نانوایی ها نان ساده پخت کنند جندقی اعلام كرد؛ مین فود: به گزارش مین فود، رئیس مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت با تکیه بر لزوم طبخ نان مطابق استاندارد ملی، اظهار داشت: طبخ نان ساده در اولویت نانوایی ها باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، جعفر جندقی اضافه کرد: مراکز طبخ نان از چهار جهت شامل بهداشت فردی، بهداشت ساختمان، بهداشت تجهیزات مورد استفاده و بهداشت ماده غذایی خام مورد بررسی قرار می گیرند. وی در رابطه با افزودن موادی نظیر سبوس و انواع سبزیجات و کنجد به نان توسط نانوایی ها و مباحث در رابطه با سلامت آن، اظهار داشت: در این حوزه استاندارد ملی وجود دارد که در آن فهرستی از موادی که در حین طبخ نان میتوان به نان اضافه کرد وجود دارد و موادی مانند کنجد و سیاه دانه هم در این فهرست وجود دارد که مقدار مورد استفاده آنها باید رعایت شود. رئیس مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: نانوایی ها حق ندارند تمام نان هایی که طبخ می کنند نان کنجدی باشد چونکه برخی افراد امکان دارد نسبت به مصرف کنجد یا سیاه دانه حساسیت داشته باشند، ازاین رو نانی که طبخ می شود باید مطابق استاندارد بوده و ابتدا پخت نان ساده در اولویت باشد و بر حسب تقاضای مشتری می توانند موادی مانند کنجد و سیاه دانه هم به نان اضافه نمایند. 1403/02/06 10:19:37 5.0 از 5 331 تگهای خبر: استاندارد , بهداشت , سبزیجات , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی پیش دیابت چیست؟ مسببان قتل دکتر داوودی رها نشوند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها شناسایی نخستین مورد فلج اطفال در پایتخت پاکستان در ۱۶ سال اخیر فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان هشدار روند کاهشی مراجعه تهرانی ها برای اهدای خون پربحث ترین ها مشکلات گوارشی را با خوردن این میوه ها بهبود دهید سرد مزاج ها در فصل سرما چه غذاهایی مصرف کنند؟ ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی جدیدترین ها مشکلات گوارشی را با خوردن این میوه ها بهبود دهید سرد مزاج ها در فصل سرما چه غذاهایی مصرف کنند؟ ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی توزیع مستمر شیرخشک در بازار پیش دیابت چیست؟ مسببان قتل دکتر داوودی رها نشوند واکنش وزارت بهداشت به عرضه غذاهای حرام گوشت کاربردهای گالوانیزه و گالوانیزه گرم رابطه استرس و دیابت از افسانه تا واقعیت تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی