کشور عمل می کنیم پربحث ترین ها نوشابه گازدار چگونه سبب افزایش اشتها می شود تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان پاییز فصل انتشار ویروس های پاراآنفلوآنزای انسانی ورزش موثر بر سلامت روده جدیدترین ها نوشابه گازدار چگونه سبب افزایش اشتها می شود تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان پاییز فصل انتشار ویروس های پاراآنفلوآنزای انسانی ورزش موثر بر سلامت روده رجوع ی ۲۳۷ اهداکننده به انتقال خون اصفهان در ۲۸ صفر کدام رژیم غذایی احتمال مبتلا شدن به کووید ۱۹ را کاهش می دهد FDA آمریکا به دنبال کاهش بیشتر میزان نمک در غذا در اجرای اسناد بالادستی برمبنای نظر کارشناسان و مبتنی بر امکانات کشور عمل می کنیم مبتلایان به میگرن این نوع پنیر را مصرف نکنند هیچ موردی از آبله میمونی در کشور تایید نشده است تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی