گوشت غذای سالمی نیست مطالعات پژوهشی تایید می كنند؛ مین فود: مطالعات اخیر نشان میدهد مصرف گوشت قرمز و فراوری شده ریسك بیماری های قلبی و عروقی و مرگ زودهنگام را بیشتر می كند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، «نورینا آلن» سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه نورث وسترن شیكاگو، در این زمینه می گوید: گوشت قرمز و فراوری شده را در حد اعتدال مصرف نمایید چونكه حتی دو وعده یا بیشتر مصرف آن در هفته با افزایش خطر بیماری قلبی و مرگ مرتبط می باشد. در سال ۲۰۱۵، سازمان بهداشت جهانی طبق مستنداتی به این نتیجه رسید كه گوشت های فرآوری شده علت اثبات شده سرطان هستند و گوشت قرمز هم احتمالاً چنین تاثیری دارد. مطالعه جدید مربوط به بررسی ۶ مطالعه شامل حدود ۳۰ هزار نفر بود. شركت كنندگان به مدت ۳۰ سال تحت نظر بودند. محققان دریافتند افرادی كه تنها ۲ وعده گوشت فراوری شده در هفته مصرف می كردند ۷ درصد بیشتر با ریسك بیماری قلبی و سكته روبرو بودند. گوشت های فراوری شده شامل هات داگ، سوسیس و كالباس است. افرادی كه دو وعده یا بیشتر گوشت های غیرفراوری شده نظیر گوشت گوساله و خوك مصرف می كردند، ۳ درصد بیشتر با خطر بیماری قلبی و سكته مواجه بودند. در مورد گوشت مرغ رابطه حتمی یافت نشد و نیاز به مطالعات بیشتر دراین زمینه است. اما هیچ رابطه ای بین مصرف گوشت ماهی و افزایش خطر بیماری قلبی و سكته یافت نشد. به گفته آلن، هرچقدر میزان مصرف گوشت قرمز و فراوری شده توسط فرد بیشتر باشد، ریسك مبتلاشدن به بیماری قلبی، سكته و مرگ زودهنگام بیشتر خواهد بود. محققان وجود میزان بالا چربی های اشباع شده و سدیم را عامل احتمالی این رابطه می دانند. منبع: مین فود 1398/12/01 13:32:23 5.0 از 5 4497 تگهای خبر: بیمار , بیماری , چربی , سرطان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط درمان قطعی خروپف شیوع آنفلوآنزا در ژاپن با رژیم غذایی دردهای مزمن را کاهش دهید ۲۲ نوع سرطان در اثر چاقی افزایش پیدا می کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم استفاده از طب سنتی خواست عمومی جامعه است نقش تغذیه در جلوگیری از یبوست پربحث ترین ها درمان قطعی خروپف سفارش های مهم برای حاملگی سالم شیوع آنفلوآنزا در ژاپن بازی فودبلاگرها با سلامت مردم پولداری ما در گروی بیماری شماست جدیدترین ها درمان قطعی خروپف سفارش های مهم برای حاملگی سالم شیوع آنفلوآنزا در ژاپن بازی فودبلاگرها با سلامت مردم پولداری ما در گروی بیماری شماست بازدید وزیر بهداشت از بیست و دومین نمایشگاه بین المللی محیط زیست تغذیه مناسب راهکاری مؤثر برای کاهش اثرات آلودگی هوا غذاهای آبکی در ایام آلودگی هوا به وفور مصرف شود بهترین طراحی دکور مغازه و یا فروشگاه مشکلات رایج گیربکس اتوماتیک ام وی ام X33 بدهی سنگین به صنایع دارویی و تجهیزات پزشکی تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی