این روغن برای سلامت قلب مفیدست مین فود: این روغن نقطه دود بالایی دارد؛ بدین سبب می توان آنرا در انواع پخت و پز به کار برد. به گزارش مین فود از فارس، در آشپزی خانگی ما سردرگمی زیادی در ارتباط با انتخاب روغن داریم. برخی از روغن ها مانند روغن زیتون شناخته شده اند اما با برخی دیگر مانند روغن آووکادو و روغن نارگیل آشنایی کمتری داریم. وقتی قصد تهیه روغن را داریم با تنوع بی شماری از روغن ها مواجه می شویم که کار را برای ما دشوار می کنند. در این گزارش می خواهیم بررسی نماییم که بهترین روغن برای آشپزی کدام است. کدام روغن برای ما مناسب است؟ سوال مهمی که پاسخ آن بستگی به نوع مصرف ما دارد، نقطه دود روغن که در حقیقت نشان دهنده سوختن روغن است یکی از مهم ترین نکاتی است که باید در نظر بگیریم. اگر روغنی را که به نقطه دود کردنش رسیده همچنان حرارت دهیم نه فقط طعم آن عوض می شود بلکه روغن به ترکیبات مضری به نام رادیکال های آزاد تجزیه می شود. در اینجا به بررسی چند مورد از روغن های مفید می پردازیم. روغن زیتون کارشناسان تغذیه براین باورند که که یکی از همه کاره ترین و سالم ترین روغن ها برای طبخ و مصرف، روغن زیتون است. برچسب (بکر یا ویرجین) برروی روغن زیتون نشانه ی کیفیت بالای روغن که یعنی روغن حاوی مقدار زیادی از چربی های تک اشباع و تعدادی از اسید های چرب چند اشباع است که آنها برای سلامت قلب بسیار مفید هستند. روغن زیتون در مقایسه با روغن های دیگر نقطه دود نسبتا پایین تری دارد؛ بدین سبب برای پخت با مدت زمان کم و حرارت متوسط مناسب می باشد. روغن کنجد این روغن که از دانه کنجد تهیه می شود بسیار طعم دار است. روغن کنجد هم دارای اسیدهای چرب تک اشباع و هم دارای اسیدهای چند اشباع است. روغن کنجد نقطه دود بالایی دارد؛ بدین سبب برای پخت و پز مناسب می باشد. از مزایای روغن کنجد می توان به مغذی بودن آن اشاره نمود. این روغن حاوی مقادیر زیادی ویتامین و مواد معدنی مانند مس، روی، منیزیم، آهن و کلسیم است. مصرف روغن کنجد موجب کاهش کلسترول و گلوکز خون می شود؛ بدین سبب مصرف متعادل آن به افراد مبتلا به دیابت سفارش می شود. روغن نارگیل برخلاف دیگر روغن های گیاهی روغن نارگیل یک روغن درجه یک اشباع است. همه کارشناسان موافق نیستند که چنین منبع متمرکزی از چربی اشباع برای سلامت مناسب باشد. اما تعدادی از کارشناسان معتقدند که روغن نارگیل می تواند سطح کلسترول خون را پایین بیاورد و سطح چربی را بهبود ببخشد. روغن نارگیل در حرارت بالا پایدارتر است و می تواند گزینه بهتری برای پخت و پز و سرخ کردن در حرارت بالا باشد. روغن آووکادو روغن آووکادو برخلاف روغن زیتون نقطه دود بسیار بالایی دارد و بنا بر این برای طبخ غذا در حرارت بالا و سرخ کردن عالی است و در عین حال طعم زیادی نیز ندارد. روغن آووکادو سرشار از اسید اولئیک و اسیدهای چرب غیر اشباع است که سبب تنظیم کلسترول خون شده و به سلامتی قلب و عروق کمک می نماید. آین روغن همچنان حاوی مقادیر بالای ویتامین ای است. روغن بادام زمینی روغن بادام زمینی یکی از بالاترین محتویات چربی تک اشباع در بین روغن های پخت و پز را دارد. بطور معمول بوی و طعم خیلی زیادی دارد و حرارت بالا را به خوبی تحمل می کند. روغن گردو این روغن نقطه دود پایینی دارد بدین سبب برای پخت و پز مناسب نمی باشد اما می توان آنرا در سالادها یا روی پنکیک و در بعضی از نوشیدنی ها مصرف کرد. روغن گردو حاوی مقادیر بالایی از امگا ۶ نسبت به امگا ۳ است بدین سبب می توان آنرا برای پیشگیری و یا درمان تعدادی از التهاب ها مصرف کرد. روغن دانه کتان این روغن دارای امگا ۳ زیادی است اما نقطه دود بسیار پایینی دارد این بدان معناست که از آن نباید در حرارت بالا و پخت و پز و سرخ کردن استفاده نمود. روغن دانه کتان را باید در یخچال یا جاهای خنک نگه داری کرد. روغن هسته انگور این روغن سرشار از بتاکاروتن (پیش ساز ویتامین آ) و ویتامین های سی و ای است. روغن هسته انگور در تنظیم قند خون، کاهش کلستول مضر و افرایش کلسترول مفید نقش دارد. از مزایای دیگر این روغن می توان به خواص ضدالتهابی آن اشاره نمود. این روغن نقطه دود بالایی دارد؛ بدین سبب می توان آنرا در انواع پخت و پز به کار برد. ۲۳۳۲۳۳ منبع: minfood.ir 1402/11/23 08:41:52 5.0 از 5 368 تگهای خبر: تغذیه , چربی , درمان , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط واکنش وزارت بهداشت به ادعای روغن کنترل چربی خون! تأثیر رژیم غذایی مادر آبستن بر سلامت کودک ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم ردیابی مواد غذایی قاچاق در بازار دشوار است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم هشدار روند کاهشی مراجعه تهرانی ها برای اهدای خون استفاده از طب سنتی خواست عمومی جامعه است پربحث ترین ها مصوبات دولت برای حل مشکل کمبود نقدینگی حوزه دارو ویژگی های قفسه انبار روند افزایشی آنفلوآنزا در کشور واکنش وزارت بهداشت به ادعای روغن کنترل چربی خون! جدیدترین ها مصوبات دولت برای حل مشکل کمبود نقدینگی حوزه دارو ویژگی های قفسه انبار روند افزایشی آنفلوآنزا در کشور واکنش وزارت بهداشت به ادعای روغن کنترل چربی خون! سبز شدن رنگ سیر، در سیر ترشی مشکلی برای مصرف آن ایجاد نمی کند کلید مدیریت بهتر بیماری های کلیوی تأثیر رژیم غذایی مادر آبستن بر سلامت کودک ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم رژیم های غذایی آنلاین قابل اعتماد هستند؟ ردیابی مواد غذایی قاچاق در بازار دشوار است تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی