نیترات در فرآورده های گوشتی باید با دقت کنترل شود مین فود: به گزارش مین فود، سرپرست اداره امور فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو بر ضرورت کنترل دقیق نیترات ها در فرآورده های گوشتی تأکید نمود. به گزارش مین فود به نقل از ایفدانا، حشمت الله رضوی اظهار داشت: نیترات ها بعنوان افزودنی های اصلی در فرآورده های گوشتی برای افزایش ماندگاری، بهبود طعم و رنگ و پیشگیری از رشد باکتری های مضر مانند Clostridium botulinum ضروری هستند، اما مصرف بی رویه آنها می تواند مشکلات جدی بهمراه داشته باشد. وی ادامه داد: برای پیشگیری از نتایج منفی نیترات ها، ضروریست مصرف این محصولات کنترل شده و از محصولات باکیفیت و قابل اطمینان استفاده گردد. نظارت دقیق بر میزان نیترات ها باید با استفاده از آزمایش های پیشرفته و پایش مستمر صورت گیرد. این اقدامات نه تنها سلامت عمومی را تضمین می نماید بلکه به ارتقاء کیفیت محصولات و جلب اعتماد مصرف کنندگان کمک می نماید. رضوی تاکید کرد: استفاده از تکنولوژی های جدید و لابراتوار های تخصصی جهت بررسی ترکیبات در فرآورده ها می تواند اهمیت بالای ی در تأمین ایمنی غذایی ایفا کند. 1403/12/09 09:00:34 5.0 از 5 195 تگهای خبر: ایمنی , پیشرفت , تكنولوژی , دارو این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط مردم از کدام سوسیس و کالباس ها استفاده کنند عوامل مؤثر در انتخاب نقره برای جواهرسازی منابع تامین شده برای تسویه بدهی های دارویی معجون سلامتی برای نوزادن نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها دستور فوری به مقامات بهداشتی آمریکا برای توقف همکاری با سازمان جهانی بهداشت دانه ای کوچک اما معجزه ای بزرگ برای سلامتی میوه ای با خواص ضد سرطان وزارت بهداشت به توسعه بیمارستان های خوزستان کمک می کند پربحث ترین ها نمک رنگی منجر به عقب ماندگی ذهنی جنین می شود یک عامل مهم بدخوابی مردم از کدام سوسیس و کالباس ها استفاده کنند عوامل مؤثر در انتخاب نقره برای جواهرسازی جدیدترین ها نمک رنگی منجر به عقب ماندگی ذهنی جنین می شود یک عامل مهم بدخوابی مردم از کدام سوسیس و کالباس ها استفاده کنند عوامل مؤثر در انتخاب نقره برای جواهرسازی منابع تامین شده برای تسویه بدهی های دارویی ارتباط اختلالات روانشناختی و ریزش مو سرطان های شایع در بین مردان معجون سلامتی برای نوزادن واکنش انجمن داروسازان به کمبود شیرخشک در سطح داروخانه ها رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی