به گزارش مین فود به نقل از مهر، دانشمندان تركیبی را در روغن زیتون شناسایی كرده اند كه ممكن است با كمك به بدن برای ترشح انسولین بیشتر، از مبتلا شدن به دیابت پیشگیری كند و مسیری در جهت شیوه های كم هزینه مقابله با این بیماری تولید كند.
محققان دانشگاه ایالتی ویرجینیا آمریكا دریافته اند كه تركیب اولئوروپین موجود در زیتون به ترشح انسولین بیشتر كمك می كند؛ انسولین مولكول سیگنالده مركزی بدن است كه متابولیسم را كنترل می كند.
تركیب مشابه مولكول سیگنالده دیگر موسوم به آمیلین را حذف می كند؛ آمیلین مولكولی است كه در بیماری دیابت نوع۲ بیش از اندازه تولید می گردد و توده های مضری را تشكیل می دهد. در این دو شیوه متمایز، اولئوروپین به پیشگیری از شروع بیماری كمك می كند.
بن سو، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این كشف می تواند به بهبود فهم ما از مبنای علمی فواید سلامت محصولات زیتون و توسعه استراتژی های جدید و كم هزینه مقابله با دیابت نوع۲ و چاقی مرتبط با آن كمك كند. »