نیترات در فرآورده های گوشتی باید با دقت کنترل شود مین فود: به گزارش مین فود، سرپرست اداره امور فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو بر ضرورت کنترل دقیق نیترات ها در فرآورده های گوشتی تأکید نمود. به گزارش مین فود به نقل از ایفدانا، حشمت الله رضوی اظهار داشت: نیترات ها بعنوان افزودنی های اصلی در فرآورده های گوشتی برای افزایش ماندگاری، بهبود طعم و رنگ و پیشگیری از رشد باکتری های مضر مانند Clostridium botulinum ضروری هستند، اما مصرف بی رویه آنها می تواند مشکلات جدی بهمراه داشته باشد. وی ادامه داد: برای پیشگیری از نتایج منفی نیترات ها، ضروریست مصرف این محصولات کنترل شده و از محصولات باکیفیت و قابل اطمینان استفاده گردد. نظارت دقیق بر میزان نیترات ها باید با استفاده از آزمایش های پیشرفته و پایش مستمر صورت گیرد. این اقدامات نه تنها سلامت عمومی را تضمین می نماید بلکه به ارتقاء کیفیت محصولات و جلب اعتماد مصرف کنندگان کمک می نماید. رضوی تاکید کرد: استفاده از تکنولوژی های جدید و لابراتوار های تخصصی جهت بررسی ترکیبات در فرآورده ها می تواند اهمیت بالای ی در تأمین ایمنی غذایی ایفا کند. 1403/12/09 09:00:34 5.0 از 5 119 تگهای خبر: ایمنی , پیشرفت , تكنولوژی , دارو این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط راه اندازی سامانه ملی نه به تصادف برای ایمنی و سلامت سفر اخطار سازمان غذا و دارو در رابطه با استفاده از آسپرین بعنوان ماسک پوست پرداخت های پرسنلی نباید معطل سایر مسایل باقی بماند اخطار سازمان غذا و دارو در رابطه با کیسه های چای نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل وام کارواش برتولینی کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه دستور فوری به مقامات بهداشتی آمریکا برای توقف همکاری با سازمان جهانی بهداشت سفارش های مهم برای حاملگی سالم تأثیر گیاهان دارویی در ارتقای سلامتی و بهبود کیفیت زندگی در کشور پربحث ترین ها در وعده سحری یک وعده صبحانه کامل مصرف کنید آموزش زبان های خارجی به روش رضا زمانی پرسش رایج روزه داران افطاری و شام با هم خورده شود؟ سنین 4 تا 29 سال بیشترین فوت شدگان تصادفات جدیدترین ها در وعده سحری یک وعده صبحانه کامل مصرف کنید آموزش زبان های خارجی به روش رضا زمانی پرسش رایج روزه داران افطاری و شام با هم خورده شود؟ سنین 4 تا 29 سال بیشترین فوت شدگان تصادفات تأمین شیرخشک آلرژیک با انتخابهای جایگزین درخواست مدیر دوبلاژ تلویزیون از وزیر بهداشت The Art of Documentation Reimagined by Fake-Sample مهم ترین رویدادهای اجتماعی جهان در هفته ای که گذشت چگونه روزه ای سالم و پرانرژی داشته باشیم؟ راه اندازی سامانه ملی نه به تصادف برای ایمنی و سلامت سفر تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی