کمبود ویتامین D می تواند منجر به زوال عقل شود محققان استرالیایی می گویند؛ به گزارش مین فود زوال عقل یکی از علل اصلی ناتوانی و وابستگی در بین سالمندان در سرتاسر جهان است که با افزایش سن بر تفکر و رفتار تاثیر می گذارد. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، تحقیقات ژنتیکی جدید محققان دانشگاه ساوت استرالیا ارتباط مستقیم بین زوال عقل و کمبود ویتامین D را نشان داده است. این مطالعه با بررسی ارتباط بین ویتامین D، خطر زوال عقل و سکته مغزی را نشان داد: • سطوح پایین ویتامین D با حجم کمتر مغز و افزایش ریسک زوال عقل و سکته مرتبط بود. • تحلیل و بررسی های ژنتیکی از اثر کمبود ویتامین D و زوال عقل پشتیبانی می کند. • در بعضی از جمعیت ها تا ۱۷ درصد از موارد زوال عقل امکان دارد با افزایش سطح طبیعی ویتامینD در همه افراد قابل پیشگیری باشد. زوال عقل یک سندرم مزمن یا پیشرونده است که منجر به زوال عملکرد شناختی می شود. در سرتاسر جهان، بیشتر از ۵۵ میلیون نفر مبتلا به زوال عقل هستند که هر ساله ۱۰ میلیون مورد جدید تشخیص داده می شود. در این مطالعه، داده های ۲۹۴، ۵۱۴ شرکت کننده تحلیل و بررسی شد و تاثیر سطوح پایین ویتامین دی (۲۵ نانومول در لیتر) و خطر زوال عقل و سکته مغزی بررسی گردید. پروفسور «الینا هیپونن»، محقق ارشد، می گوید: «این یافته ها برای جلوگیری از زوال عقل و درک احتیاج به از بین بردن کمبود ویتامین D مهم هستند.» پروفسور هیپونن می گوید: «ویتامین D یک پیش ساز هورمونی است که به صورت فزاینده ای برای تأثیرات گسترده، همچون بر سلامت مغز شناخته می شود.» وی در ادامه اضافه کرد: «مطالعه ما نخستین مطالعه ای است که با استفاده از تحلیل و بررسی های ژنتیکی قوی در بین جمعیت زیادی، تاثیر سطوح بسیار پایین ویتامین D را بر خطرات زوال عقل و سکته مغزی بررسی می کند.» این یافته ها با عنایت به شیوع بالای زوال عقل در سرتاسر جهان بسیار قابل توجه است. برای افرادی که به هر علتی امکان دارد ویتامین D کافی از نور خورشید دریافت نکنند، اصلاح رژیم غذایی امکان دارد کافی نباشد و امکان دارد به مکمل نیاز باشد. خبرگزاری مهر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید 1401/04/05 11:52:21 5.0 از 5 554 تگهای خبر: رژیم غذایی , سلامت , غذا , هورمون این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی توزیع مستمر شیرخشک در بازار خصوصیت روغن های خوراکی و سرخ کردنی بهبود سلامت چشم ها در 6 هفته نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها شناسایی نخستین مورد فلج اطفال در پایتخت پاکستان در ۱۶ سال اخیر تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان هشدار روند کاهشی مراجعه تهرانی ها برای اهدای خون استفاده از طب سنتی خواست عمومی جامعه است پربحث ترین ها ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی توزیع مستمر شیرخشک در بازار پیش دیابت چیست؟ جدیدترین ها ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی توزیع مستمر شیرخشک در بازار پیش دیابت چیست؟ مسببان قتل دکتر داوودی رها نشوند واکنش وزارت بهداشت به عرضه غذاهای حرام گوشت کاربردهای گالوانیزه و گالوانیزه گرم رابطه استرس و دیابت از افسانه تا واقعیت مهم ترین اخبار اجتماعی جهان در هفته گذشته تعمیر جاروبرقی تخصصی تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی