ویتامین D۳ در تقویت سیستم ایمنی بهتر عمل می کند مطالعات محققان بریتانیایی نشان می دهد؛ پژوهشگران می گویند ویتامین D3 سیستم ایمنی را بهتر از ویتامین D2 تقویت می کند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، این یافته برخلاف تحقیقات قبلی است که هر دو نوع ویتامین D را تقریباً یکسان ارزیابی کرده بودند. ویتامین D یک ماده مغذی ضروری برای سلامت استخوان و سیستم ایمنی است، اما تحقیقات جدید نشان میدهد که همه اشکال این ویتامین یکسان نیستند. محققان دانشگاه های سوری و برایتون در بریتانیا با نگاهی به دو نوع مکمل ویتامین D- مکمل های حاوی ویتامین D۲ و مکمل های حاوی ویتامین D۳- گزارش می دهند که فقط ویتامین D۳ بر بدن تأثیر گذاشته و سیستم ایمنی را تقویت می کند. دکتر «کالین اسمیت»، سرپرست تیم تحقیق، می گوید: «ما نشان داده ایم که ویتامین D۳ سیستم سیگنال دهی اینترفرون نوع I را در بدن تحریک می کند؛ اینترفرون بخش کلیدی سیستم ایمنی است که نخستین خط دفاعی در مقابل باکتری ها و ویروس ها را فراهم می آورد. بنابراین، ویتامین D۳ ممکنست به جلوگیری از نفوذ ویروس ها و باکتری ها در بدن کمک نماید.» ویتامین D با سایر ویتامین ها متفاوت می باشد برای اینکه بطور طبیعی توسط سلول های کلسترول در بدن هنگامی که پوست در معرض نور خورشید قرار می گیرد سنتز می شود. اما بیشتر مردم به اندازه کافی نور خورشید دریافت نمی کنند یا غذاهای غنی از ویتامین D را برای تامین منابع کافی نمی خورند. از این رو، خیلی از غذاها با ویتامین D غنی شده اند تا به افزایش مصرف روزانه کمک کنند که شیر یکی از رایج ترین آنهاست. علاوه بر گذراندن زمان بیشتر در زیر نور آفتاب که ۱۰ تا ۳۰ دقیقه چند بار در هفته کافی است، برخی غذاهای خاص نظیر ماست، شیر و پنیر بهترین منبع ویتامین D هستند. 1400/12/16 23:58:33 5.0 از 5 651 تگهای خبر: ایمنی , سلامت , سیستم , شیر این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ویژگی های قفسه انبار رژیم های غذایی آنلاین قابل اعتماد هستند؟ ردیابی مواد غذایی قاچاق در بازار دشوار است تولید انبوه مارک لباس و جیبیتز نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم هشدار روند کاهشی مراجعه تهرانی ها برای اهدای خون استفاده از طب سنتی خواست عمومی جامعه است پربحث ترین ها علایم مسمومیت بر اثر خوردن برنج مانده را بشناسیم مصوبات دولت برای حل مشکل کمبود نقدینگی حوزه دارو ویژگی های قفسه انبار روند افزایشی آنفلوآنزا در کشور جدیدترین ها علایم مسمومیت بر اثر خوردن برنج مانده را بشناسیم مصوبات دولت برای حل مشکل کمبود نقدینگی حوزه دارو ویژگی های قفسه انبار روند افزایشی آنفلوآنزا در کشور واکنش وزارت بهداشت به ادعای روغن کنترل چربی خون! سبز شدن رنگ سیر، در سیر ترشی مشکلی برای مصرف آن ایجاد نمی کند کلید مدیریت بهتر بیماری های کلیوی تأثیر رژیم غذایی مادر آبستن بر سلامت کودک ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم رژیم های غذایی آنلاین قابل اعتماد هستند؟ تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی