معرفی حوزه های وبلاگ نویسی

معرفی حوزه های وبلاگ نویسی مین فود: داشتن وبلاگ مزایای بسیاری دارد و علاوه بر کسب درآمد برای شما می تواند در راه نویسنده شدن به شما کمک زیادی کند.


امروزه اصطلاح بلاگ (Blog) اصطلاحی بسیار رایج می باشد که در واقع مختصر شده‌ ی کلمه ی web log است. کلمه weblog ترکیبی از دو کلمه ی web و log  می باشد که web به معنای شبکه جهانی و log به معنای گزارش روزانه یا روز نوشت می باشد که در واقع به فایل هایی گفته می شود که تمام اتفاق هایی که در یک کامپیوتر می افتد را ثبت می کند، قابل ذکر است که در زبان فارسی گاهاً به وبلاگ، وب نوشت نیز گفته می شود. واژه ی وبلاگ (Weblog) برای نخستین بار توسط یک وبلاگ نویس آمریکایی به نام Jorn Barger  ابداع شد. در ابتدای کار کلمه ی وبلاگ یا بلاگ به معنای دفترچه خاطرات آنلاین استفاده می شد. واژه ی بلاگ Blog توسط فردی به نام Peter Merholz به وجود آمد و پس از آن Evan Williams که یک برنامه نویس بسیار مشهور می باشد، درسیستم وبلاگدهی مشهور گوگل واژه Blogger را ابداع نمود و پس از آن سیستم وبلاگ نویسی Blogger را ایجاد کرد. سیستم های وبلاگی مانند Blogger و Livejournal در واقع جزء نخستین سیستم های وبلاگ نویسی رایگان در دنیای اینترنت بودند که از همان ابتدا میان وبلاگ نویسان و کاربران اینترنت به محبوبیت و شهرت بسیاری رسیدند و این سیستم های بلاگی دنیای اینترنت را در زمینه های مختلف اطلاع رسانی خبری و آموزشی دگرگون کردند.

وبلاگ ها بعد از وب سایت ها وارد دنیای تکنولوژی شدند و می توان گفت که اولین وبلاگ ها در واقع وب سایت هایی بودند که نویسنده های آنها هر بار مطالبی را درباره روزمرگی هایشان منتشر کرده و بدین ترتیب وبلاگ های خود را به سرعت بروز می کردند که به این افراد وبلاگ نویس گفته می شود. در واقع می توان گفت که یک وبلاگ نویس تمامی نظرات درباره اخبار مختلف از جمله اخبار مربوط به افراد و اشخاص، اخبار شرکت ها، ایده های مختلف درباره مسائل روز، نرم افزارها و برنامه های کامپیوتری مختلف، خاطرات روزانه ی خود، شعر و ادبیات، عکس و موزیک، خبرهای سیاسی و اجتماعی و فرهنگی و حتی مسائل تخیلی را در وبلاگ خود می نویسد. پس به طور کلی می توان وبلاگ را چنین تعریف کرد که وبلاگ یک صفحه وب بوده که به صورت کوتاه و خلاصه تهیه می شود و مطالب گوناگون و مختلفی در آن به ترتیب زمانی و به صورت متناوب همانند صفحات مجلات و یا روزنامه ها منتشر شده و مرتب می شوند که هدف و محتوای هر وبلاگی متفاوت از وبلاگ دیگر می باشد.

به طور کلی می توان وبلاگ ها را به دو دسته وبلاگ شخصی و وبلاگ گروهی تقسیم کرد، که در وبلاگ شخصی افراد آنچه را که در ذهن خودشان است بیان می کنند پس می توان گفت که یک وبلاگ شخصی متشکل از تفکرات و نظرات یک فرد می باشد. اما وبلاگ های گروهی با اهداف جمعی و علایق مشترک ایجاد شده اند که برخی از آن ها برای سرگرمی و بازی و تفریح بوده و برخی دیگر شامل مقالات علمی و پژوهشی مختلف می باشند. بدین ترتیب می توان وبلاگ ها را تسهیل کننده ارتباطات جمعی، تیمی، سازمانی و خانوادگی دانست که با شیوه ای بسیار آسان تر از ایمیل ها و فروم ها، باعث ارتباط گروه های کوچک مختلف می شوند و در شبکه های اینترنتی لینک ها و فایل ها و نظرات و پیشنهادات خود با یکدیگر به اشتراک می گذارند.

 

 

ساخت وبلاگ و وبلاگ نویسی

امروزه موضوع ساخت وبلاگ و وبلاگ نویسی به عنوان یک ابزار برای تبلیغات و تقویت سایت فروشگاهی به یک موضوع مهم و تعیین‌کننده تبدیل شده و حتی بسیاری از شرکت های بزرگ در دنیا از این ابزار استفاده می کنند. بلاگ ساید یک ابزار قدرتمند جهت ساخت و مدیریت وبلاگ می باشد که به شما کمک می‌کند تا مطالب و محصولات خود را در اینترنت منتشر نمایید که بیش از صد وبلاگ پیشرفته و جذاب و بیش از ده ها قالب و افزونه مختلف در بلاگ ساید موجود می باشد.

انتخاب موضوع و زمینه جهت وبلاگ نویسی و ایجاد وبلاگ بستگی به سلیقه و انتخاب فرد وبلاگ نویس داشته و تحت تأثیر فعالیت های اقتصادی یا شخصیتی او می باشد. برای مثال یک وبلاگ نویس می تواند مطالب وبلاگش را به دست نوشته ها و شعرهای شخصی خود اختصاص دهد و یا می تواند وبلاگش را در کنار یک فروشگاه ایجاد نماید. بنابراین به طور کلی می توان گفت که انتخاب زمینه وبلاگ موضوع چندان پیچیده ای نیست و شما می توانید از زمینه های مختلفی برای حوزه های اصلی فعالیت وبلاگ خود استفاده نمایید که در اینجا چند مورد از آن ها را بررسی خواهیم کرد.

  • تکنولوژی: که می تواند در رابطه با برنامه نویسی، استارت آپ ها، معرفی انواع نرم افزار، توسعه وب و طراحی انواع وب سایت باشد.
  • بازاریابی محتوایی: این نوع از وبلاگ ها در رابطه با شیوه های مختلف جهت کسب درآمد، بهترین شیوه ها برای انجام سئو، روش های انجام کمپین های مختلف تبلیغاتی می باشند.
  • کسب‌وکار: در وبلاگ های کسب و کار از مسائل مختلف در حوزه صنعت، گزارش‌های لحظه ای، نقاط کارشناسانه و بهترین روش جهت انجام کارهای مختلف صحبت می شود.
  • کارهای حرفه‌ای و آکادمیک: معرفی دانشگاه‌ها و نحوه پذیرش در دانشگاه های مختلف داخلی و خارجی، ارائه مقاله های علمی گوناگون و ترجمه شده، بحث های کارشناسی در حوزه های مختلف، و هم چنین شناخت افراد با توجه به زمینه های گوناگون فعالیت شان از جمله مباحث در این گروه می باشد.
  • مسائل مالی: در وبلاگ های مربوط به حوزه ی مسائل مالی، در رابطه با روش های گوناگون کسب درآمد، روش‌های مختلف پس انداز کردن درآمد، روش‌های اختصاص بودجه به هر پروژه و رویدادهای صنعتی مختلف صحبت می شود.
  • سرگرمی: این دسته از وبلاگ ها در رابطه با معرفی شخصیت‌های برجسته، نوشته های طنز و خنده دار، موسیقی های گوناگون و انتشار آن ها، انتشار انواع مختلف فیلم و کلیپ، داستان ‌های کوتاه و بلند، ساخت پادکست، معرفی تکنولوژی ها و نرم افزارهای جدید، ارائه نرم افزارهای موبایل و ... می باشد.
  • سبک زندگی: که شامل مسائل بسیار گوناگون و مختلف از جمله دکوراسیون و چیدمان منزل، باغبانی، برنامه ریزی برای کارهای مختلف و شخصی، مسافرت و خوش گذرانی ها،  بهبود وضعیت منزل از لحاظ کارایی و دکوراسیون و نحوه انجام کارهای شخصی می شود.
  • سفر و مسافرت: این نوع وبلاگ ها شامل موضوعاتی از قبیل جاذبه های طبیعی و گردشگری، بهترین مکان‌ها و مقاصد گردشگری، انواع رستوران‌ها و مکان‌های تفریحی و سیاحتی و زیارتی می باشند.
  • غذا و خوراکی: که یکی از وبلاگ های محبوب بوده که در رابطه با انواع دستور پخت و آماده سازی غذاهای گوناگون، معرفی رستوران ها و آشپزخانه های مختلف، معرفی تجهیزات آشپزخانه و انواع دکوراسیون آشپزخانه می باشد.

داشتن وبلاگ مزایای بسیاری دارد و علاوه بر کسب درآمد برای شما می تواند در راه نویسنده شدن به شما کمک زیادی کند. قابل ذکر است که امروزه سیستم های وبلاگ دهی وجود دارد که در سطح وب فعال بوده و شما با استفاده از این سیستم ها بدون صرف هزینه می توانید لذت ساخت وبلاگ رایگان را تجربه نمایید و یک وبلاگ برای خود داشته باشید و در آن به تولید محتوا بپردازید.

سایت بلاگ ساید فعالیت خود را از مهرماه سال 1399 آغاز نموده و با دارا بودن تیم پشتیبانی قوی در تلاش است تا بهترین امکانات را برای کاربران این سایت فراهم نماید. شما عزیزان می توانید از آدرس زیر به امکانات این سایت دسترسی پیدا نمایید:

https://blogside.ir

1400/07/01
17:43:21
5.0 از 5
804
تگهای خبر: رپورتاژ , تجربه , تكنولوژی , خوراكی
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۲
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است