کمبود ویتامین D می تواند منجر به زوال عقل شود محققان استرالیایی می گویند؛ مین فود: زوال عقل یکی از دلیلهای اصلی ناتوانی و وابستگی در بین سالمندان در سراسر جهان است که با افزایش سن بر تفکر و رفتار تأثیر می گذارد. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، تحقیقات ژنتیکی جدید پژوهشگران دانشگاه ساوت استرالیا ارتباط مستقیم بین زوال عقل و کمبود ویتامین D را نشان میدهد. این مطالعه با بررسی ارتباط بین ویتامین D، خطر زوال عقل و سکته مغزی را نشان داد: • سطوح پایین ویتامین D با حجم کمتر مغز و افزایش ریسک زوال عقل و سکته مرتبط بود. • تحلیل و بررسی های ژنتیکی از اثر کمبود ویتامین D و زوال عقل پشتیبانی می کند. • در بعضی از جمعیت ها تا ۱۷ درصد از موارد زوال عقل ممکنست با افزایش سطح طبیعی ویتامینD در همه افراد قابل پیشگیری باشد. زوال عقل یک سندرم مزمن یا پیشرونده است که منجر به زوال عملکرد شناختی می شود. در سراسر جهان، بیش از ۵۵ میلیون نفر مبتلا به زوال عقل هستند که هر ساله ۱۰ میلیون مورد جدید تشخیص داده می شود. در این مطالعه، داده های ۲۹۴، ۵۱۴ شرکت کننده تحلیل و بررسی شد و تأثیر سطوح پایین ویتامین دی (۲۵ نانومول در لیتر) و خطر زوال عقل و سکته مغزی بررسی گردید. پروفسور «الینا هیپونن»، محقق ارشد، می گوید: «این یافته ها برای پیش گیری از زوال عقل و درک نیاز به از بین بردن کمبود ویتامین D مهم هستند.» پروفسور هیپونن می گوید: «ویتامین D یک پیش ساز هورمونی است که بطور فزاینده ای برای تأثیرات گسترده، همچون بر سلامت مغز شناخته می شود.» وی در ادامه اضافه کرد: «مطالعه ما نخستین مطالعه ای است که با بهره گیری از تحلیل و بررسی های ژنتیکی قوی در بین جمعیت زیادی، تأثیر سطوح بسیار پایین ویتامین D را بر خطرات زوال عقل و سکته مغزی بررسی می کند.» این یافته ها باتوجه به شیوع بالای زوال عقل در سراسر جهان بسیار قابل توجه است. برای افرادی که بهر دلیلی ممکنست ویتامین D کافی از نور خورشید دریافت نکنند، اصلاح رژیم غذایی ممکنست کافی نباشد و ممکنست به مکمل نیاز باشد. خبرگزاری مهر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید منبع: minfood.ir 1401/03/30 07:56:30 5.0 از 5 1091 تگهای خبر: رژیم غذایی , سلامت , غذا , هورمون این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند یک میلیون بازرسی نوروزی خط قرمز وزارت بهداشت برای سلامت مسافران چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ اعلام جزییات تامین شیرخشک در تعطیلات نوروزی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۱ دوستان مین فود انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل وام کارواش برتولینی کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها دستور فوری به مقامات بهداشتی آمریکا برای توقف همکاری با سازمان جهانی بهداشت دانه ای کوچک اما معجزه ای بزرگ برای سلامتی میوه ای با خواص ضد سرطان انضباط مالی و پرداخت بموقع مطالبات پرسنلی راهبردهای جدید حوزه سلامت پربحث ترین ها رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند رژیم مدیترانه ای راز طول عمر و سلامت ثبت 509 فوتی در جاده ها از 25 اسفند 1403 تاکنون یک میلیون بازرسی نوروزی خط قرمز وزارت بهداشت برای سلامت مسافران جدیدترین ها رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند رژیم مدیترانه ای راز طول عمر و سلامت ثبت 509 فوتی در جاده ها از 25 اسفند 1403 تاکنون یک میلیون بازرسی نوروزی خط قرمز وزارت بهداشت برای سلامت مسافران چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ مصرف غذاهای سنگین پیش از رانندگی می تواند خطرآفرین باشد افزایش مبتلایان به سرطان ریه در غیرسیگاریها در جهان با این ادویه متناسب اندام می رسید با این غذاها افطار را آغاز نکنید آمریکا با یکی از بزرگترین موارد شیوع سرخک در دهه گذشته روبروست تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی