ارزیابی سلامت غذایی رستوران ها با ۶ شاخص كیفی در جشنواره سلامت غذا تاكید شد؛ مین فود: در جشنواره سلامت غذا، 6 شاخص برای ارزیابی رستوران ها و كترینگ ها مورد توجه قرار گرفت. به گزارش مین فود به نقل از مهر، با استناد به «سند ملی تغذیه و امنیت غذایی» دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، امروزه كشور ما با انواع مشكلات تغذیه ای مواجه می باشد. تغییر شیوه زندگی و الگوی مصرف غذا، رژیم غذایی ناسالم و همین طور آمار رو به افزایش مصرف فست فودها و عدم توجه به استفاده از محصولات سالم غذایی، زمینه ساز شیوع بیش از پیش بیماری های غیر واگیر مانند سكته های قلبی و مغزی، افزایش فشارخون، دیابت، چاقی و انواع سرطان ها گردیده كه ضمن كاهش طول عمر افراد جامعه، هزینه های درمانی سنگینی را به كشور تحمیل نموده است. از همین رو، بهبود سیستم سلامت و كیفیت غذا در محصولات صنایع غذایی و مراكز خدمات غذایی از یكسو و ارتقای سواد تغذیه ای شهروندان از سویی دیگر، همچون اقدامات اساسی است كه می تواند منجر به ارتقای سلامت غذایی جامعه و كاهش بار بیماری های غیر واگیر شود. بر همین اساس، جشنواره سلامت غذا با رویكرد ارتقای سطح سلامت غذا و چشم انداز دستیابی به جامعه سالم و پویا بوسیله بهبود سیستم سلامت صنایع غذایی با نگرش استفاده از محصولات غذایی سلامت، در امتداد تغییر الگوی تغذیه و ارتقای سطح آگاهی، نگرش و فرهنگ تغذیه سالم در جامعه و با هدف شناسایی برندهای پیشرو در تحقیق، توسعه و ارتقای سلامت محصولات غذایی و معرفی جدیدترین محصولات سلامت غذایی، در مركز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی اجرا شد. یكی از بخش های این جشنواره، برگزاری نمایشگاه جهت معرفی جدیدترین دستاوردهای صنایع غذایی در حوزه سلامت، معرفی و پیاده سازی فاكتورهای سلامت غذا در مراكز رستورانی معتبر كشور بود. ارزیابی گروه های رستورانی و كترینگ برمبنای ۶ شاخص مورد توجه قرار گرفت. رعایت ملزومات بهداشتی، رعایت ملزومات سلامت در تامین مواد اولیه، رعایت ملزومات سلامت در آماده سازی، رعایت ملزومات سلامت در پخت، رعایت ملزومات سلامت آماده سازی پیش از پخت، رعایت ملزومات سلامت در سرو و بسته بندی غذا، ۶ شاخص مورد ارزیابی بود كه در نهایت ۱۵ گروه رستورانی و كترینگ موفق به دریافت تندیس جشنواره سلامت غذا شدند. منبع: مین فود 1398/06/08 11:17:33 5.0 از 5 4937 تگهای خبر: برند , بسته بندی , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط آیا رژیم گوشتخواری منجر به افزایش کلسترول می شود؟ در وعده سحری یک وعده صبحانه کامل مصرف کنید سنین 4 تا 29 سال بیشترین فوت شدگان تصادفات تأمین شیرخشک آلرژیک با انتخابهای جایگزین نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل وام کارواش برتولینی کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه دستور فوری به مقامات بهداشتی آمریکا برای توقف همکاری با سازمان جهانی بهداشت تأثیر گیاهان دارویی در ارتقای سلامتی و بهبود کیفیت زندگی در کشور دانه ای کوچک اما معجزه ای بزرگ برای سلامتی پربحث ترین ها آیا رژیم گوشتخواری منجر به افزایش کلسترول می شود؟ اعلام جزییات تامین شیرخشک در تعطیلات نوروزی راهنمای تغذیه رمضان افطار تا سحر چه بخوریم؟ در وعده سحری یک وعده صبحانه کامل مصرف کنید جدیدترین ها آیا رژیم گوشتخواری منجر به افزایش کلسترول می شود؟ اعلام جزییات تامین شیرخشک در تعطیلات نوروزی راهنمای تغذیه رمضان افطار تا سحر چه بخوریم؟ در وعده سحری یک وعده صبحانه کامل مصرف کنید آموزش زبان های خارجی به روش رضا زمانی پرسش رایج روزه داران افطاری و شام با هم خورده شود؟ سنین 4 تا 29 سال بیشترین فوت شدگان تصادفات تأمین شیرخشک آلرژیک با انتخابهای جایگزین درخواست مدیر دوبلاژ تلویزیون از وزیر بهداشت The Art of Documentation Reimagined by Fake-Sample تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی