ارتباط رژیم غذایی پرفیبر با ریسك پایین سرطان سینه یافته های تحقیقاتی پژوهشگر ایرانی دانشگاه هاروارد آمریكا؛ به گزارش مین فود رژیم غذایی سرشار از فیبر با كاهش خطر مبتلا شدن به سرطان سینه مرتبط می باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، تیم تحقیق دانشگاه هاروارد به سرپرستی «مریم فروید»، داده های مربوط به ۲۰ مطالعه مشاهده ای را مورد بررسی قرار دادند. آنها دریافتند افراد دارای بالاترین میزان مصرف فیبر ۸ درصد كمتر با ریسك ابتلاء به سرطان سینه مواجهند. فیبر محلول با كاهش خطر سرطان سینه مرتبط می باشد و هرچقدر میزان مصرف فیبر بیشتر باشد ریسك ابتلاء به سرطان سینه در زنان در هر سنی كمتر است. فروید در اینباره می گوید: «مطالعه ما نشان داده است شاخص های سبك زندگی نظیر شیوه های قابل اصلاح رژیم غذایی، بر ریسك ابتلاء به سرطان سینه تاثیر دارد. یافته های ما نشان داده است اهمیت رژیم غذایی سرشار از فیبر نظیر میوه، سبزیجات و غلات كامل، بسیار زیاد است.» شایان ذكر است كه یافته های این پژوهش نشان نمی دهند كه مصرف فیبر، مستقیماً خطر ابتلاء به سرطان پستان را می كاهد. برای اثبات این مورد باید یك آزمایش بالینی به شیوه تصادفی صورت گیرد. 1399/01/31 11:47:14 5.0 از 5 3378 تگهای خبر: رژیم غذایی , زندگی , سبزیجات , سرطان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ارتباط کم خوابی کودکان با احتمال اعتیاد به الکل و مواد مخدر در بزرگسالی مصرف کافی منیزیم، آلزایمر را از شما دور می کند ویدیو کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج فیش حج گلخانه پربیننده ترین ها نظارت ۱۵۷ تیم بهداشتی بر مواد غذایی در مرزهای غربی در روزهای اربعین حسینی ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران مدیرعامل جدید بنیاد برکت و مشاور رییس ستاد اجرائی فرمان امام منصوب شدند در اجرای اسناد بالادستی برمبنای نظر کارشناسان و مبتنی بر امکانات کشور عمل می کنیم پربحث ترین ها نوشابه گازدار چگونه سبب افزایش اشتها می شود تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان پاییز فصل انتشار ویروس های پاراآنفلوآنزای انسانی ورزش موثر بر سلامت روده جدیدترین ها نوشابه گازدار چگونه سبب افزایش اشتها می شود تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان پاییز فصل انتشار ویروس های پاراآنفلوآنزای انسانی ورزش موثر بر سلامت روده رجوع ی ۲۳۷ اهداکننده به انتقال خون اصفهان در ۲۸ صفر کدام رژیم غذایی احتمال مبتلا شدن به کووید ۱۹ را کاهش می دهد FDA آمریکا به دنبال کاهش بیشتر میزان نمک در غذا در اجرای اسناد بالادستی برمبنای نظر کارشناسان و مبتنی بر امکانات کشور عمل می کنیم مبتلایان به میگرن این نوع پنیر را مصرف نکنند هیچ موردی از آبله میمونی در کشور تایید نشده است تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی