رژیم غذایی مبتنی بر ارزن ریسک دیابت را می کاهد مطالعات نشان می دهد؛ به گزارش مین فود بر مبنای تحقیقات ۱۱ کشور، افراد دیابتی که در رژیم غذایی شان ارزن مصرف می کردند، میزان قند خون شان بین ۱۲ تا ۱۵ درصد کاهش پیدا کرد. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از زی نیوز، نتایج یک تحقیق جدید نشان داده است که مصرف ارزن خطر مبتلا شدن به دیابت نوع ۲ را می کاهد و به کنترل سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت کمک می نماید. این مطالعه پتانسیل طراحی وعده های غذایی مناسب حاوی ارزن را برای افراد مبتلا به دیابت و پیش دیابت و همینطور افراد غیردیابتی بعنوان یک روش پیشگیرانه نشان داده است. نتایج نشان داد میزان HbA۱c (قند خون متصل به هموگلوبین) به صورت متوسط برای افراد پیش دیابتی ۱۷ درصد کاهش پیدا کرد و از حالت پیش دیابت به حالت عادی رسید. این یافته ها تأیید می کند که خوردن ارزن می تواند منجر به واکنش گلوکزی بهتر شود. در این مطالعه، محققان ۸۰ پژوهش مطالعاتی را مورد بررسی قرار دادند. دکتر «اس آنیتا»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «هیچ کس نمی دانست که مطالعات علمی زیادی در مورد تأثیر ارزن بر دیابت انجام شده است. این بررسی سیستماتیک مطالعات انتشار یافته در مجلات علمی ثابت کرد که ارزن سطح قند خون را کنترل می کند و خطر مبتلا شدن به دیابت را می کاهد.» به گفته محققان، دیابت در همه مناطق جهان در حال افزایش می باشد. هند، چین و ایالات متحده بیشترین تعداد مبتلایان به دیابت را دارند. آفریقا دارای بیشترین افزایش پیشبینی شده با ۱۴۳ درصد از سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۴۵، خاورمیانه و شمال آفریقا ۹۶ درصد و آسیای جنوب شرقی ۷۴ درصد است. محققان از تنوع مواد غذایی اصلی حاوی ارزن برای کنترل دیابت، بخصوص در آسیا و آفریقا، تاکید می کنند. منبع: minfood.ir 1400/05/19 22:19:26 5.0 از 5 765 تگهای خبر: رژیم غذایی , سیستم , علم , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط علایم مسمومیت بر اثر خوردن برنج مانده را بشناسیم مصوبات دولت برای حل مشکل کمبود نقدینگی حوزه دارو سبز شدن رنگ سیر، در سیر ترشی مشکلی برای مصرف آن ایجاد نمی کند ردیابی مواد غذایی قاچاق در بازار دشوار است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم هشدار روند کاهشی مراجعه تهرانی ها برای اهدای خون استفاده از طب سنتی خواست عمومی جامعه است پربحث ترین ها علایم مسمومیت بر اثر خوردن برنج مانده را بشناسیم مصوبات دولت برای حل مشکل کمبود نقدینگی حوزه دارو ویژگی های قفسه انبار روند افزایشی آنفلوآنزا در کشور جدیدترین ها علایم مسمومیت بر اثر خوردن برنج مانده را بشناسیم مصوبات دولت برای حل مشکل کمبود نقدینگی حوزه دارو ویژگی های قفسه انبار روند افزایشی آنفلوآنزا در کشور واکنش وزارت بهداشت به ادعای روغن کنترل چربی خون! سبز شدن رنگ سیر، در سیر ترشی مشکلی برای مصرف آن ایجاد نمی کند کلید مدیریت بهتر بیماری های کلیوی تأثیر رژیم غذایی مادر آبستن بر سلامت کودک ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم رژیم های غذایی آنلاین قابل اعتماد هستند؟ تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی