هویج به درمان دیابت نوع ۲ کمک می کند؟ مین فود: پژوهشگران دانمارکی می گویند خوردن هویج برای سلامت مفید می باشد، به ویژه اگر دچار دیابت نوع 2 هستید. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، «لارس پرسکار کریستنسن»، استاد شیمی تحلیلی در دپارتمان فیزیک، شیمی و داروسازی دانشگاه دانمارک جنوبی، می گوید: «ما هویج را به عنوان یک جز بالقوه در سفارش های غذایی آینده برای دیابت نوع ۲ می بینیم.» دانشمندان با آزمایش بر روی موش ها دریافتند که ترکیبات فعال زیستی موجود در هویج ممکنست توانایی بدن در تنظیم قند خون را افزایش داده و بر ترکیب باکتری های روده تأثیر مثبت بگذارد. تیم مطالعه برای مساعدت با تعیین این که چگونه مواد مغذی موجود در سبزیجات نشاسته ای موجب ایجاد اثرات متابولیک می شوند، به بررسی پرداختند. در طی ۱۶ هفته، آنها اثرات هویج را با بهره گیری از موش های دچار دیابت نوع ۲ مورد مطالعه قرار دادند. برای تقلید از یک سبک زندگی معمولی و ناسالم، موش ها تحت یک رژیم غذایی پرچرب قرار گرفتند و به دو گروه تقسیم شدند: یک گروه رژیم غذایی حاوی ۱۰ درصد پودر هویج خشک شده دریافت نمودند، در صورتیکه گروه دیگر رژیم غذایی بدون هویج دریافت نمودند. تنها تفاوت بین این دو رژیم غذایی، ترکیب زیست فعال موجود در هویج بود. نتایج: پژوهشگران با بهره گیری از تست های تحمل گلوکز دریافتند که گروه پودر هویج تنظیم قند خون بهبود یافته ای را نشان می دهند. این یافته منطقی است برای اینکه ترکیبات زیست فعال موجود در هویج توانایی سلول ها را برای جذب قند می افزاید و در نتیجه به تنظیم قند خون کمک می نماید. علاوه بر این، نویسندگان می گویند که مصرف هویج انگار باکتری های روده را به سوی تعادل سالم تر سوق می دهد و به سود موش های دچار دیابت نوع ۲ بود. کریستنسن با اشاره به میلیاردها میکروارگانیسمی که در روده زندگی می کنند و نقش برجسته ی در هضم و سلامت دارند، اظهار داشت: «مطالعه ما نشان داد که افزودن هویج به رژیم غذایی، ترکیب میکروبیوم روده را تغییر می دهد.» بنابراین، آیا هویج می تواند به انسان کمک کند؟ پژوهشگران در مورد اعمال مستقیم یافته های خود بر روی انسان محتاط هستند و بر انجام تحقیقات بیشتر تاکید دارند. اگر ترکیبات موجود در هویج بتواند نتایج مشابهی را در انسان بوجود آورد، بطور بالقوه می تواند برای میلیونها نفر که با دیابت نوع ۲ زندگی می کنند مفید باشد. امید است که این یافته ها به راهی برای تقویت داروهای دیابت موجود منجر شود. نویسندگان پیشنهاد می کنند هویج خام یا کم پخته بهترین گزینه برای حفظ ترکیبات مفید آنست. منبع: minfood.ir 1403/11/07 12:07:39 5.0 از 5 24 تگهای خبر: دارو , درمان , رژیم غذایی , زندگی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط سکته مغزی، نخستین علت ناتوانی در کشور راهکاری طبیعی و مؤثر برای دفع سنگ کلیه سهم نظام سلامت از تولید ناخالص ملی کاهش یافت با رژیم غذایی مدیترانه ای حافظه را تقویت کنید نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل وام پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم خصوصیت روغن های خوراکی و سرخ کردنی پربحث ترین ها طلای زرد میوه ای برای آرامش، سلامت و طراوت هویج به درمان دیابت نوع ۲ کمک می کند؟ سکته مغزی، نخستین علت ناتوانی در کشور وزارت بهداشت به توسعه بیمارستان های خوزستان کمک می کند جدیدترین ها طلای زرد میوه ای برای آرامش، سلامت و طراوت هویج به درمان دیابت نوع ۲ کمک می کند؟ سکته مغزی، نخستین علت ناتوانی در کشور وزارت بهداشت به توسعه بیمارستان های خوزستان کمک می کند راهکاری طبیعی و مؤثر برای دفع سنگ کلیه استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا آخر سال عمر طولانی تر با نوشیدن قهوه صبحگاهی نحوه مصرف ویتامین D در افراد با سنین مختلف سهم نظام سلامت از تولید ناخالص ملی کاهش یافت با رژیم غذایی مدیترانه ای حافظه را تقویت کنید تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی