خوردن ماست خطر دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد محققان می گویند؛ مین فود: برخی شواهد معتبر وجود دارد که از رابطه بین مصرف ماست و کاهش خطر مبتلاشدن به دیابت نوع ۲ حمایت می کند، اما این شواهد محدود است. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، به قول محققان، مصرف ۲ فنجان یا ۳ وعده ماست در هفته بعنوان حداقل مقدار ماستی در نظر گرفته می شود که باید برای برآورده کردن ادعای سلامت مصرف این ماده غذایی مصرف شود. شواهد علمی معتبر ارتباط آماری مفهوم داری بین کاهش خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ و ماست بعنوان یک غذا، صرف نظر از محتوای چربی یا قند نشان داده است. خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را میتوان از راه تغییر سبک زندگی کم کرد، ازاین رو کارشناسان به مصرف کنندگان اخطار می دهند که فکر کنند ماست تنها چاره برای کاهش این خطر است. دکتر «جان مایلز»، متخصص غدد در دانشگاه کانزاس، می گوید: «نباید ماست را بعنوان نوعی محلول دارویی در نظر بگیریم که به خودی خود بدون هیچ توجه یا تلاش خاصی حالت بهتری به فرد می دهد.» محققان معتقدند که کاهش خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ بسیار پیچیده تر از افزایش مصرف ماست است و احتیاج به اصلاح سبک زندگی و مصرف داروها دارد. توصیه های کلی شامل افزایش فعالیت بدنی با شدت متوسط، کاهش زمان بی تحرکی، کاهش مصرف کربوهیدرات های تصفیه شده و غذاهای فرآوری شده، کاهش مصرف قند و کربوهیدرات، حفظ وزن طبیعی بدن یا کاهش ۵ تا ۱۰ درصد وزن بدن، کاستن استرس و بهبود کیفیت خواب و غیره است. 1403/01/03 20:44:31 5.0 از 5 300 تگهای خبر: چربی , دارو , زندگی , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی توزیع مستمر شیرخشک در بازار کاربردهای گالوانیزه و گالوانیزه گرم ماجرای روغن های خوراکی با ادعای درمانی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها شناسایی نخستین مورد فلج اطفال در پایتخت پاکستان در ۱۶ سال اخیر فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان هشدار روند کاهشی مراجعه تهرانی ها برای اهدای خون پربحث ترین ها مشکلات گوارشی را با خوردن این میوه ها بهبود دهید سرد مزاج ها در فصل سرما چه غذاهایی مصرف کنند؟ ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی جدیدترین ها مشکلات گوارشی را با خوردن این میوه ها بهبود دهید سرد مزاج ها در فصل سرما چه غذاهایی مصرف کنند؟ ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی توزیع مستمر شیرخشک در بازار پیش دیابت چیست؟ مسببان قتل دکتر داوودی رها نشوند واکنش وزارت بهداشت به عرضه غذاهای حرام گوشت کاربردهای گالوانیزه و گالوانیزه گرم رابطه استرس و دیابت از افسانه تا واقعیت تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی