رژیم غذایی بدون گوشت احتمال مبتلا شدن به کووید را کاهش می دهد یافته محققان برزیلی؛ به گزارش مین فود، رژیم های گیاه خواری با فواید سلامتی مختلفی مرتبط هستند؛ کاهش فشار خون، کنترل بهتر قند خون و کاهش وزن. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، حالا یک مطالعه جدید نشان داده است که این مزایا حتی امکان دارد به توانایی فرد در دفع کووید ۱۹ هم گسترش یابد. بر اساس گزارش محققان، رژیم غذایی به طور عمده گیاهی با ۳۹ درصد کمتر احتمال ابتلاء به کووید مرتبط می باشد. دکتر «ژولیو سزار آکوستا-ناوارو»، محقق ارشد از بیمارستان داس کلینیک در سائوپائولو برزیل، می گوید: «با توجه به این یافته ها و یافته های سایر مطالعات و به علت اهمیت شناسایی عواملی که می توانند بر بروز کووید ۱۹ تاثیر بگذارند، سفارش می نماییم از رژیم های غذایی گیاهی یا الگوهای غذایی گیاه خواری پیروی کنید». محققان این مطالعه، بیشتر از ۷۰۰ داوطلب بزرگسال را بین مارس تا ژوئیه ۲۰۲۲ ردیابی کردند. شرکت کنندگان در مورد رژیم غذایی خود مورد بررسی قرار گرفتند و به گروههای غذایی همه چیزخوار (هم محصولات گیاهی و هم حیوانی) و یا به طور عمده مبتنی بر گیاه تقسیم شدند. گروه رژیم غذایی مبتنی بر گیاه هم به دو دسته افراد انعطاف پذیر که سه بار یا کمتر در هفته گوشت می خوردند و گیاهخوارانی که اصلاً گوشت نمی خورند تقسیم شدند. از کل گروه، حدود ۴۷ درصد گفتند که عفونت کووید دارند، همچون ۳۲ درصد با علایم خفیف و ۱۵ درصد با علایم متوسط تا شدید. حدود ۵۲ درصد از گوشت خواران در مقایسه با ۴۰ درصد از گیاهخواران به کووید آلوده شدند. به طور کلی، افرادی که از رژیم غذایی گیاهی پیروی می کردند، ۳۹ درصد کمتر در معرض ابتلاء به کووید بودند. با این حال، بعد از در نظر گرفتن سایر عوامل بالقوه تأثیرگذار مانند وزن، مشکلات مزمن سلامت و سطح فعالیت بدنی، تفاوتی در شدت علایم بین همه چیزخواران و گیاهخواران وجود نداشت. به گفته محققان، رژیم های غذایی گیاهی امکان دارد مواد مغذی بیشتری برای تقویت سیستم ایمنی بدن و محافظت در مقابل عفونت های ویروسی فراهم نمایند. 1402/10/29 12:44:36 5.0 از 5 374 تگهای خبر: ایمنی , بیمار , بیمارستان , رژیم غذایی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط توضیحات سازمان غذا و دارو درباره ی کمبود شیرخشک رژیمی غذاهایی که خطر سرطان روده بزرگ را می افزایند رژیم غذایی غنی از امگا ۳ در کندی پیشرفت سرطان پروستات موثر است تأثیر گیاهان دارویی در ارتقای سلامتی و بهبود کیفیت زندگی در کشور نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه تفاوت غذاهای فراسودمند و غذاهای دارویی پربحث ترین ها نقطه دود در روغن های سرخ کردنی چیست؟ توضیحات سازمان غذا و دارو درباره ی کمبود شیرخشک رژیمی غذاهایی که خطر سرطان روده بزرگ را می افزایند مادران حامله این سفارش های تغذیه ای را جدی بگیرند جدیدترین ها نقطه دود در روغن های سرخ کردنی چیست؟ توضیحات سازمان غذا و دارو درباره ی کمبود شیرخشک رژیمی غذاهایی که خطر سرطان روده بزرگ را می افزایند مادران حامله این سفارش های تغذیه ای را جدی بگیرند رژیم غذایی غنی از امگا ۳ در کندی پیشرفت سرطان پروستات موثر است بازبینی در برنامه غنی سازی آرد با هدف کاهش کم خونی ممنوعیت توزیع برخی مواد غذایی ناسالم در پروازهای داخلی و خارجی تأثیر گیاهان دارویی در ارتقای سلامتی و بهبود کیفیت زندگی در کشور رژیم غذایی برای جلوگیری از سرطان خون نظر وزارت بهداشت درباره ی تاثیر مازوت سوزی بر سلامت مردم تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی