سبز شدن رنگ سیر، در سیر ترشی مشکلی برای مصرف آن ایجاد نمی کند یك دكترای تخصصی بهداشت: به گزارش مین فود، لرستان یک دکترای تخصصی بهداشت اظهار داشت: سبز شدن رنگ سیر، در سیر ترشی مشکلی برای مصرف آن ایجاد نمی نماید. الهه عسکری در گفت و گو با ایسنا بیان کرد: سیر دارای یک ترکیب گوگرددار بنام آلیین است که بی رنگ و بی بو است. وی افزود: هنگامی که سیر را خرد یا له می نماییم این ماده توسط آنزیمی بنام آلییناز که در بافت سیر بصورت محبوس وجود دارد، هیدرولیز شده و آلیسین تولید می کند که علت بوی نامطبوع سیر است. عسکری افزود: در هنگام تهیه ترشی سیر، پوست سیر را می گیرند که این کار سبب ایجاد خراش هایی روی سطح سیر می شود. عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان تصریح کرد: این کار موجب می شود آلییناز فعال و مقداری آلیسین تولید شود که در محیط اسیدی سرکه با اسیدآمینه های موجود در سیر واکنش می دهد و ترکیبات رنگی (طیف وسیعی از آبی تا سبز) به وجود می آورد. این دکترای تخصصی بهداشت اضافه کرد: سبز شدن رنگ سیر، در سیر ترشی مشکلی برای مصرف آن ایجاد نمی کند و و برای بدن مضر نمی باشد و رنگ آن هیچ تاثیری بر طعم سیر نمی گذارد. وی اظهار داشت: در برخی از فرهنگ ها، حتی سیرهای رنگارنگ دارند و از آنها در تهیه انواع غذاها استفاده می نمایند. 1403/09/10 13:51:20 5.0 از 5 214 تگهای خبر: آب , بهداشت , پزشك , علم این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نقطه دود در روغن های سرخ کردنی چیست؟ توضیحات سازمان غذا و دارو درباره ی کمبود شیرخشک رژیمی مادران حامله این سفارش های تغذیه ای را جدی بگیرند بازبینی در برنامه غنی سازی آرد با هدف کاهش کم خونی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه تفاوت غذاهای فراسودمند و غذاهای دارویی پربحث ترین ها نقطه دود در روغن های سرخ کردنی چیست؟ توضیحات سازمان غذا و دارو درباره ی کمبود شیرخشک رژیمی غذاهایی که خطر سرطان روده بزرگ را می افزایند مادران حامله این سفارش های تغذیه ای را جدی بگیرند جدیدترین ها نقطه دود در روغن های سرخ کردنی چیست؟ توضیحات سازمان غذا و دارو درباره ی کمبود شیرخشک رژیمی غذاهایی که خطر سرطان روده بزرگ را می افزایند مادران حامله این سفارش های تغذیه ای را جدی بگیرند رژیم غذایی غنی از امگا ۳ در کندی پیشرفت سرطان پروستات موثر است بازبینی در برنامه غنی سازی آرد با هدف کاهش کم خونی ممنوعیت توزیع برخی مواد غذایی ناسالم در پروازهای داخلی و خارجی تأثیر گیاهان دارویی در ارتقای سلامتی و بهبود کیفیت زندگی در کشور رژیم غذایی برای جلوگیری از سرطان خون نظر وزارت بهداشت درباره ی تاثیر مازوت سوزی بر سلامت مردم تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی