نانوایی ها نان ساده پخت کنند جندقی اعلام كرد؛ مین فود: به گزارش مین فود، رئیس مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت با تکیه بر لزوم طبخ نان مطابق استاندارد ملی، اظهار داشت: طبخ نان ساده در اولویت نانوایی ها باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، جعفر جندقی اضافه کرد: مراکز طبخ نان از چهار جهت شامل بهداشت فردی، بهداشت ساختمان، بهداشت تجهیزات مورد استفاده و بهداشت ماده غذایی خام مورد بررسی قرار می گیرند. وی در رابطه با افزودن موادی نظیر سبوس و انواع سبزیجات و کنجد به نان توسط نانوایی ها و مباحث در رابطه با سلامت آن، اظهار داشت: در این حوزه استاندارد ملی وجود دارد که در آن فهرستی از موادی که در حین طبخ نان میتوان به نان اضافه کرد وجود دارد و موادی مانند کنجد و سیاه دانه هم در این فهرست وجود دارد که مقدار مورد استفاده آنها باید رعایت شود. رئیس مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: نانوایی ها حق ندارند تمام نان هایی که طبخ می کنند نان کنجدی باشد چونکه برخی افراد امکان دارد نسبت به مصرف کنجد یا سیاه دانه حساسیت داشته باشند، ازاین رو نانی که طبخ می شود باید مطابق استاندارد بوده و ابتدا پخت نان ساده در اولویت باشد و بر حسب تقاضای مشتری می توانند موادی مانند کنجد و سیاه دانه هم به نان اضافه نمایند. 1403/02/06 10:19:37 5.0 از 5 447 تگهای خبر: استاندارد , بهداشت , سبزیجات , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط اختلال در پرداخت بیمه ها زنجیره تأمین دارو را تهدید می کند سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد نمک های ممنوعه! ۱۷۰ کشور جهان از خدمات طب مکمل استفاده می کنند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها استفاده از مواد نگهدارنده در صنایع غذایی سلامت را تهدید می کند؟ میوه ای با خواص ضد سرطان دانه ای کوچک اما معجزه ای بزرگ برای سلامتی خاصیت باورنکردنی کشک غذایی سرشار از پروتئین و کلسیم پربحث ترین ها اختلال در پرداخت بیمه ها زنجیره تأمین دارو را تهدید می کند سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد مسمومیت ۴۸ نفر در کشور با قارچ وحشی کبد چرب گرید ۳ در کمین جوانان این عادات غذایی را ترک کنید جدیدترین ها اختلال در پرداخت بیمه ها زنجیره تأمین دارو را تهدید می کند سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد مسمومیت ۴۸ نفر در کشور با قارچ وحشی کبد چرب گرید ۳ در کمین جوانان این عادات غذایی را ترک کنید حمایت معاونت زنان ریاست جمهوری از زنان دچار بیماری هموفیلی ارتباط بین مزاج و شخصیت همه چیز در رابطه با سردترین طبع بدن نمک های ممنوعه! ۱۷۰ کشور جهان از خدمات طب مکمل استفاده می کنند برنج هندی سان لند در لیست محموله های وارداتی نیست معضل مکمل های جعلی در فروش اینترنتی تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی