گوشت غذای سالمی نیست مطالعات پژوهشی تایید می كنند؛ مین فود: مطالعات اخیر نشان میدهد مصرف گوشت قرمز و فراوری شده ریسك بیماری های قلبی و عروقی و مرگ زودهنگام را بیشتر می كند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، «نورینا آلن» سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه نورث وسترن شیكاگو، در این زمینه می گوید: گوشت قرمز و فراوری شده را در حد اعتدال مصرف نمایید چونكه حتی دو وعده یا بیشتر مصرف آن در هفته با افزایش خطر بیماری قلبی و مرگ مرتبط می باشد. در سال ۲۰۱۵، سازمان بهداشت جهانی طبق مستنداتی به این نتیجه رسید كه گوشت های فرآوری شده علت اثبات شده سرطان هستند و گوشت قرمز هم احتمالاً چنین تاثیری دارد. مطالعه جدید مربوط به بررسی ۶ مطالعه شامل حدود ۳۰ هزار نفر بود. شركت كنندگان به مدت ۳۰ سال تحت نظر بودند. محققان دریافتند افرادی كه تنها ۲ وعده گوشت فراوری شده در هفته مصرف می كردند ۷ درصد بیشتر با ریسك بیماری قلبی و سكته روبرو بودند. گوشت های فراوری شده شامل هات داگ، سوسیس و كالباس است. افرادی كه دو وعده یا بیشتر گوشت های غیرفراوری شده نظیر گوشت گوساله و خوك مصرف می كردند، ۳ درصد بیشتر با خطر بیماری قلبی و سكته مواجه بودند. در مورد گوشت مرغ رابطه حتمی یافت نشد و نیاز به مطالعات بیشتر دراین زمینه است. اما هیچ رابطه ای بین مصرف گوشت ماهی و افزایش خطر بیماری قلبی و سكته یافت نشد. به گفته آلن، هرچقدر میزان مصرف گوشت قرمز و فراوری شده توسط فرد بیشتر باشد، ریسك مبتلاشدن به بیماری قلبی، سكته و مرگ زودهنگام بیشتر خواهد بود. محققان وجود میزان بالا چربی های اشباع شده و سدیم را عامل احتمالی این رابطه می دانند. منبع: مین فود 1398/12/01 13:32:23 5.0 از 5 4469 تگهای خبر: بیمار , بیماری , چربی , سرطان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط مشکلات گوارشی را با خوردن این میوه ها بهبود دهید ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! پیش دیابت چیست؟ کاربردهای گالوانیزه و گالوانیزه گرم نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها شناسایی نخستین مورد فلج اطفال در پایتخت پاکستان در ۱۶ سال اخیر فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان هشدار روند کاهشی مراجعه تهرانی ها برای اهدای خون پربحث ترین ها مشکلات گوارشی را با خوردن این میوه ها بهبود دهید سرد مزاج ها در فصل سرما چه غذاهایی مصرف کنند؟ ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی جدیدترین ها مشکلات گوارشی را با خوردن این میوه ها بهبود دهید سرد مزاج ها در فصل سرما چه غذاهایی مصرف کنند؟ ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی توزیع مستمر شیرخشک در بازار پیش دیابت چیست؟ مسببان قتل دکتر داوودی رها نشوند واکنش وزارت بهداشت به عرضه غذاهای حرام گوشت کاربردهای گالوانیزه و گالوانیزه گرم رابطه استرس و دیابت از افسانه تا واقعیت تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی