نمك یددار خطر مبتلاشدن به فشارخون بالا را بیشتر می كند بررسی های تحقیقاتی نشان می دهد؛ مین فود: نتایج یك مطالعه جدید نشان داده است افرادی كه نمك یددار مصرف می كنند در مقایسه با افراد مصرف كننده نمك عادی بیشتر در معرض مبتلاشدن به فشار خون بالا هستند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، «راجش چائوهان»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «درحالیكه یدداركردن نمك در جهان به كنترل اختلالات ناشی از كمبود ید كمك كرده است، اما می تواند سبب افزایش خطر فشارخون بالا هم شود.» این مطالعه، مبتنی بر بررسی وضعیت حدود ۱۰۰ بیمار مسن در شهر آگرا هند بوده است. در این مطالعه، بیمارانی كه به طورمنظم نمك یددار مصرف می كردند با گروه دیگری كه نمك عادی و با میزان بسیار اندك ید مصرف می كردند، مقایسه شدند. نتایج نشان داد افراد مصرف كننده نمك یددار در معرض ریسك بیشتر فشارخون بالا قرار داشتند. همین طور مصرف اضافی ید می تواند منجر به انواع گوناگون اختلالات در تپش قلب و همین طور آنژین قلبی و نارسایی قبلی شود. سازمان بهداشت جهانی در آگوست سال ۱۹۹۴ به منظور كنترل اختلالات ناشی از كمبود ید، بر یدداركردن جهانی نمك تاكید نمود. محققان اذعان دارند به منظور پی بردن به سبب تأثیر مصرف نمك یددار بر افزایش فشارخون، باید مطالعات بیشتری در این زمینه صورت گیرد. 1398/01/18 13:58:03 5.0 از 5 5075 تگهای خبر: بیمار , نمك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط مشکلات گوارشی را با خوردن این میوه ها بهبود دهید ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! پیش دیابت چیست؟ رابطه استرس و دیابت از افسانه تا واقعیت نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها شناسایی نخستین مورد فلج اطفال در پایتخت پاکستان در ۱۶ سال اخیر فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان هشدار روند کاهشی مراجعه تهرانی ها برای اهدای خون پربحث ترین ها تولید انبوه مارک لباس و جیبیتز مشکلات گوارشی را با خوردن این میوه ها بهبود دهید سرد مزاج ها در فصل سرما چه غذاهایی مصرف کنند؟ ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! جدیدترین ها تولید انبوه مارک لباس و جیبیتز مشکلات گوارشی را با خوردن این میوه ها بهبود دهید سرد مزاج ها در فصل سرما چه غذاهایی مصرف کنند؟ ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی توزیع مستمر شیرخشک در بازار پیش دیابت چیست؟ مسببان قتل دکتر داوودی رها نشوند واکنش وزارت بهداشت به عرضه غذاهای حرام گوشت کاربردهای گالوانیزه و گالوانیزه گرم تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی