کمبود ویتامین D می تواند منجر به زوال عقل شود محققان استرالیایی می گویند؛ به گزارش مین فود زوال عقل یکی از علل اصلی ناتوانی و وابستگی در بین سالمندان در سرتاسر جهان است که با افزایش سن بر تفکر و رفتار تاثیر می گذارد. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، تحقیقات ژنتیکی جدید محققان دانشگاه ساوت استرالیا ارتباط مستقیم بین زوال عقل و کمبود ویتامین D را نشان داده است. این مطالعه با بررسی ارتباط بین ویتامین D، خطر زوال عقل و سکته مغزی را نشان داد: • سطوح پایین ویتامین D با حجم کمتر مغز و افزایش ریسک زوال عقل و سکته مرتبط بود. • تحلیل و بررسی های ژنتیکی از اثر کمبود ویتامین D و زوال عقل پشتیبانی می کند. • در بعضی از جمعیت ها تا ۱۷ درصد از موارد زوال عقل امکان دارد با افزایش سطح طبیعی ویتامینD در همه افراد قابل پیشگیری باشد. زوال عقل یک سندرم مزمن یا پیشرونده است که منجر به زوال عملکرد شناختی می شود. در سرتاسر جهان، بیشتر از ۵۵ میلیون نفر مبتلا به زوال عقل هستند که هر ساله ۱۰ میلیون مورد جدید تشخیص داده می شود. در این مطالعه، داده های ۲۹۴، ۵۱۴ شرکت کننده تحلیل و بررسی شد و تاثیر سطوح پایین ویتامین دی (۲۵ نانومول در لیتر) و خطر زوال عقل و سکته مغزی بررسی گردید. پروفسور «الینا هیپونن»، محقق ارشد، می گوید: «این یافته ها برای جلوگیری از زوال عقل و درک احتیاج به از بین بردن کمبود ویتامین D مهم هستند.» پروفسور هیپونن می گوید: «ویتامین D یک پیش ساز هورمونی است که به صورت فزاینده ای برای تأثیرات گسترده، همچون بر سلامت مغز شناخته می شود.» وی در ادامه اضافه کرد: «مطالعه ما نخستین مطالعه ای است که با استفاده از تحلیل و بررسی های ژنتیکی قوی در بین جمعیت زیادی، تاثیر سطوح بسیار پایین ویتامین D را بر خطرات زوال عقل و سکته مغزی بررسی می کند.» این یافته ها با عنایت به شیوع بالای زوال عقل در سرتاسر جهان بسیار قابل توجه است. برای افرادی که به هر علتی امکان دارد ویتامین D کافی از نور خورشید دریافت نکنند، اصلاح رژیم غذایی امکان دارد کافی نباشد و امکان دارد به مکمل نیاز باشد. خبرگزاری مهر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید 1401/04/05 11:52:21 5.0 از 5 617 تگهای خبر: رژیم غذایی , سلامت , غذا , هورمون این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند یک میلیون بازرسی نوروزی خط قرمز وزارت بهداشت برای سلامت مسافران چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ اعلام جزییات تامین شیرخشک در تعطیلات نوروزی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۱ دوستان مین فود انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل وام کارواش برتولینی کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها دستور فوری به مقامات بهداشتی آمریکا برای توقف همکاری با سازمان جهانی بهداشت دانه ای کوچک اما معجزه ای بزرگ برای سلامتی میوه ای با خواص ضد سرطان انضباط مالی و پرداخت بموقع مطالبات پرسنلی راهبردهای جدید حوزه سلامت پربحث ترین ها رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند رژیم مدیترانه ای راز طول عمر و سلامت ثبت 509 فوتی در جاده ها از 25 اسفند 1403 تاکنون یک میلیون بازرسی نوروزی خط قرمز وزارت بهداشت برای سلامت مسافران جدیدترین ها رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند رژیم مدیترانه ای راز طول عمر و سلامت ثبت 509 فوتی در جاده ها از 25 اسفند 1403 تاکنون یک میلیون بازرسی نوروزی خط قرمز وزارت بهداشت برای سلامت مسافران چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ مصرف غذاهای سنگین پیش از رانندگی می تواند خطرآفرین باشد افزایش مبتلایان به سرطان ریه در غیرسیگاریها در جهان با این ادویه متناسب اندام می رسید با این غذاها افطار را آغاز نکنید آمریکا با یکی از بزرگترین موارد شیوع سرخک در دهه گذشته روبروست تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی