مصرف ویتامین C از مبتلاشدن به آنفلوانزا پیشگیری نمی كند پژوهش های جدید ثابت كرد؛ مین فود: برمبنای نتایج مطالعات اخیر، مصرف ویتامین C در پیش گیری از آنفلوانزا تاثیری ندارد. به گزارش مین فود به نقل از اینسایدر، مصرف ویتامین سی نمی تواند موجب پیش گیری از مبتلاشدن به آنفلوانزا شود. بنابر اعلام این نشریه، خیلی از افراد برای پیش گیری از سرماخوردگی و آنفلوانزای قریب الوقوع انواع داروهای بدون نسخه، گیاهان دارویی و پودرهای ویتامین C را استفاده می نمایند اما بگفته متخصصان آمریكایی، این ویتامین تنها طول دوره بیماری های فصلی را می كاهد و نقشی در جلوگیری از بروز آنها ندارد.متخصصان معتقدند اگر سالم هستید، احساس خوبی دارید و فقط می خواهید از بیماری های فصلی جلوگیری كنید ویتامین C نمی تواند تاثیر خاصی بر روی بدن داشته باشد. بدن بزرگسالان روزانه به ۷۵ تا ۹۰ میلی گرم ویتامین C نیاز دارد اما اگر می خواهید طول دوره سرماخوردگی و آنفلوانزا و شدت آنرا كاهش دهید، روزانه ۲۰۰ میلی گرم از این ویتامین را مصرف كنید.نتایج مطالعات از آن حكایت می كند، مصرف بیش از اندازه این ویتامین نیز عوارض جانبی دارد. مصرف بیشتر از ۲۰۰۰ میلی گرم ویتامین C در روز، خطر مشكلات گوارشی مانند تهوع و شكم درد را بیشتر می كند. همین طور خطر تشكیل سنگ كلیه در اثر مصرف بیش از اندازه این ویتامین نیز بالا می رود. منبع: مین فود 1398/09/04 15:13:53 5.0 از 5 4679 تگهای خبر: بیمار , بیماری , دارو , درد این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نوشابه گازدار چگونه سبب افزایش اشتها می شود تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان ورزش موثر بر سلامت روده کدام رژیم غذایی احتمال مبتلا شدن به کووید ۱۹ را کاهش می دهد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج فیش حج گلخانه پربیننده ترین ها نظارت ۱۵۷ تیم بهداشتی بر مواد غذایی در مرزهای غربی در روزهای اربعین حسینی ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران مدیرعامل جدید بنیاد برکت و مشاور رییس ستاد اجرائی فرمان امام منصوب شدند در اجرای اسناد بالادستی برمبنای نظر کارشناسان و مبتنی بر امکانات کشور عمل می کنیم پربحث ترین ها نوشابه گازدار چگونه سبب افزایش اشتها می شود تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان پاییز فصل انتشار ویروس های پاراآنفلوآنزای انسانی ورزش موثر بر سلامت روده جدیدترین ها نوشابه گازدار چگونه سبب افزایش اشتها می شود تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان پاییز فصل انتشار ویروس های پاراآنفلوآنزای انسانی ورزش موثر بر سلامت روده رجوع ی ۲۳۷ اهداکننده به انتقال خون اصفهان در ۲۸ صفر کدام رژیم غذایی احتمال مبتلا شدن به کووید ۱۹ را کاهش می دهد FDA آمریکا به دنبال کاهش بیشتر میزان نمک در غذا در اجرای اسناد بالادستی برمبنای نظر کارشناسان و مبتنی بر امکانات کشور عمل می کنیم مبتلایان به میگرن این نوع پنیر را مصرف نکنند هیچ موردی از آبله میمونی در کشور تایید نشده است تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی