تغذیه سالم در ایام گرم سال یك متخصص تغذیه بیان كرد؛ به گزارش مین فود یک متخصص تغذیه درباب تغذیه سالم در ایام گرم سال، اظهار داشت: در ایام گرم مسمومیت های غذایی بیشتر از قبل است، بدین سبب نسبت به بهداشت مواد غذایی توجه ویژه ای باید داشت. محمد حاجی فرجی درباب تغذیه مناسب در روزهایی با آب و هوای گرم در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: در روزهایی که هوا به اصلاح گرم است عمده ترین مشکلی که در بحث تغذیه ای با آن روبه رو هستیم مسئله فساد مواد غذایی با آلودگی های ویروسی، باکتریایی و قارچی است که بسیار افزایش می یابد.» این متخصص تغذیه اضافه کرد: خوشبختانه امسال بحث سفرها به سبب شیوع ویروس کرونا کمتر به چشم می خورد اما بازهم هستند افرادی که در ایام گرم تر مبادرت به سفر رفتن می کنند در این خصوص باید این افراد توجه بیشتری نسبت به مصرف غذا به ویژه ممنوعیت غذاهای کنسرو شده توجه ویژه ای داشته باشند. وی بیان کرد: عدم رعایت بهداشت و صرف غذا در مکان های نامناسب که منجر به تولید سم در غذاها می شوند می توانند مسمومیت غذایی را در پی داشته باشند گفتنی است؛ در این زمان مصرف آنتی بیوتیک ها هیچ نوع کمکی به فرد نخواهد کرد اما مصرف مایعات گرم مناسب سفارش می شود. فرجی با اشاره به این که ظاهر مناسب غذا در خصوص سالم بودن آن نیست عنوان کرد: ظاهر غذا نشانه سالم بودن آن نیست بدین سبب احتمال مسمومیت غذایی وجود دارد اما یکی دیگر از نکات مهم در ایام گرم مصرف آب به میزان مناسب و کافی برای بدن است که درباب سفارش می شود در بیرون از منزل از آب های معدنی مرغوب استفاده گردد. این متخصص تغذیه اظهار نمود: درباب مصرف میوه و سبزیجات نیز باید دقت شود که در سبزیجات بحث آلودگی های انگلی و قارچی مطرح است بدین سبب باید نسبت به بهداشت سبزیجات توجه ویژه ای داشت همین طور درباب میوه ها چنانچه بدون پوست مصرف شوند بسیار بهتر و سالم تر است. وی با اشاره به این که در ایام گرم آلودگی مواد غذایی بالاست اشاره کرد: مصرف مواد لبنی در ایام گرم به سبب نقل و انتقال در معرض خرابی و فاسد شدن هستند پس در زمان مصرف افراد باید به تاریخ مصرف این مواد دقت بیشتری داشته باشند همین طور در ایام گرم از صرف غذاهای تند و شور پرهیز شود و افراد اهتمام کنند بهداشت مواد غذایی را به خوبی حفظ کنند. فرجی در آخر اشاره کرد: افراد باید بدانند در صورت مسمومیت غذایی و بروز مشکلاتی مانند اسهال و استفراغ باتوجه به شیوع ویروس کرونا سبب ضعف جسمانی شده که پیش زمینه ابتلاء به این ویروس می باشد پس تا زمانی که این ویروس وجود دارد و موارد ابتلاء به آن نیز در بیشترین حالت قرار دارد باید نسبت به تغذیه سالم و رعایت بهداشت مواد غذایی توجه ویژه ای داشته باشند. منبع: مین فود 1400/03/05 11:28:00 5.0 از 5 1496 تگهای خبر: آب , بهداشت , تغذیه , سبزیجات این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نمک رنگی منجر به عقب ماندگی ذهنی جنین می شود مردم از کدام سوسیس و کالباس ها استفاده کنند منابع تامین شده برای تسویه بدهی های دارویی ارتباط اختلالات روانشناختی و ریزش مو نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها دستور فوری به مقامات بهداشتی آمریکا برای توقف همکاری با سازمان جهانی بهداشت دانه ای کوچک اما معجزه ای بزرگ برای سلامتی میوه ای با خواص ضد سرطان وزارت بهداشت به توسعه بیمارستان های خوزستان کمک می کند پربحث ترین ها نمک رنگی منجر به عقب ماندگی ذهنی جنین می شود یک عامل مهم بدخوابی مردم از کدام سوسیس و کالباس ها استفاده کنند عوامل مؤثر در انتخاب نقره برای جواهرسازی جدیدترین ها نمک رنگی منجر به عقب ماندگی ذهنی جنین می شود یک عامل مهم بدخوابی مردم از کدام سوسیس و کالباس ها استفاده کنند عوامل مؤثر در انتخاب نقره برای جواهرسازی منابع تامین شده برای تسویه بدهی های دارویی ارتباط اختلالات روانشناختی و ریزش مو سرطان های شایع در بین مردان معجون سلامتی برای نوزادن واکنش انجمن داروسازان به کمبود شیرخشک در سطح داروخانه ها رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی