اخطار سازمان غذا و دارو در رابطه با کیسه های چای به گزارش مین فود، مدیرکل لابراتوار های مرجع سازمان غذا و دارو اظهار داشت: بعضی از کیسه های چای می توانند میلیاردها ذره میکروپلاستیک و نانوپلاستیک را وارد یک فنجان چای کنند. به گزارش مین فود به نقل از ایفدانا، مهدی انصاری دوگانه، با اشاره به نگرانی های فزاینده جهانی در رابطه با ریسک های میکروپلاستیک ها، گفت: خیلی از کیسه های چای تجاری از تلفیقی از الیاف طبیعی مانند کاغذ و مواد پلاستیکی مانند پلی پروپیلن یا نایلون تولید شده اند. این مواد پلیمری برای چسباندن کیسه ها و حفظ ساختار آنها هنگام قرار گرفتن در آب داغ استفاده می شوند. اما همین مساله می تواند منجر به آزاد شدن ذرات میکروپلاستیک و نانوپلاستیک در زمان جوشاندن شود. وی ادامه داد: یک مطالعه که در سال ۲۰۱۹ انتشار یافت، نشان داد که بعضی از کیسه های چای می توانند میلیاردها ذره میکروپلاستیک و نانوپلاستیک را وارد یک فنجان چای کنند. این ذرات با اندازه های بسیار کوچک، کمتر از ۵ میلی متر برای میکروپلاستیک ها و کمتر از ۱۰۰ نانومتر برای نانوپلاستیک ها هستند. اندازه کوچک این ذرات سبب می شود که جداسازی آنها حتی با صافی های مخصوص هم دشوار باشد. انصاری دوگانه توضیح داد: باآنکه تابحال شواهد قاطعی که مصرف میکروپلاستیک های تولیدشده توسط کیسه های چای را با خطرات مشخصی برای سلامت انسان مرتبط کند وجود ندارد، اما مطالعات انجام شده روی حیوانات نشان میدهد که این ذرات می توانند سبب التهاب، استرس اکسیداتیو و صدمه های سلولی شوند. نانوپلاستیک ها به سبب اندازه بسیار کوچک خود، امکان نفوذ به بافت ها و اندام ها را دارند و این مساله نگرانی های بیشتری در رابطه با اثرات بلند مدت این ذرات به وجود آورده است. وی ادامه داد: برای کاهش این خطرات، میتوان از استراتژی هایی مانند استفاده از کیسه های چای بدون پلاستیک که از مواد زیست تخریب پذیر یا تجزیه پذیر تولید شده اند، استفاده از چای برگ های آزاد به جای کیسه های چای و همینطور قانون گذاری های مشخص تر در رابطه با مواد استفاده شده در تولید کیسه های چای بهره برد. این اقدامات می توانند از آزادسازی میکروپلاستیک ها جلوگیری نمایند و به حفظ سلامت انسان کمک کنند. انصاری دوگانه تاکید کرد: باآنکه هنوز خطرات دقیق در رابطه با مصرف میکروپلاستیک ها به صورت کامل مشخص نشده است، اما با ادامه تحقیقات و اتخاذ روش های پایدار میتوان از تعامل با این ذرات جلوگیری کرد و از سلامت انسان محافظت نمود. منبع: minfood.ir 1403/12/07 11:06:13 5.0 از 5 205 تگهای خبر: آب , دارو , سازمان غذا و دارو , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط واکنش انجمن داروسازان به کمبود شیرخشک در سطح داروخانه ها رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند یک میلیون بازرسی نوروزی خط قرمز وزارت بهداشت برای سلامت مسافران مصرف غذاهای سنگین پیش از رانندگی می تواند خطرآفرین باشد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها دستور فوری به مقامات بهداشتی آمریکا برای توقف همکاری با سازمان جهانی بهداشت دانه ای کوچک اما معجزه ای بزرگ برای سلامتی میوه ای با خواص ضد سرطان وزارت بهداشت به توسعه بیمارستان های خوزستان کمک می کند پربحث ترین ها نمک رنگی منجر به عقب ماندگی ذهنی جنین می شود یک عامل مهم بدخوابی مردم از کدام سوسیس و کالباس ها استفاده کنند عوامل مؤثر در انتخاب نقره برای جواهرسازی جدیدترین ها نمک رنگی منجر به عقب ماندگی ذهنی جنین می شود یک عامل مهم بدخوابی مردم از کدام سوسیس و کالباس ها استفاده کنند عوامل مؤثر در انتخاب نقره برای جواهرسازی منابع تامین شده برای تسویه بدهی های دارویی ارتباط اختلالات روانشناختی و ریزش مو سرطان های شایع در بین مردان معجون سلامتی برای نوزادن واکنش انجمن داروسازان به کمبود شیرخشک در سطح داروخانه ها رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی