آب پرتقال به حفظ سلامت مغز كمك می نماید محققان می گویند؛ مین فود: محققان دانشگاه هاروارد عنوان می كنند گنجاندن آب پرتقال و سبزیجات در رژیم غذایی به حفظ سلامت مغز كمك می نماید. به گزارش مین فود به نقل از مهر، نتایج یك مطالعه ۲۰ ساله بر روی مردان نشان داده است رژیم غذایی سرشار از سبزیجات پهن برگ به رنگ سبز تیره، پرتقال و سبزیجات قرمزرنگ، انواع توت ها و آب پرتقال با كاهش ریسك زوال حافظه مرتبط می باشد. «چانگ ژنگ یوآن»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه هاروارد، در این باره می گوید: «این مطالعه نشان داده است كه چقدر مصرف سبزیجات و میوه در بلندمدت نقش مهمی در حفظ عملكرد شناختی مغز دارند.» در این مطالعه، داده های حدود ۲۸ هزار مرد با میانگین سنی ۵۱ سال بررسی گردید. شركت كنندگان پرسشنامه ای در ارتباط با تعداد وعده های مصرف میوه، سبزیجات و سایر مواد خوراكی مصرفی در روز را در ابتدای مطالعه و سپس آن هر ۴ سال یكبار در طول مدت ۲۰ سال تكمیل كرده بودند. به قول محققان، میوه ها و سبزیجات حاوی میزان بالا مواد آنتی اكسیدانی هستند. یك وعده میوه در قالب یك فنجان میوه یا یك و نیم فنجان آبمیوه تعریف میگردد. یك وعده سبزیجات شامل یك فنجان سبزیجات خام یا دو فنجان سبزیجات پهن برگ سبز است. حداقل چهار سال پیش از اختتام مطالعه، كه میانگین سنی شركت كنندگان ۷۳ سال شده بود، از آنها در مورد مهارت های فكری و حافظه شان سوال شد. به قول محققان تغییر در حافظه از علائم اولیه اختلال شناختی خفیف تلقی میگردد. یافته ها نشان داد ۵۵ درصد همچنان دارای مهارت های خوبی حافظه و فكری بودند؛ این مهارت ها در ۳۸ درصد متعادل بود و ۷ درصد دارای مهارت های ضعیف در زمینه حافظه و فكر كردن بودند. محققان پی بردند مردانی كه بیشتر سبزیجات مصرف می كردند، یعنی حدود ۶ وعده در روز، در مقایسه با مردانی كه تنها دو وعده سبزیجات در روز می خوردند، ۳۴ درصد كمتر گرفتار مهارت های ضعیف فكری بودند. همین طور نتایج نشان داد شركت كنندگانی كه هر روز آب پرتقال می نوشیدند در مقایسه با مردانی كه كمتر از یكبار در ماه آب پرتقال می خوردند، ۴۷ درصد كمتر گرفتار مهارت های ضعیف فكری شده بودند. یوآن تاكید می كند: «از آنجائیكه آب میوه ها معمولا مملو از كالری هستند، بهتر است یك فنجان كوچك معادل ۱۱۵ تا ۱۷۰ میلی لیتر در روز نوشیده شود.» 1397/09/07 19:24:29 5.0 از 5 4522 تگهای خبر: آب , آنتی اكسیدان , خوراكی , رژیم غذایی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان پاییز فصل انتشار ویروس های پاراآنفلوآنزای انسانی مبتلایان به میگرن این نوع پنیر را مصرف نکنند هیچ موردی از آبله میمونی در کشور تایید نشده است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج فیش حج گلخانه پربیننده ترین ها نظارت ۱۵۷ تیم بهداشتی بر مواد غذایی در مرزهای غربی در روزهای اربعین حسینی ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران مدیرعامل جدید بنیاد برکت و مشاور رییس ستاد اجرائی فرمان امام منصوب شدند در اجرای اسناد بالادستی برمبنای نظر کارشناسان و مبتنی بر امکانات کشور عمل می کنیم پربحث ترین ها نوشابه گازدار چگونه سبب افزایش اشتها می شود تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان پاییز فصل انتشار ویروس های پاراآنفلوآنزای انسانی ورزش موثر بر سلامت روده جدیدترین ها نوشابه گازدار چگونه سبب افزایش اشتها می شود تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان پاییز فصل انتشار ویروس های پاراآنفلوآنزای انسانی ورزش موثر بر سلامت روده رجوع ی ۲۳۷ اهداکننده به انتقال خون اصفهان در ۲۸ صفر کدام رژیم غذایی احتمال مبتلا شدن به کووید ۱۹ را کاهش می دهد FDA آمریکا به دنبال کاهش بیشتر میزان نمک در غذا در اجرای اسناد بالادستی برمبنای نظر کارشناسان و مبتنی بر امکانات کشور عمل می کنیم مبتلایان به میگرن این نوع پنیر را مصرف نکنند هیچ موردی از آبله میمونی در کشور تایید نشده است تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی