ملاحظات مصرف داروهای ضد انعقادی با خوراکی ها

كارشناس فرآورده های سلامت هشدار داد؛

ملاحظات مصرف داروهای ضد انعقادی با خوراکی ها به گزارش مین فود، کارشناس فرآورده های سلامت سازمان غذا و دارو، در مورد مصرف همزمان برخی خوراکی ها و داروهای ضدانعقادی اخطار داد.


به گزارش مین فود به نقل از مهر، الناز ذوقی اظهار داشت: بیمارانی که داروهای ضدانعقاد خون مصرف می کنند پیش از شروع هر نوع داروی جدید باید با پزشک و داروساز برای اطمینان از عدم بروز تداخلات دارویی مشورت کنند. وی ادامه داد: در بیمارانی که درحال مصرف وارفارین هستند، میزان دریافت ویتامین K از راه مصرف کاهو و انواع کلم، سبزیجات با برگ های سبز تیره در هر روز باید مقداری ثابت باشد تا تاثیر دارو کم و زیاد نشود. کارشناس فرآورده های سلامت سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: در این بیماران شرایط زمینه ای گوناگونی مانند تب، اسهال، سوءتغذیه، التهاب و پرکاری تیروئید می تواند باعث افزایش اثرات وارفارین و ریسک خونریزی شود.


منبع:

1403/04/03
11:37:22
5.0 از 5
254
تگهای خبر: بیمار , پزشك , تغذیه , خوراكی
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۴
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است