برای افزایش طول عمر چای سیاه بنوشید مطالعات نشان می دهد؛ مین فود: تحقیقات جدید نشان میدهد که نوشیدن چند فنجان چای در روز ممکنست احتمال مرگ زودرس را کم کند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، در مطالعه ای با حضور حدود ۵۰۰ هزار زن و مرد، پژوهشگران دریافتند در مقایسه با افرادی که چای نمی نوشند، افرادی که دو فنجان یا بیشتر در روز چای می نوشند، خطر مرگ شان بین ۹ تا ۱۳ درصد کاهش پیدا می کند. این نتایج نشان میدهد که چای سیاه، حتی در میزان بالاتر مصرف، می تواند قسمتی از یک رژیم غذایی سالم باشد. «ماکی اینو چوی»، محقق ارشد این پژوهش در بخش اپیدمیولوژی و ژنتیک سرطان در موسسه ملی سرطان ایالات متحده، اظهار داشت: «اگرچه این مطالعه نمی تواند ثابت کند که چای به تنهایی مسئول افزایش عمر است، اما حاوی ترکیباتی است که با کاهش التهاب مرتبط می باشد.» او اظهار داشت: «ترکیباتی مانند پلی فنول ها و فلاونوئیدها، یعنی کاتچین ها، پتانسیل کاهش استرس اکسایشی و التهاب را دارند که نقش محافظتی در مقابل سرطان، بیماریهای قلبی عروقی و سایر بیماریها دارند.» التهاب موجب خیلی از بیماریهای مزمن می شود. چای دارای خواص ضد التهابی قوی است که به تعدیل التهاب هایی که می تواند منجر به بیماری شود کمک می نماید. به گفته پژوهشگران، چای به خودی خود با اثرات رژیم غذایی ناسالم مقابله نمی کند، اما چای می تواند مزایای یک رژیم غذایی سالم را تقویت کند. منبع: مین فود 1401/06/15 11:10:07 5.0 از 5 508 تگهای خبر: بیمار , بیماری , رژیم غذایی , سرطان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط مشکلات گوارشی را با خوردن این میوه ها بهبود دهید ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! پیش دیابت چیست؟ رابطه استرس و دیابت از افسانه تا واقعیت نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها شناسایی نخستین مورد فلج اطفال در پایتخت پاکستان در ۱۶ سال اخیر فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر تغذیه مناسب برای کودکان دچار سرطان هشدار روند کاهشی مراجعه تهرانی ها برای اهدای خون پربحث ترین ها مشکلات گوارشی را با خوردن این میوه ها بهبود دهید سرد مزاج ها در فصل سرما چه غذاهایی مصرف کنند؟ ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی جدیدترین ها مشکلات گوارشی را با خوردن این میوه ها بهبود دهید سرد مزاج ها در فصل سرما چه غذاهایی مصرف کنند؟ ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان! ثبت 86 شغل خانگی در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی توزیع مستمر شیرخشک در بازار پیش دیابت چیست؟ مسببان قتل دکتر داوودی رها نشوند واکنش وزارت بهداشت به عرضه غذاهای حرام گوشت کاربردهای گالوانیزه و گالوانیزه گرم رابطه استرس و دیابت از افسانه تا واقعیت تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی