رژیم غذایی پر چرب و قند بر کیفیت خواب تاثیر می گذارد توصیه محققان سوئدی؛ مین فود: یک مطالعه جدید تایید می کند که برای داشتن خوابی باکیفیت خوب، بهتر است از مصرف غذاهای پرچرب و پرقند اجتناب کنید. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، دانشمندان دانشگاه اوپسالا سوئد، تأثیر رژیم غذایی پرچرب / پرقند، که به عنوان رژیم غذایی ناسالم نیز شناخته می شود، را بر خواب بررسی کردند. محققان دریافتند که بعد از مصرف رژیم غذایی ناسالم، کیفیت خواب عمیق در شرکت کنندگان در مقایسه با زمانی که از رژیم غذایی سالم تری پیروی می کردند بدتر شد. اگرچه طول مدت خواب و ساختار کلی خواب بین دو رژیم غذایی تفاوت مدلول داری نداشت، رژیم غذایی ناسالم با کاهش کیفیت خواب عمیق و تغییر در بعضی الگوهای خواب همراه بود. این مطالعه، با هدف جمع آوری شواهد مبتنی بر مداخله با بررسی تأثیر این رژیم غذایی بر الگوهای خواب در افراد سالم انجام شد. گروهی متشکل از ۱۵ مرد سالم در مطالعه ای شرکت کردند که در آن دو رژیم غذایی متفاوت به آنها داده شد. آنها بطور تصادفی به مدت یک هفته به یک رژیم غذایی پرچرب / پرقند یا رژیم غذایی کم چرب / کم قند تقسیم شدند. پس از هر رژیم غذایی، پژوهشگران الگوهای خواب شرکت کنندگان را با بهره گیری از روشی به نام پلی سومنوگرافی، یک تکنیک نظارت بر خواب، در یک محیط آزمایشگاهی ثبت کردند. آنها مدت زمان خواب و همین طور مراحل و الگوهای مختلف خواب همچون مواردی مانند الگوهای نوسانی و امواج آهسته بررسی کردند. این مطالعه نشان داد که مدت زمان خواب بین دو رژیم غذایی تفاوت قابل توجهی ندارد. هنگام مقایسه دو رژیم غذایی مختلف، پژوهشگران دریافتند که ساختار خواب بعد از یک هفته در هر رژیم غذایی مشابه باقی می ماند. با این حال، هنگامی که آنها رژیم غذایی پرچرب و قند را با رژیم غذایی کم چربی و قند مقایسه کردند، متوجه شدند که رژیم اول باکیفیت پایین تری از خاصیت های خواب در طول خواب عمیق مرتبط می باشد. این خاصیت ها شامل توان دلتا، که معیاری برای سنجش امواج آهسته مغز است، نسبت امواج دلتا به امواج بتا و دامنه امواج آهسته بود. همه این تغییرات نشان میدهد که کیفیت خواب عمیق در رژیم غذایی پرچرب / پرقند کاهش پیدا می کند. منبع: مین فود 1402/03/29 13:01:53 5.0 از 5 400 تگهای خبر: چربی , رژیم غذایی , غذا , كیفیت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط علایم مسمومیت بر اثر خوردن برنج مانده را بشناسیم مصوبات دولت برای حل مشکل کمبود نقدینگی حوزه دارو ردیابی مواد غذایی قاچاق در بازار دشوار است ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم هشدار روند کاهشی مراجعه تهرانی ها برای اهدای خون استفاده از طب سنتی خواست عمومی جامعه است پربحث ترین ها علایم مسمومیت بر اثر خوردن برنج مانده را بشناسیم مصوبات دولت برای حل مشکل کمبود نقدینگی حوزه دارو ویژگی های قفسه انبار روند افزایشی آنفلوآنزا در کشور جدیدترین ها علایم مسمومیت بر اثر خوردن برنج مانده را بشناسیم مصوبات دولت برای حل مشکل کمبود نقدینگی حوزه دارو ویژگی های قفسه انبار روند افزایشی آنفلوآنزا در کشور واکنش وزارت بهداشت به ادعای روغن کنترل چربی خون! سبز شدن رنگ سیر، در سیر ترشی مشکلی برای مصرف آن ایجاد نمی کند کلید مدیریت بهتر بیماری های کلیوی تأثیر رژیم غذایی مادر آبستن بر سلامت کودک ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم رژیم های غذایی آنلاین قابل اعتماد هستند؟ تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی