پرهیز از مصرف زیاد غذاهای خون ساز در فصل بهار متخصصین طب سنتی عنوان می كنند به گزارش مین فود متخصصین طب سنتی عنوان می كنند در فصل بهار باید از زیادخوردن غذاهای خون ساز مانند شیرینی ها، آجیل، كیك و خامه زیاد، پرهیز شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، در متون طب ایرانی از غذاهایی مانند آش های ساده، آش مغز ماش یزدی، ترش آش، آش شبدر و قره قروت، خورش ریواس، خورش هویج، خورش كنگر، بورانی اسفناج، بورانی شبدر و یونجه، كاهو سكنجبین، سمنو، شربت عناب، ماءالشعیر طبی و… بعنوان بهترین و سبك ترین غذاهای ایرانی برای فصل بهار نام برده شده كه انرژی پایه و مواد مورد نیاز بدن را تأمین می كنند ولی خاصیت غذایی كمتری دارند. مصرف این غذاها باعث پاكسازی خون و تقویت اعصاب و قوای بدن می شود. از طرفی در فصل بهار، مصرف حبوباتی مانند ماش، نخودفرنگی و جو هم از جانب حكمای پزشكی پارسی سفارش شده است. اشتباهات خطرناك پس از غذا خوردن نوشیدن چای: یبوست خوردن میوه: نفخ معده دوش گرفتن: دیر هضم شدن غذا خوابیدن: تورم، زخم معده و سكته سیگار كشیدن: اسیدی شدن محیط معده همینطور متخصصی طب سنتی سفارش می كنند حداقل ۲ ساعت پس از خوردن غذا از خوابیدن خودداری شود. 1399/01/28 13:53:50 5.0 از 5 3459 تگهای خبر: پزشك , شیر , طب سنتی , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط رجوع ی ۲۳۷ اهداکننده به انتقال خون اصفهان در ۲۸ صفر در اجرای اسناد بالادستی برمبنای نظر کارشناسان و مبتنی بر امکانات کشور عمل می کنیم داروساز حلقه ای مهم در سلامت کشور تبریک ولایتی به عراقچی و ظفرقندی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج فیش حج گلخانه پربیننده ترین ها نظارت ۱۵۷ تیم بهداشتی بر مواد غذایی در مرزهای غربی در روزهای اربعین حسینی ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران مدیرعامل جدید بنیاد برکت و مشاور رییس ستاد اجرائی فرمان امام منصوب شدند در اجرای اسناد بالادستی برمبنای نظر کارشناسان و مبتنی بر امکانات کشور عمل می کنیم پربحث ترین ها نوشابه گازدار چگونه سبب افزایش اشتها می شود تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان پاییز فصل انتشار ویروس های پاراآنفلوآنزای انسانی ورزش موثر بر سلامت روده جدیدترین ها نوشابه گازدار چگونه سبب افزایش اشتها می شود تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان پاییز فصل انتشار ویروس های پاراآنفلوآنزای انسانی ورزش موثر بر سلامت روده رجوع ی ۲۳۷ اهداکننده به انتقال خون اصفهان در ۲۸ صفر کدام رژیم غذایی احتمال مبتلا شدن به کووید ۱۹ را کاهش می دهد FDA آمریکا به دنبال کاهش بیشتر میزان نمک در غذا در اجرای اسناد بالادستی برمبنای نظر کارشناسان و مبتنی بر امکانات کشور عمل می کنیم مبتلایان به میگرن این نوع پنیر را مصرف نکنند هیچ موردی از آبله میمونی در کشور تایید نشده است تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی