راهکار پیشگیری از آلرژی به تخم مرغ در بزرگسالی محققان می گویند؛ به گزارش مین فود تحقیقات جدید نشان داده است که تغذیه نوزادان با تخم مرغ می تواند خطر مبتلا شدن به آلرژی به تخم مرغ را در آینده کم کند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، برای این مطالعه، محققان دانشگاه بوفالو نیویورک، داده های مربوط به بیشتر از ۲۲۰۰ والدین که در مورد عادات غذایی و آلرژی های غذایی فرزندانشان از بدو تولد تا ۶ سالگی گزارش کرده بودند را تجزیه و تحلیل کردند. دکتر «جولیا مارتون»، نویسنده اصلی این مقاله، اظهار داشت: «ما دریافتیم کودکانی که تا ۱۲ ماهگی تخم مرغ مصرف نکرده بودند، در ۶ سالگی بیشتر احتمال دارد که به تخم مرغ آلرژی داشته باشند.» این مطالعه نشان داد از میان بیشتر از ۲۲۰۰ والدینی که تحت نظرسنجی قرار گرفته بودند، ۰.۶ درصد از آنها حساسیت نوزادشان به تخم مرغ را در سن یک سالگی گزارش کردند. از بیشتر از ۱۴۰۰ والدینی که اطلاعات در ارتباط با آلرژی غذایی فرزندان خویش را تا سن ۶ سالگی گزارش کردند، ۰.۸ درصد آلرژی به تخم مرغ را گزارش کردند. به گفته محققان، کودکان مبتلا به آلرژی به تخم مرغ در سنین ۱ و ۶ سالگی در ۵، ۶، ۷ و ۱۰ ماهگی تخم مرغ کمتری نسبت به کودکان بدون حساسیت به تخم مرغ مصرف کرده بودند. به گفته محققان، آلرژی به تخم مرغ دومین آلرژی غذایی شایع در سرتاسر جهان است. شواهد کنونی نشان داده است که تغذیه زودهنگام نوزاد با تخم مرغ در دوران شیرخوارگی و به دنبال آن تغذیه مداوم و مکرر با آن، در مقابل ایجاد آلرژی به تخم مرغ محافظت بوجود می آورد. منبع: minfood.ir 1400/08/23 09:50:34 5.0 از 5 1230 تگهای خبر: تخم مرغ , تغذیه , شیر , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی توزیع مستمر شیرخشک در بازار ماجرای روغن های خوراکی با ادعای درمانی خصوصیت روغن های خوراکی و سرخ کردنی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها شناسایی نخستین مورد فلج اطفال در پایتخت پاکستان در ۱۶ سال اخیر تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان هشدار روند کاهشی مراجعه تهرانی ها برای اهدای خون استفاده از طب سنتی خواست عمومی جامعه است پربحث ترین ها ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی توزیع مستمر شیرخشک در بازار پیش دیابت چیست؟ جدیدترین ها ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی توزیع مستمر شیرخشک در بازار پیش دیابت چیست؟ مسببان قتل دکتر داوودی رها نشوند واکنش وزارت بهداشت به عرضه غذاهای حرام گوشت کاربردهای گالوانیزه و گالوانیزه گرم رابطه استرس و دیابت از افسانه تا واقعیت مهم ترین اخبار اجتماعی جهان در هفته گذشته تعمیر جاروبرقی تخصصی تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی