کدام غذاها علایم سرماخوردگی را بدتر می کنند؟ مین فود: درد و خارش گلو، سرفه خشک و کوتاه و گرفتگی بینی از علایم رایجی هستند که بطور معمول هنگام سرماخوردگی و سایر بیماریهای تنفسی آنها را تجربه می کنیم؛ علائمی که با گذشت زمان بهبود می یابند البته به شرط درمان بموقع و عدم مصرف خوراکی هایی که ممکنست شرایط بیماری را تشدید کنند. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، درمان کامل سرماخوردگی حدود ۵ روز طول می کشد اما اگر رژیم غذایی و روش زندگیمان را تغییر ندهیم، شاهد بدتر شدن علایم سرماخوردگی و آنفلوآنزا خواهیم بود. بنابر اعلام دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، ممنوعیت های غذایی در هنگام مبتلاشدن به بیماریهای ویروسی فصول سرد سال شامل موارد زیر است: _ شیرینی ها: مصرف زیاد قند می تواند سیستم ایمنی بدن را سرکوب کند. افزایش قند خون موجب مهار کار گلبول های سفید خون می شود و عفونت در بدن توسعه می یابد. بعلاوه، مصرف شکر موجب افزایش التهاب در بدن می شود. _ کربوهیدرات های ساده: این نوع کربوهیدرات ها نیز موجب افزایش قند خون می شوند. البته همه کربوهیدرات ها بد نیستند. نان گندم کامل، غلات کامل و... را در هنگام سرماخوردگی مصرف کنید چون حاوی فیبر فراوان است و التهاب بدن را می کاهد. _ غذاهای تند: ادویه های تند بااینکه برای رفع احتقان بینی در هنگام سرماخوردگی مفیدند، اما اگر مبتلا به آنفلوآنزا هستید و از معده درد نیز رنج می برید، به هیچ وجه غذایتان را تند نکنید. _ میوه های خانواده مرکبات: اگرچه این میوه ها سرشار از ویتامین C هستند، اما به کسانی که در هنگام سرماخوردگی و آنفلوآنزا معده درد دارند، باز هم سفارش می شود علاوه بر غذاهای تند، از مصرف مرکبات اجتناب کنند چون این میوه ها موجب تحریک معده شده و حالت تهوع را تشدید می کنند. _ غذاهای چرب: وقتی سرما می خورید یا آنفلوآنزا دارید، اشتهایتان کم می شود. در این هنگام مصرف غذاهای چرب التهاب بدن را بالا می برد. _ آب نبات های بدون قند: این نوع آب نبات حاوی سوربیتول است که می تواند مشکلات گوارشی را تشدید کند. سوربیتول قابل هضم نیست و می تواند موجب اسهال و ناراحتی معده شود. اسهال در سرماخوردگی خطرناکست چون موجب کاهش آب بدن می شود. _ کافئین: نوشیدنی های کافئین دار بدن را کم آب می کنند. این نوشیدنی ها اگر همراه قند باشند، التهاب بدن را افزایش داده و مقابله با عفونت ها را مشکل تر می کنند. _ غذاهای ترد: این غذاها می توانند گلو را تحریک کرده و سرفه را تشدید کنند. کراکر، آجیل و حتی سبزیجات خام را در هنگام سرماخوردگی مصرف نکنید. _ ترشیجات: این غذاها نیز چون حاوی سرکه و نمک هستند، التهاب گلو را می افزایند. 1401/08/09 08:44:54 5.0 از 5 516 تگهای خبر: آب , اشتها , ایمنی , بهداشت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی پیش دیابت چیست؟ مسببان قتل دکتر داوودی رها نشوند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها شناسایی نخستین مورد فلج اطفال در پایتخت پاکستان در ۱۶ سال اخیر تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان هشدار روند کاهشی مراجعه تهرانی ها برای اهدای خون استفاده از طب سنتی خواست عمومی جامعه است پربحث ترین ها ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی توزیع مستمر شیرخشک در بازار پیش دیابت چیست؟ جدیدترین ها ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی توزیع مستمر شیرخشک در بازار پیش دیابت چیست؟ مسببان قتل دکتر داوودی رها نشوند واکنش وزارت بهداشت به عرضه غذاهای حرام گوشت کاربردهای گالوانیزه و گالوانیزه گرم رابطه استرس و دیابت از افسانه تا واقعیت مهم ترین اخبار اجتماعی جهان در هفته گذشته تعمیر جاروبرقی تخصصی تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی