در اینجا میتوانید با 9 دانه خوراكی كه بهتر است هر روز آنها را در رژیم غذایی خود بگنجانید، بیشتر آشنا شوید:
دانههای چیا:
به گزارش آریا بازار به نقل از سلامانه، فقط دو قاشق غذاخوری از این دانهها حاوی نزدیك به 10 گرم فیبر است. دانههای چیا این دانهها سرشار از پروتئین، چربیهای
امگا 3، كلسیم، منگنز و فسفر است. دانههای چیا همچنین سرشار از آنتی اكسیدان ها هستند. آنتی اكسیدان ها به مقابله با تشكیل رادیكالهای آزاد كه موجب آسیب به مولكولهای سلولی، تسریع روند پیری و همكاری در بروز بیماریهایی از قبیل سرطان میشود، میپردازند.
برنج قهوهای:
آنتی اكسیدان موجود در این برنج 30 برابر بیشتر از برنج سفید است. برنج قهوهای همچنین منبع خوب فولات، منیزیوم، فسفر، روی، ویتامین ب 6 و نیاسین نیز به شمار میرود.
دانه كدو تنبل:
سرشار از ویتامین ب، آهن، منیزیم، زینك و پروتئین است. پروتئینهای تخمه كدو به میزان زیادی در اسیدآمینهای به نام تریپتوفان متمركز شدهاند كه باعث كاهش میزان استرس و اضطراب میشوند. این دانهها همچنین حاوی میزان زیادی از اسیدهای چرب ضروری هستند كه به
سلامت رگهای خونی كمك میكنند و كلسترول بد خون را پایین میآورند.
كوینولا:
اگر به دنبال منابع پروتئین سالم هستید، كوینولا یكی از این گزینهها است و در هر فنجان 8 گرم پروتئین دارد. كوینولا همچنین سرشار از فیبر و آهن و یك منبع فاقد گلوتن محسوب میشود.
دانههای كتان:
این دانهها، منبع فیبرهای محلول هستند، میزان
كلسترول را كاهش داده و باعث میشوند كه احساس سیری طولانی مدتی داشته باشید. دانه كتان میزان قند خون را نیز كنترل میكند. دانه كتان حاوی میزان زیادی اسیدهای چرب
امگا 3 است كه برای
سلامت چشمها و مغز مفید بوده و تری گلیسیرید را كاهش میدهد.
شاه دانه:
این دانههای ریز حاوی فیبرهایی هستند كه برای
سلامت قلب و سیستم گوارشی مفید هستند. شاه دانه به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب
امگا 3 و امگا 6 برای
سلامت پوست و مو بسیار مفید است.
دانههای آفتابگردان:
هر اونس از این دانهها، نیمی از نیاز روزانه شما به ویتامین E را برطرف میكند. این دانهها همچنین سرشار از چربیهای سالم هستند. دانه آفتابگردان منبع فوق العاده ویتامین ب و فولات محسوب میشود. این دانهها از سیستم ایمنی و
سلامت بدن به خصوص در دوره بارداری حفاظت میكنند.
دانه كنجد:
یك انتخاب هوشمند برای كاهش سطح
كلسترول بد و تری گلیسیرید است، از ابتلا به فشار خون بالا پیشگیری كرده و باعث تضمین
سلامت كبد میشود. دانههای كنجد به خاطر داشتن مقادیر زیادی ویتامین E محافظ و تقویت كننده قلب و سیستم عصبی است.