عوارض مصرف زیاد ترشی برای سلامتی به گزارش مین فود، خراسان نوشت: نمک موجود در ترشی برای سلامتی مضر است و افرادی را که سیستم ایمنی ضعیفی دارند گرفتار مشکل می کند. مصرف ترشی چه بصورت جداگانه و چه به همراه غذا سبب کاهش اندکس گلیسمی مواد غذایی که کربوهیدرات دارند، می شود. کاهش اندکس گلیسمی چه در افراد دیابتی و چه غیر دیابتی سبب بالا رفتن قندخون در بدن می شود. مصرف زیاد و بی رویه ترشی خطر مبتلاشدن به سرطان مری و معده را بیشتر می کند. مصرف ترشی به همراه مواد غذایی دیگر برای افرادی که زخم معده یا اثنی عشر دارند، مضر است؛ برای اینکه ترشی، اسید معده را زیاد و زخم را تشدید می کند. ترشی برای کسانی که ریفلاکس معده یا احساس ترش کردن دارند و افرادی که دارای روده تحریک پذیر و سوءهاضمه هستند، هم مضر است. مصرف ترشی سبب لطمه رساندن به مینای دندان و تخریب و فساد دندان و لطمه به لثه ها می شود. تمام ترشی ها و خوراکی های اسیدی با PH پایین در مینای دندان و لثه ها نفوذ می کنند و سبب سست شدن دندان ها، تخریب و فساد دندان ها و لثه ها می شوند. طبع ترشیجات، سرد و خشک است و مصرف بیش از اندازه ترشیجات موجب سردی مغز و افزایش مبتلاشدن به حواس پرتی و کندی حافظه و آلزایمر می شود؛ بدین سبب اگر نگران کندذهنی و حواس پرتی خودتان هستید، ترشیجات مصرف نکنید. پوکی استخوان و ساییدگی استخوان هم از عوارض مصرف زیاد ترشی است. استفاده زیاد از ترشی می تواند موجب رسوب مایعات بین مفصلی و آرتروز شود. ترشی در بعضی افراد می تواند موجب ضعف شدید، تشدید ناراحتی های عصبی و ضعف اعصاب یا صرع شود. بیشتر بخوانید: این افراد نباید انار مصرف کنند/ خواص و مضرات انار را بدانید ۴۷۲۳۶ 1402/07/16 09:12:09 5.0 از 5 541 تگهای خبر: ایمنی , خوراكی , سرطان , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط اختلال در پرداخت بیمه ها زنجیره تأمین دارو را تهدید می کند مسمومیت ۴۸ نفر در کشور با قارچ وحشی معضل مکمل های جعلی در فروش اینترنتی شرح آخرین شرایط بازار شیر خشک نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها استفاده از مواد نگهدارنده در صنایع غذایی سلامت را تهدید می کند؟ میوه ای با خواص ضد سرطان دانه ای کوچک اما معجزه ای بزرگ برای سلامتی خاصیت باورنکردنی کشک غذایی سرشار از پروتئین و کلسیم پربحث ترین ها اختلال در پرداخت بیمه ها زنجیره تأمین دارو را تهدید می کند سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد مسمومیت ۴۸ نفر در کشور با قارچ وحشی کبد چرب گرید ۳ در کمین جوانان این عادات غذایی را ترک کنید جدیدترین ها اختلال در پرداخت بیمه ها زنجیره تأمین دارو را تهدید می کند سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد مسمومیت ۴۸ نفر در کشور با قارچ وحشی کبد چرب گرید ۳ در کمین جوانان این عادات غذایی را ترک کنید حمایت معاونت زنان ریاست جمهوری از زنان دچار بیماری هموفیلی ارتباط بین مزاج و شخصیت همه چیز در رابطه با سردترین طبع بدن نمک های ممنوعه! ۱۷۰ کشور جهان از خدمات طب مکمل استفاده می کنند برنج هندی سان لند در لیست محموله های وارداتی نیست معضل مکمل های جعلی در فروش اینترنتی تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی