نیترات در فرآورده های گوشتی باید با دقت کنترل شود

نیترات در فرآورده های گوشتی باید با دقت کنترل شود مین فود: به گزارش مین فود، سرپرست اداره امور فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو بر ضرورت کنترل دقیق نیترات ها در فرآورده های گوشتی تأکید نمود.


به گزارش مین فود به نقل از ایفدانا، حشمت الله رضوی اظهار داشت: نیترات ها بعنوان افزودنی های اصلی در فرآورده های گوشتی برای افزایش ماندگاری، بهبود طعم و رنگ و پیشگیری از رشد باکتری های مضر مانند Clostridium botulinum ضروری هستند، اما مصرف بی رویه آنها می تواند مشکلات جدی بهمراه داشته باشد. وی ادامه داد: برای پیشگیری از نتایج منفی نیترات ها، ضروریست مصرف این محصولات کنترل شده و از محصولات باکیفیت و قابل اطمینان استفاده گردد. نظارت دقیق بر میزان نیترات ها باید با استفاده از آزمایش های پیشرفته و پایش مستمر صورت گیرد. این اقدامات نه تنها سلامت عمومی را تضمین می نماید بلکه به ارتقاء کیفیت محصولات و جلب اعتماد مصرف کنندگان کمک می نماید. رضوی تاکید کرد: استفاده از تکنولوژی های جدید و لابراتوار های تخصصی جهت بررسی ترکیبات در فرآورده ها می تواند اهمیت بالای ی در تأمین ایمنی غذایی ایفا کند.

1403/12/09
09:00:34
5.0 از 5
119
تگهای خبر: ایمنی , پیشرفت , تكنولوژی , دارو
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۵
جدیدترین ها

مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی
رژیم غذایی، تناسب اندام، دستورالعمل و نکات حفظ سلامتی و رژیم غذایی سالم همه در مین فود

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است