خوردن ماست خطر دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد محققان می گویند؛ مین فود: برخی شواهد معتبر وجود دارد که از رابطه بین مصرف ماست و کاهش خطر مبتلاشدن به دیابت نوع ۲ حمایت می کند، اما این شواهد محدود است. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، به قول محققان، مصرف ۲ فنجان یا ۳ وعده ماست در هفته بعنوان حداقل مقدار ماستی در نظر گرفته می شود که باید برای برآورده کردن ادعای سلامت مصرف این ماده غذایی مصرف شود. شواهد علمی معتبر ارتباط آماری مفهوم داری بین کاهش خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ و ماست بعنوان یک غذا، صرف نظر از محتوای چربی یا قند نشان داده است. خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را میتوان از راه تغییر سبک زندگی کم کرد، ازاین رو کارشناسان به مصرف کنندگان اخطار می دهند که فکر کنند ماست تنها چاره برای کاهش این خطر است. دکتر «جان مایلز»، متخصص غدد در دانشگاه کانزاس، می گوید: «نباید ماست را بعنوان نوعی محلول دارویی در نظر بگیریم که به خودی خود بدون هیچ توجه یا تلاش خاصی حالت بهتری به فرد می دهد.» محققان معتقدند که کاهش خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ بسیار پیچیده تر از افزایش مصرف ماست است و احتیاج به اصلاح سبک زندگی و مصرف داروها دارد. توصیه های کلی شامل افزایش فعالیت بدنی با شدت متوسط، کاهش زمان بی تحرکی، کاهش مصرف کربوهیدرات های تصفیه شده و غذاهای فرآوری شده، کاهش مصرف قند و کربوهیدرات، حفظ وزن طبیعی بدن یا کاهش ۵ تا ۱۰ درصد وزن بدن، کاستن استرس و بهبود کیفیت خواب و غیره است. 1403/01/03 20:44:31 5.0 از 5 326 تگهای خبر: چربی , دارو , زندگی , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نقطه دود در روغن های سرخ کردنی چیست؟ مادران حامله این سفارش های تغذیه ای را جدی بگیرند رژیم غذایی غنی از امگا ۳ در کندی پیشرفت سرطان پروستات موثر است ممنوعیت توزیع برخی مواد غذایی ناسالم در پروازهای داخلی و خارجی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه تفاوت غذاهای فراسودمند و غذاهای دارویی پربحث ترین ها نقطه دود در روغن های سرخ کردنی چیست؟ توضیحات سازمان غذا و دارو درباره ی کمبود شیرخشک رژیمی غذاهایی که خطر سرطان روده بزرگ را می افزایند مادران حامله این سفارش های تغذیه ای را جدی بگیرند جدیدترین ها نقطه دود در روغن های سرخ کردنی چیست؟ توضیحات سازمان غذا و دارو درباره ی کمبود شیرخشک رژیمی غذاهایی که خطر سرطان روده بزرگ را می افزایند مادران حامله این سفارش های تغذیه ای را جدی بگیرند رژیم غذایی غنی از امگا ۳ در کندی پیشرفت سرطان پروستات موثر است بازبینی در برنامه غنی سازی آرد با هدف کاهش کم خونی ممنوعیت توزیع برخی مواد غذایی ناسالم در پروازهای داخلی و خارجی تأثیر گیاهان دارویی در ارتقای سلامتی و بهبود کیفیت زندگی در کشور رژیم غذایی برای جلوگیری از سرطان خون نظر وزارت بهداشت درباره ی تاثیر مازوت سوزی بر سلامت مردم تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی