نوشیدن قهوه سبب افزایش طول عمر می شود محققان چینی می گویند؛ مین فود: نتایج یک پژوهش جدید نشان میدهد که فواید بالقوه قهوه برای سلامتی، حتی اگر مقداری شکر به آن اضافه شود، همچنان باقی است. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، برمبنای داده های به دست آمده از بیش از ۱۷۱ هزار شرکت کننده بریتانیایی فاقد بیماری قلبی یا سرطان، افرادی که هر مقدار قهوه شیرین نشده می نوشند، ۱۶ تا ۲۱ درصد کمتر از افرادی که قهوه مصرف نمی کنند، با مرگ سریع روبرو هستند. محققان دانشگاه پزشکی جنوبی در گوانگژو چین دریافتند حتی افرادی که قهوه خودرا با شکر مصرف می کنند، فوایدی برای سلامتی شأن وجود دارد. بر اساس یافته های بدست آمده، مصرف کنندگان قهوه شیرین که بطور متوسط ۱.۵ تا ۳.۵ فنجان در روز می نوشند، ۲۹ تا ۳۱ درصد کمتر در ضمن هفت سال پیگیری نسبت به افرادی که قهوه نمی نوشند، در معرض خطر مرگ قرار دارند. شرکت کنندگان بطور متوسط به مدت هفت سال تحت نظر بودند تا ببینند آیا نوشیدن قهوه بر خطر کلی مرگ و همین طور خطر مرگ ناشی از سرطان یا بیماری قلبی تأثیر می گذارد یا خیر. محققان دریافتند که قهوه شیرین نشده خطر مرگ شرکت کنندگان را بدون توجه به مقدار مصرف آنها می کاهد، و قهوه شیرین حداکثر فایده را در صورت مصرف حدود ۲.۵ تا ۳.۵ فنجان در روز دارد. قهوه شیرین تا آن زمان که فرد کمتر از ۴ فنجان در روز بنوشد، مفید می باشد. افرادی که بیش از ۴.۵ فنجان قهوه شیرین در روز می نوشند، اندکی خطر مرگ سریع در آنها افزایش می یابد. محققان دریافتند قهوه شیرین یا تلخ، همیشه خطر مرگ ناشی از علل خاص مانند سرطان یا بیماری قلبی را کم می کند. نظریه های مختلفی در مورد خواص قهوه وجود دارد. به گفته پژوهشگران، قهوه حاوی نزدیک به ۱۰۰۰ ترکیب گیاهی است که بیشتر آنها هنوز مورد مطالعه قرار نگرفته است. قهوه مواد مغذی مانند ویتامین های B، پتاسیم و ریبوفلاوین را که برای سلامتی ضروری هستند، تامین می کند. همچنین ثابت شده است که قهوه هوشیاری، حافظه و عملکرد ذهنی را بهبود می بخشد. قهوه حاوی اسیدهای کلروژنیک است که اثر ضد انعقادی در خون دارد. از اینرو بطور بالقوه می تواند از حملات قلبی یا سکته مغزی ناشی از لخته خون پیشگیری کند. منبع: minfood.ir 1401/03/21 10:29:58 5.0 از 5 612 تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , سرطان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند رژیم مدیترانه ای راز طول عمر و سلامت چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ مصرف غذاهای سنگین پیش از رانندگی می تواند خطرآفرین باشد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۳ دوستان مین فود انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل وام کارواش برتولینی کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها دستور فوری به مقامات بهداشتی آمریکا برای توقف همکاری با سازمان جهانی بهداشت دانه ای کوچک اما معجزه ای بزرگ برای سلامتی میوه ای با خواص ضد سرطان انضباط مالی و پرداخت بموقع مطالبات پرسنلی راهبردهای جدید حوزه سلامت پربحث ترین ها رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند رژیم مدیترانه ای راز طول عمر و سلامت ثبت 509 فوتی در جاده ها از 25 اسفند 1403 تاکنون یک میلیون بازرسی نوروزی خط قرمز وزارت بهداشت برای سلامت مسافران جدیدترین ها رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند رژیم مدیترانه ای راز طول عمر و سلامت ثبت 509 فوتی در جاده ها از 25 اسفند 1403 تاکنون یک میلیون بازرسی نوروزی خط قرمز وزارت بهداشت برای سلامت مسافران چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ مصرف غذاهای سنگین پیش از رانندگی می تواند خطرآفرین باشد افزایش مبتلایان به سرطان ریه در غیرسیگاریها در جهان با این ادویه متناسب اندام می رسید با این غذاها افطار را آغاز نکنید آمریکا با یکی از بزرگترین موارد شیوع سرخک در دهه گذشته روبروست تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی