خوردن قارچ سمی پس از پختن هم خطر دارد متخصص قارچ شناسی پزشكی؛ به گزارش مین فود، یک دکترای تخصصی قارچ شناسی پزشکی اظهار داشت: حرارت و پختن قارچ های سمی نمی تواند سموم موجود در آنها را از بین ببرد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، انسیه لطفعلی، با تأکید بر این که حرارت و پخت نمی تواند سموم موجود در قارچ های سمی را از بین ببرد، اضافه کرد: هیچ گاه با جوشاندن، سرخ کردن و یا حرارت دادن، از سمیت قارچ کم نمی گردد. وی با اعلان اینکه تعدادی از این قارچ های سمی عوارض پوستی هم بدنبال دارند، اظهار داشت: حتی دست زدن به قارچ های سمی هم می تواند سبب مسمومیت افراد شده و عوارض مختلفی به همراه داشته باشد. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: افراد بطور جد از کندن قارچ در طبیعت و حتی دست زدن به آن خودداری کرده و به هیچ وجه قارچ فله ای و یا بسته بندی شده بدون آرم سلامت را خریداری نکنند. لطفعلی درباره ی قارچ های که در کارخانه ها تولید می شوند نیز توضیح داد: این قارچ ها در وضعیت خاصی تولید، استریل و شست و شو می شوند ضمن این که در روند تولید مهارتهای برای از بین بردن سموم شیمیایی قارچ استفاده می شود و با شست و شوی معمولی قارچ ها قابل استفاده اند. وی اشاره کرد: به زمانی که از آخرین سم پاشی تا برداشت محصول در مزرعه باید سپری شود دوره کارنس گفته می شود؛ در این بازه زمانی سموم شیمایی تجزیه شده و به حد قابل قبولی می رسد که کمترین لطمه را برای سلامت فرد دارد بدین سبب سپری شدن این دوره مهم می باشد. لطفعلی با اعلان اینکه حد مجاز و استانداردی برای سم زدایی قارچ های کارخانه ای وجود دارد، افزود: اگر سموم از حد مجاز استاندارد پایین تر و یا در سطح استاندارد باشند و مکانیسم های استریل به درستی صورت گیرد، قارچ های کارخانه ای با شست و شوی معمولی قابل استفاده خواهد بود. این متخصص قارچ شناسی پزشکی اضافه کرد: افراد در صورت نیاز می توانند قارچ های صنعتی تولید کارخانه که دارای نشان و برچسب سلامت هستند را خریداری کنند. منبع: مین فود 1403/03/20 10:32:45 5.0 از 5 342 تگهای خبر: استاندارد , بسته بندی , پزشك , خرید این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط توضیحات سازمان غذا و دارو درباره ی کمبود شیرخشک رژیمی غذاهایی که خطر سرطان روده بزرگ را می افزایند مادران حامله این سفارش های تغذیه ای را جدی بگیرند بازبینی در برنامه غنی سازی آرد با هدف کاهش کم خونی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه تفاوت غذاهای فراسودمند و غذاهای دارویی پربحث ترین ها نقطه دود در روغن های سرخ کردنی چیست؟ توضیحات سازمان غذا و دارو درباره ی کمبود شیرخشک رژیمی غذاهایی که خطر سرطان روده بزرگ را می افزایند مادران حامله این سفارش های تغذیه ای را جدی بگیرند جدیدترین ها نقطه دود در روغن های سرخ کردنی چیست؟ توضیحات سازمان غذا و دارو درباره ی کمبود شیرخشک رژیمی غذاهایی که خطر سرطان روده بزرگ را می افزایند مادران حامله این سفارش های تغذیه ای را جدی بگیرند رژیم غذایی غنی از امگا ۳ در کندی پیشرفت سرطان پروستات موثر است بازبینی در برنامه غنی سازی آرد با هدف کاهش کم خونی ممنوعیت توزیع برخی مواد غذایی ناسالم در پروازهای داخلی و خارجی تأثیر گیاهان دارویی در ارتقای سلامتی و بهبود کیفیت زندگی در کشور رژیم غذایی برای جلوگیری از سرطان خون نظر وزارت بهداشت درباره ی تاثیر مازوت سوزی بر سلامت مردم تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی